Νέα

Studio Orhidea (Βούρβαχη 19)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fylisixos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 634
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
καλησπερα σε ολους... σημερα λογω δουλειας βρεθηκα στην περιοχη και μπηκα απο περιεργεια να δω στο συγκεκριμενο μαγαζι... Υπηρεσια μου εδειξε το κοριτσι - βγηκε ενα πλασματακι νεο, 22-24 ετων, καστανο, με κοιλιτσα γυμνασμενη και ωραια μεση. Μα επειδη δεν την ειχα παρει ποτε πριν, ειπα πρωτα να ρωτησω τους πιο εμπειρους - το κοριτσι λεει τιποτα στο δωματιο? ή να ψαξω κατι αλλο καλυτερα; απο θεμα γουστων ειμαι απλος ανθρωπος, κανενα ιδιαιτερο βιτσιο δεν αναζητω, λογικα πραγματα...

Ξεχασα να γραψω το ονομα - Μελινα.
εγω την δοκιμασα εχθες στην αλλαγη βαρδιας :P Πηραμε μια παρτουζιτσα :grin: :grin: :grin: :grin:
Πολυ καλο κοριτσι, θα το ξανακανουμε :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :grin:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
εγω την δοκιμασα εχθες στην αλλαγη βαρδιας :P Πηραμε μια παρτουζιτσα :grin: :grin: :grin: :grin:
Πολυ καλο κοριτσι, θα το ξανακανουμε :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :tits2: :grin:
Επρεπε να ημουν, εγω εκει μαζι σας !!!  :dancing: :dancing: :dancing:

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Επισκέπτης
Ρε παιδιά μια Ρωσίδα Ντάρια στην Ορχιδέα που μπαίνει κι'εδώ μέσα την έχει δοκιμάσει κανένας ?  Φατσικά καλή μοιάζει...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ειναι ακομα στην Ελλαδα αυτο το καλο παιδι;;

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4

Συνημμένα

• DSCN0572.JPG
    DSCN0572.JPG
    173,6 KB · Εμφανίσεις: 82

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
Σε έχω στα υπόψην...Θα έρθω καμιά μέρα να παίξουμε μποξ  :grin: :grin:  Είχε πολύ δουλειά σήμερα ?
οποτε θες μωρο :-*
δεν ξερω, δεν δουλευα σημερα... αυριο παλι, το απογευματακι.. μετα την αλλη προπονιση :grin: :grin: :grin: :grin:

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
Το πετυχα ακριβώς ?? Με παραδέχεσαι ? :grin: :grin:    Σε έχω ψυχολογήσει εγώ εσένα μωράκι μου  ;)
αν εισαι τοσο διορατικος για δες ποιοι αριθμοι κερδιζουν στο λοττο την επομενη εβδομαδα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom