Νέα

Studio με υπηρεσίες CIF, CIM, COB;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Facial_Freak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 2K
  • Ετικέτες
    cif
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Facial_Freak

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Καλησπερα σας συναγωνιστες! Γνωριζετε εαν υπαρχει καποιο τετοιο μαγαζακι που να προσφερει εξτρα τετοιες υπηρεσιες????

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.928
Πόντοι
9.275
Φίλε καλησπέρα και Χρόνια Πολλά,

Δυστυχώς και τα τρία σπανίζουν στα studio. Ευτυχώς και τα τρία είναι διαθέσιμα στα ct και cg.

Αναλυτικότερα τώρα, CIF & CIM σπανίως υπάρχει στα studio... εμένα δεν μου έχει τύχει πάντως...
Και τα τρία θα τα βρεις εύκολα στα γνωστά "εξειδικευμένα" μπουρδέλα, πχ. στην Διδύμου.

COB είναι πρακτικά standard στα μασατζίδικα, συνήθως είναι μέρος του βασικού πακέτου, απλά την κατάλληλη ώρα λες "μωρό μου να τελειώσω στα β....κια σου ή στην κ....τσα σου;" και σχεδόν πάντα η απάντηση είναι θετική. Μου έχει τύχει επανειλημμένως... Συνήθως το COB είναι συνήθως η κατάληξη της επονομαζόμενης "φραπεδιάς", στα καταστήματα που είναι άνευ.

Απλά να επισημάνω ότι τα παραπάνω κατά κανόνα τα προσφέρουν οι μεγαλύτερες / εμπειρότερες / και όχι τόσο κούκλες εργαζόμενες. Συνήθως τα πιπίνια τα αποφεύγουν. Ελπίζω να σε βοήθησα  :)

Επισκέπτης
Καλησπερα σας συναγωνιστες! Γνωριζετε εαν υπαρχει καποιο τετοιο μαγαζακι που να προσφερει εξτρα τετοιες υπηρεσιες????

επίσημα δεν παίζει κάτι τέτοιο...αλλά παίζει ανάλογα με την πουτάνα...αν της τα σκάσεις(από 50€ και άνω) μπορεί και να δεχθεί να την χύσεις στο στόμα ή στο πρόσωπο..είναι θέμα απευθείας συννενόησης με την κοπέλα...

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
επίσημα δεν παίζει κάτι τέτοιο...αλλά παίζει ανάλογα με την πουτάνα...αν της τα σκάσεις(από 50€ και άνω) μπορεί και να δεχθεί να την χύσεις στο στόμα ή στο πρόσωπο..είναι θέμα απευθείας συννενόησης με την κοπέλα...
Eτσι ακριβως  :thumbsup:

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
ξερει κανεις ποια παιρνει ποσα για χυσιμο στη μαπα????

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom