You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
κατεχακη 8 Αθηνα? Τι ειναι αυτο νεο πραμα?
ειναι απο την ανοιξη φιλαρακο,μεσογειων και κατεχακη γωνια ουσιαστικα!
στο φανάρι μετά το 401 στρατιωτικό νοσοκομείο,συνεχίζεις ευθεία και στα 20 μέτρα θα το δείς στο δεξί σου χέρι!κατεχακη 8 Αθηνα? Τι ειναι αυτο νεο πραμα?
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
τελικα αυτό το στουδιο ειναι για το πουτσο ή μου φαίνεται?μονο τεραστιο ως χωρος ειναι και απο κοκο τα παντα τιποτα που λεει και ο αλεφας.
Μονο Γ Τ Π! οχι ομως για τον δικο μας!!!τελικα αυτό το στουδιο ειναι για το πουτσο ή μου φαίνεται?μονο τεραστιο ως χωρος ειναι και απο κοκο τα παντα τιποτα που λεει και ο αλεφας.
Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
επειδή έχω πάει και΄περάσει σε δωμάτιο: το σαλόνι ωραίο και ευρύχωρο είναι, αλλά τα δωμάτια μικρά, χωρίς νυπτηρα (αυτό που είχα) και τρομερή ζέστη... η υπηρεσία ήταν τύπις ευγενική (επειδή πέρασα) αλλά κάποιους άλλους τους δι@ολοστειλε...τελικα αυτό το στουδιο ειναι για το πουτσο ή μου φαίνεται?μονο τεραστιο ως χωρος ειναι και απο κοκο τα παντα τιποτα που λεει και ο αλεφας.
l want sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ειδα μια Χριστίνα 28αρα Τσέχα ολα τα λεφτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!www.bourdela.tv/content/view/1391/220/]Το thread αυτό αναφέρεται στην καταχώρηση του σπιτιού στον κατάλογο[/url]
Οπως είχε πρωτογράψει ο συνάδελφος nick9x άνοιξε νέο στούντιο Κατεχάκη 8. Σαν χώρος είναι πολύ ωραίος, ο τσάτσος δήλωσε οτι θα δουλευουν εκτος της Χαρας απο Αριστοτέλους, δύο Ελληνίδες Ελίνα και Μαρία και οι Ρωσίδες Αννα και Κορίνα και αλλη μία που δεν συγκράτησα. Προσωπικά τα ονόματα δεν μου λένε τίποτα (εκτός της Χαράς που την τιμούσα στην Αριστοτέλους) αν δε τις δω δεν κρίνω. Οποιος συνάδελφος πάει τις επόμενες ημέρες ας μας διαφωτίσει καλύτερα.
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Δουλευε στο Πιπινου 65 και πριν παει στην προεδρο δουλευε στο Φυλης 71 κατω!!!Ειναι ψηλη ξανθια αλογο δηλαδη,δουλευε σε ενα σπιτι στη φυλης και στο σπιτι της προεδρου.
Φιλε εχω παρα πολυ καιρο να ακουσω για αυτη!!!!
Αν δεν απατομαι το Κατεχακη ηταν το τελευταιο σπιτι που δουλεψε!!!
Εχω την εντυπωση οτι εχει σταματησει αλλα δεν ειμαι σιγουρος!!!
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.030
- Πόντοι
- 7.775
Προσοχη με την Ελινα ειναι τρανς.
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
inaCcessiBle
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Μονο που η γραμματοσειρά δεν είναι σωστή και έτσι δεν μπορεί καποιος να διαβάσει τι ακριβώς γράφει!!!
Αν βαλεις το unicode μπορεις να το διαβασεις ;)