Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Εγώ όχι. Οι κριτικές και οι απόψεις των άλλων μελών ίσως σε πείσουν... ;) ;) ;)Ασε ρε pitsiriko .............μας επεισες
Εγώ όχι. Οι κριτικές και οι απόψεις των άλλων μελών ίσως σε πείσουν... ;) ;) ;)Ασε ρε pitsiriko .............μας επεισες
Εγω δεν εχω προσωπικη εμπειρια με την κοπελα.Ασε ρε pitsiriko .............μας επεισες
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Ακόμα θυμάσαι την μουρμούρα μου? Μετά όμως ήρθε και η δική σου σειρά αν θυμάσαι... ;) ;) ;)Εγω δεν εχω προσωπικη εμπειρια με την κοπελα.
Παντως μαζι ειχαμε παει με τον Pitsiriko1 (στο Κηφισου 30) και μετα εβριζε.........
Εχουν περασει 3-4 μηνες απο τοτε.....
Για εμενα το ποιο καλο κρητηριο ειναι το πως περναω εγω στο δωματιο και τιποτα αλλο ;)Εγώ όχι. Οι κριτικές και οι απόψεις των άλλων μελών ίσως σε πείσουν... ;) ;) ;)
Με την Αφροδιτη.........Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Ακόμα θυμάσαι την μουρμούρα μου? Μετά όμως ήρθε και η δική σου σειρά αν θυμάσαι... ;) ;) ;)
Δεκτόν... το σημειώνω! ;) ;) ;)Για εμενα το ποιο καλο κρητηριο ειναι το πως περναω εγω στο δωματιο και τιποτα αλλο ;)
Αυτο σωστο.......Για εμενα το ποιο καλο κρητηριο ειναι το πως περναω εγω στο δωματιο και τιποτα αλλο ;)
Αυτά για την εμπειρία μου με την Νίκη, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….Αυτο σωστο.......
Πρώτη φορά σε είχα δει τόσο εξαγριωμένο να πω? Απογοητευμένο? Πάντως πρώτη φορά βλαστημούσες τόσο πολύ!Με την Αφροδιτη.........
Τι θα παμε μαζι στο δωματιο??............Δεκτόν... το σημειώνω! ;) ;) ;)
Ειδες θα εχει να το θυματε για καιρο..........Πρώτη φορά σε είχα δει τόσο εξαγριωμένο να πω? Απογοητευμένο? Πάντως πρώτη φορά βλαστημούσες τόσο πολύ!
Κουραγιο θα ερθουν και καλλυτερες μερεςchainsaw α ρε γμτ τι εχασα.... και περασα απο εξω ειχε 1 αμαξι στο παρκιγκ. Α ρε Κωνσταντινα...τι μας κανει η κριση....ουτε να σε επισκευτουμε δε μπορουμε...
Εγώ μπορώ πάντως να επιβεβαιώσω ότι η κοπέλλα κάνει φιλότιμες προσπάθειες. Τώρα για την εμφάνιση, πέραν του προσωπικού γούστου, αμφιβάλλει κάποιος ότι έιναι αστέρι?Aπο τοτε ,πρωσοπικη μου αποψη παντα ας με επιβεβαιωσουν αλλη συναδελφοι,η Βανεσσα εχει κανει στροφη 360 μοιρων με φοβερη συμμετοχη και φτυσιματακια τρελα στο τσιμπουκακι της ;)
chainsaw στανταρ. Βασικα τα ειχα τα φραγκα...απλα κρατηθηκα γιατι υπαρχουν και υποχρεωσεις.
Παντως η Κωνσταντινα ειναι η αγαπημενη μου....πρεπει να την επισκευτω.
Παιδια δεν μου αρεσει να μανουριαζω με κανεναν για αυτο ο καθενας ας βγαζει τα συμπερασματα του μονος του και με τις δικες του εμπειριες ;)Εγώ μπορώ πάντως να επιβεβαιώσω ότι η κοπέλλα κάνει φιλότιμες προσπάθειες. Τώρα για την εμφάνιση, πέραν του προσωπικού γούστου, αμφιβάλλει κάποιος ότι έιναι αστέρι?