konstantinas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
......... ;)
τι δεν με περιμενες? :-*
......... ;)
και ελεγα θα ερθει δεν θα ερθει?.........τι δεν με περιμενες? :-*
και ελεγα θα ερθει δεν θα ερθει?.........
να εισαι οπωσ εισαι και να μην αλλαξεισ πωτεΩραια η πλακα. :-* :-* :-*
Αλλα σας ευχομαι ολους να εχετε ενα χειμωνα με υγεια,δουλεια,λεφτα και
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλησπερα σε ολους :-* :-* :-*
ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΟΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ
θενκσ φιλεΣιλικονιασμένη αλλά άπαιχτη, λένε πολλά για το service της,μάλλον βαριέται λιγάκι, αλλά από εμφάνιση σκίζει!!
Καλό χειμώνα!!!!! Καλώς όρισες! Πώς πέρασες
εσενα σε πιστευω,φαινεσαι εξπερτ στις βυζαρουδες ;) τεσπα....οι εθνικοτητες και ηλικιες ειναι δευτερευουσες σημασιες οταν το εργαλειο ειναι καλοσλοβακα και ειναι 25 παιχτη, εχω δει διαβατηριο ;)
Καλο σας βρηκα :-* :-* :-*
Τελεια περασα
θενκσ φιλε
για να το λες εσυ,δε χρειαζεται να διαβασω πλεον,πηρα χαμπαριη βανεσσα νικο γαμιοταν το καλοκαιρι του 2009 στο καρεα 30 με το ονομα μαρια.
ψοφια πραγματα.δεν χανεις τιποτα.
δες εκει για κριτικες.
Aπο τοτε ,πρωσοπικη μου αποψη παντα ας με επιβεβαιωσουν αλλη συναδελφοι,η Βανεσσα εχει κανει στροφη 360 μοιρων με φοβερη συμμετοχη και φτυσιματακια τρελα στο τσιμπουκακι της ;)η βανεσσα νικο γαμιοταν το καλοκαιρι του 2009 στο καρεα 30 με το ονομα μαρια.
ψοφια πραγματα.δεν χανεις τιποτα.
δες εκει για κριτικες.
Αστα μαυρισμενη μεσα στην καυλα και με πολλους χυμους και καυλες....Πηγε κανεις χτες με την κωνσταντινα....? Για να ακουσουμε εντυπωσεις.....ειχε ορεξουλες?
Θα την τιμουσα χτες πρωτη μερα στη δουλεια μετα απο τις διακοπουλες της, αλλα ειχε ξεμεινει απο φραγκα.
Sorry, αλλα αμα εκανε στροφη 360 μοιρων ηλθε στα ιδια.Aπο τοτε ,πρωσοπικη μου αποψη παντα ας με επιβεβαιωσουν αλλη συναδελφοι,η Βανεσσα εχει κανει στροφη 360 μοιρων με φοβερη συμμετοχη και φτυσιματακια τρελα στο τσιμπουκακι της ;)
Πάντως εγώ, όπως κι άλλοι, δεν διαπιστώσαμε καμιά στροφή 360 μοιρών... μάλλον τα λεφτά μας κλάψαμε...Aπο τοτε ,πρωσοπικη μου αποψη παντα ας με επιβεβαιωσουν αλλη συναδελφοι,η Βανεσσα εχει κανει στροφη 360 μοιρων με φοβερη συμμετοχη και φτυσιματακια τρελα στο τσιμπουκακι της ;)
Σωστός ο Cheyenne !!!Sorry, αλλα αμα εκανε στροφη 360 μοιρων ηλθε στα ιδια.
Μαλλον 180 μοιρων στροφη θα εκανε (ελπιζω), γιατι απο εμφανιση σκιζει......
Sorry, αλλα αμα εκανε στροφη 360 μοιρων ηλθε στα ιδια.
Μαλλον 180 μοιρων στροφη θα εκανε (ελπιζω), γιατι απο εμφανιση σκιζει......
Ασε ρε pitsiriko .............μας επεισεςΠάντως εγώ, όπως κι άλλοι, δεν διαπιστώσαμε καμιά στροφή 360 μοιρών... μάλλον τα λεφτά μας κλάψαμε...