ΠΕΙΡΑΙΩΣ 193
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2010
- Like
- 48
Εδώ και τρείς εβδομάδες έχουμε κανονικά τρείς βάρδιες :-* Χρόνια πολλάΣίγουρα ? Γιατί σε αυτό το στούντιο η απογευματινή βάρδια ξεκινάει στις 19:00 νομίζω
Εδώ και τρείς εβδομάδες έχουμε κανονικά τρείς βάρδιες :-* Χρόνια πολλάΣίγουρα ? Γιατί σε αυτό το στούντιο η απογευματινή βάρδια ξεκινάει στις 19:00 νομίζω
οχι εχουμε τρεις βαρδιες 10- 5 5-11 11-5 ;) :-* :-*Σίγουρα ? Γιατί σε αυτό το στούντιο η απογευματινή βάρδια ξεκινάει στις 19:00 νομίζω
Αχ εσυ και δεν τα ξερεις αυτα? :-* :-* :-*Λες να ξεκινησε να λειτουργει σε τρεις βαρδιες ?
Χρονια Πολλα κουκλα :-* :-* :-*Kαλησπερα και Χρονια Πολλα σε ολους :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλα μια χαρα εσυ?Περασες καλα ;
Καλα αλλα καζανι εγινε το κεφαλι,οι παρεα μας καθε χρονο το ξεκιναμε νωρις το πρωι 7,00 η ωρα αναψαμε φωτια βαλαμε μια σουβλα κεμπαπ το κοκορετσι και την σουβλα με το αρνι,απο το κεμπαπ αρχισα να κοβω για δοκιμη απο τις 9,30 και δωστου το τσιπουρο συνεφο πηγαινε μετα απο 1 ωρα αρχισα να κοβω και απο το κοκορετσι δοκιμη στην δοκιμη τιποτα δεν εμεινε το γυρισαμε στο κρασι ενδιαμεσα οταν βγηκε το αρνι εμεις οι αντρες ειχαμε χορταση απο ενα μεζε πηραμε μονο να δουμε πως εγινεκαλα μια χαρα εσυ?
σε στρατοπεδο εισαι μονο εκει αναβουν φωτια απο τις 7Καλα αλλα καζανι εγινε το κεφαλι,οι παρεα μας καθε χρονο το ξεκιναμε νωρις το πρωι 7,00 η ωρα αναψαμε φωτια βαλαμε μια σουβλα κεμπαπ το κοκορετσι και την σουβλα με το αρνι,απο το κεμπαπ αρχισα να κοβω για δοκιμη απο τις 9,30 και δωστου το τσιπουρο συνεφο πηγαινε μετα απο 1 ωρα αρχισα να κοβω και απο το κοκορετσι δοκιμη στην δοκιμη τιποτα δεν εμεινε το γυρισαμε στο κρασι ενδιαμεσα οταν βγηκε το αρνι εμεις οι αντρες ειχαμε χορταση απο ενα μεζε πηραμε μονο να δουμε πως εγινε
μια χαρα αυτα ειναι τα ωρεα ;)Καλα αλλα καζανι εγινε το κεφαλι,οι παρεα μας καθε χρονο το ξεκιναμε νωρις το πρωι 7,00 η ωρα αναψαμε φωτια βαλαμε μια σουβλα κεμπαπ το κοκορετσι και την σουβλα με το αρνι,απο το κεμπαπ αρχισα να κοβω για δοκιμη απο τις 9,30 και δωστου το τσιπουρο συνεφο πηγαινε μετα απο 1 ωρα αρχισα να κοβω και απο το κοκορετσι δοκιμη στην δοκιμη τιποτα δεν εμεινε το γυρισαμε στο κρασι ενδιαμεσα οταν βγηκε το αρνι εμεις οι αντρες ειχαμε χορταση απο ενα μεζε πηραμε μονο να δουμε πως εγινε
Εχει πολλα χρονια που το ξεχασα το στρατοπεδο, αλλα εκει αναβαμε την φωτια με το Χριστος Ανεστη και οχι το πρωισε στρατοπεδο εισαι μονο εκει αναβουν φωτια απο τις 7
Ειδα στην tv που γεμισανε οι ταβερνες τι να ευχαριστηθεις εκει τετοια μεραμια χαρα αυτα ειναι τα ωρεα ;)
αχ ζηλευω εγω στον χορο ειμαι πρωτηΕιδα στην tv που γεμισανε οι ταβερνες τι να ευχαριστηθεις εκει τετοια μερα
εμεις κραταμε το παραδοσιακο + χορο ξερης δεν ξερης θα χορεψης ετσι οπως ειμαστε ολοι σουρωμενη δεν καταλαβενη κανενας τιποτα
Σε ποιον χορο τον κρεβατατοαχ ζηλευω εγω στον χορο ειμαι πρωτη
και σε αυτον και στον ορθιο ομοςΣε ποιον χορο τον κρεβατατο
Εσυ δουλευες γι'αυτο δεν σε πηρα στην παρεα μας
:-* :-* :-* ολα καλα ?χρονια πολλα Κωνσταντινα...
Ε αυτο ελειπε να μην μπορης στα ορθια (για τον χορο λεω)κρυφο ταλεντο εισαι ετσικαι σε αυτον και στον ορθιο ομος