konstantinas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ανασταση Κων/ντινα βλεπω θα κανεις στο μαγαζι
Καλημερα
οχι μωρο μου θα κανω στην εκλλησια αλλα μετα της 12:30 εδω ;)
Ανασταση Κων/ντινα βλεπω θα κανεις στο μαγαζι
Καλημερα
δεν μας λες και σε ποια εκκλησια για να δουμε το φως το αληθινοοχι μωρο μου θα κανω στην εκλλησια αλλα μετα της 12:30 εδω ;)
Ε ναι μετα ξεκινα το γλεντι ;)οχι μωρο μου θα κανω στην εκλλησια αλλα μετα της 12:30 εδω ;)
δεν μας λες και σε ποια εκκλησια για να δουμε το φως το αληθινο
ξερεις καμια φορα το ντυμενο ειναι πιο προκλητικο απο το γυμνοεκει ομως δεν θα ειμαι γυμνη
ξερεις καμια φορα το ντυμενο ειναι πιο προκλητικο απο το γυμνο
μην το κανεις αυτο γιατι θα φαω πολυ ξυλο απο μερικους εδω μεσακαλα τοτε απο δω και περα και στην δουλεια θα ειμαι ντυμενη
μην το κανεις αυτο γιατι θα φαω πολυ ξυλο απο μερικους εδω μεσα
ετσι τωρα ειδικα που καλοκαιριαζει κιολας παντως σκεψου να βγαλεις και καμια φωτο με κανενα κολαν η καμια εφαρμοστη φορμα που τονιζει τα σημεια ολοι πιστευω πως θα ηθελαν να σε δουν και με ενα καθημερινο ντυσιμο ολιγον προκλητικοκαλα τοτε κατσε να τα βγαλω
Και ομως πολλες φορες το ντυμενο σωμα ειναι ποιο προκλητικο απο το τελειως γυμνοεκει ομως δεν θα ειμαι γυμνη
ετσι τωρα ειδικα που καλοκαιριαζει κιολας παντως σκεψου να βγαλεις και καμια φωτο με κανενα κολαν η καμια εφαρμοστη φορμα που τονιζει τα σημεια ολοι πιστευω πως θα ηθελαν να σε δουν και με ενα καθημερινο ντυσιμο ολιγον προκλητικο
κραταω τα πνευματικα δικαιωματαμου εδωσες ιδεα ;)
Και ομως πολλες φορες το ντυμενο σωμα ειναι ποιο προκλητικο απο το τελειως γυμνο
σε θελουμε φωτο να κρατας και την λαμπαδα αναμενηκαλα τοτε θα σας πω τι θα βαλω για το βραδυ ;)
θα βαλω ενα μαυρο φορεμα και γοβα ;)
κραταω τα πνευματικα δικαιωματα
σε θελουμε φωτο να κρατας και την λαμπαδα αναμενη
Ως συνηθως τετοια μερα ολες μοντελακια ντυνεστε,μετα με εκεινα τα ρουχα στην δουλειακαλα τοτε θα σας πω τι θα βαλω για το βραδυ ;)
θα βαλω ενα μαυρο φορεμα και γοβα ;)
Θα σερβιρης και μαγειριτσαμονο την λαμπαδα θα εχω ανεμενη? ;)
εχω προετημαστει μερες τωρα για σημερα.και οποιος ερθει θα περασε αξεχαστα αποψε ;)
μπα μαλλον κατι της σουβλας θα εχει το μενουΘα σερβιρης και μαγειριτσα