Νέα

Στυλ γκομενας που κανουν τα πιο ανωμαλα γαμησιανε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dr_Prokto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 513
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ναι

γιατί έχουν ακόμη το κόμπλεξ της χοντρής και κάνουν ότι μπορούν να ικανοποιήσουν τον άλλον

εννοεις οτι εχουν μεσα τους απωθημενα και τα βγαζουν μετα στο σεξ.
πρωην χοντρη δεν μου εχει τυχει ποτε,οποτε δεν μπορω να ξερω για αυτες.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
ναι

γιατί έχουν ακόμη το κόμπλεξ της χοντρής και κάνουν ότι μπορούν να ικανοποιήσουν τον άλλον

αυτο με τις χοντρες κ πρωην ειναι μυθος που το εχουν βγαλει για να κανουν κακο στις μουναρες

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
αυτο με τις χοντρες κ πρωην ειναι μυθος που το εχουν βγαλει για να κανουν κακο στις μουναρες

γιατί μια πρώην χοντρή αποκλείεται να είναι μουνάρα?

δεν μίλησα για τον αν οι χοντρές είναι καλές στο κρεβάτι, εκεί δεν ξέρω

αν όντως κάνουν αυτό που είπα και λόγω του ότι έχουν κόμπλεξ προσπαθούν ακόμη περισσότερο ε τότε δε θα είναι???

σε αντίθεση με τις πολύ όμορφες που λέγεται, ίσως είναι μύθος, που επειδή θεωρούν πως η ομορφιά τους και μόνο αρκεί, δε προσπαθούν καθόλου.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
γιατί μια πρώην χοντρή αποκλείεται να είναι μουνάρα?

δεν μίλησα για τον αν οι χοντρές είναι καλές στο κρεβάτι, εκεί δεν ξέρω

αν όντως κάνουν αυτό που είπα και λόγω του ότι έχουν κόμπλεξ προσπαθούν ακόμη περισσότερο ε τότε δε θα είναι???

σε αντίθεση με τις πολύ όμορφες που λέγεται, ίσως είναι μύθος, που επειδή θεωρούν πως η ομορφιά τους και μόνο αρκεί, δε προσπαθούν καθόλου.

Σαν να το έχεις ζήσει αυτό...

Τί σου εκανε κλικ και είπες να πάψεις να είσαι χοντρή;  :)

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Σαν να το έχεις ζήσει αυτό...

Τί σου εκανε κλικ και είπες να πάψεις να είσαι χοντρή;  :)

προφανώς

μπήκα σε μια παρέα στο γυμνάσιο με κορίτσια που ήταν πιο κορίτσια

μου έφτιαξαν τα φρύδια, με έμαθαν να ντύνομαι

ε και σιγά σιγά έφτιαξα και τη διατροφή μου

FIDEL Sk

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
59
Like
7.765
Πόντοι
12.056
μου ετυχε τσουπωτη γκομενα στο σεξ που τα εδινε ολα στο πηδημα.. ομορφη που να ειναι τελειως κομοδινο δεν μου ετυχε. Εκτος οτι εινα θεμα χημειας και "πορνοδοσολογιας" και των δυο στο κρεβατη , θεωρω οτι οταν μιλαμε για πολυ ομορφες μιλαμε για στυλ Δουκισα Νομικου.Που για μενα επειδη ειναι τοσο "παγωμενη" και ανικανη οπως ειδαμε και στο dancing να κρατησει μια κουβεντα πανω απο 30" χωρις να κανει τον αλλο να νιωσει αμηχανα, βγαζει μια ντεκαβλωσινη με ολιγη ξενερα.. Αυτο ομως νομιζω ειναι λογο χαρακτηρα, οχι ομορφιας.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
προφανώς

μπήκα σε μια παρέα στο γυμνάσιο με κορίτσια που ήταν πιο κορίτσια

μου έφτιαξαν τα φρύδια, με έμαθαν να ντύνομαι

ε και σιγά σιγά έφτιαξα και τη διατροφή μου

πες κ για το λειζερ στο μουνι μαριαννα να κλεισεις στοματα

FIDEL Sk

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
59
Like
7.765
Πόντοι
12.056
Μαριαννα πες μου λιγο κατι "offtopic" αυτος ο Νασος Γουμενιδης, πως γραφει ετσι στο ξεκαρφωτο για κοριτσακια στο blog του? Οπως πχ εκεινη η χριστινα που φωτογραφισες..η αλλη η ζαγκου.. τον πληρωνουν για διαφημιση? Επειδη ρε παιδι μου δεν ειναι και τα πρωτα ονοματα στο χωρο της μοδας γιαυτο ρωταω.. αν θες πες μου και σε πμ

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
μου ετυχε τσουπωτη γκομενα στο σεξ που τα εδινε ολα στο πηδημα.. ομορφη που να ειναι τελειως κομοδινο δεν μου ετυχε. Εκτος οτι εινα θεμα χημειας και "πορνοδοσολογιας" και των δυο στο κρεβατη , θεωρω οτι οταν μιλαμε για πολυ ομορφες μιλαμε για στυλ Δουκισα Νομικου.Που για μενα επειδη ειναι τοσο "παγωμενη" και ανικανη οπως ειδαμε και στο dancing να κρατησει μια κουβεντα πανω απο 30" χωρις να κανει τον αλλο να νιωσει αμηχανα, βγαζει μια ντεκαβλωσινη με ολιγη ξενερα.. Αυτο ομως νομιζω ειναι λογο χαρακτηρα, οχι ομορφιας.

συμφωνώ απόλυτα
φυσικά και τα πάντα είναι θέμα χημείας αλλά αφου μιλάμε για στυλ γκόμενας...
κι εγώ όταν έχω τη πολύ όμορφη στο μυαλό μου τη Δούκισσα έχω και είναι ναι φαίνεται ξενέρωτη
Γιατί μια τόσο ωραία γκόμενα είναι ξενέρωτη ενώ οι παχουλές συνήθως είναι έξω καρδιά?
Σκέψου επίσης και τη Τζούλια στη τσόντα

FIDEL Sk

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
59
Like
7.765
Πόντοι
12.056
συμφωνώ απόλυτα
φυσικά και τα πάντα είναι θέμα χημείας αλλά αφου μιλάμε για στυλ γκόμενας...
κι εγώ όταν έχω τη πολύ όμορφη στο μυαλό μου τη Δούκισσα έχω και είναι ναι φαίνεται ξενέρωτη
Γιατί μια τόσο ωραία γκόμενα είναι ξενέρωτη ενώ οι παχουλές συνήθως είναι έξω καρδιά?
Σκέψου επίσης και τη Τζούλια στη τσόντα

Σχετικα με το αλλο θεμα δεν μου πες...με τον Γουμενιδη λεω..

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Μαριαννα πες μου λιγο κατι "offtopic" αυτος ο Νασος Γουμενιδης, πως γραφει ετσι στο ξεκαρφωτο για κοριτσακια στο blog του? Οπως πχ εκεινη η χριστινα που φωτογραφισες..η αλλη η ζαγκου.. τον πληρωνουν για διαφημιση? Επειδη ρε παιδι μου δεν ειναι και τα πρωτα ονοματα στο χωρο της μοδας γιαυτο ρωταω.. αν θες πες μου και σε πμ

όχι δε νομίζω να τον πληρώνουν
αυτός πληρώνεται απ'τα views οπότε τον συμφέρει μια ωραία γκόμενα να κάνει Views σωστά?
κι αν το πρώτο θέμα πάει καλά , θα κάνει και δεύτερο και τρίτο.
δε χρειάζεται να είναι γνωστή στην εποχή των online celebrities και instagram models.
εμένα με προσέγγισε στο fb και μου ζήτησε να γράψει για εμένα και για τη δουλειά μου και αρχικά χάρηκα και έγραψε μερικά πράγματα και καλά λόγια για εμένα
αλλά μετά είδα πως γράφει πολλές μαλακίες για άλλο κόσμο και πως τρώει πολύ κράξιμο και τον έκραξα κι εγώ
κυρίως ενοχλήθηκα που κράζει μερικές γυναίκες για παχάκια και κυτταρίτιδα, ή που βγάζει ηλίθια θέματα απ'το πουθενά
ε και τσακωθήκαμε και εννοείται δεν ξαναέγραψε για εμένα
πως και δεν έχει γράψει και για τη δική μου κυτταρίτιδα τώρα :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom