Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Studio Γοργόνες (Λ. Βουλιαγμένης 83)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KINKYCHRIS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 570
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία

nonos74

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2007
Like
211
Πόντοι
21
Kalispera paides! Exoume kapoia gnwmh gia thn Mariza?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Kalispera paides! Exoume kapoia gnwmh gia thn Mariza?

Θα παρακαλέσω να χρησιμοποιούμε ελληνικούς χαρακτήρες και όχι μόνιμα κεφαλαία, όπως αναγράφεται και στους www.bourdela.tv/index.php?option=com_smf&Itemid=168&topic=2.msg914#new]κανόνες του forum[/url].

Υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας (Τροποποίηση), για να επεξεργαστείς το μήνυμά σου. Η δυνατότητα τροποποίησης θα ισχύει για 30 λεπτά από τη δημιουργία της δημοσίευσής σου.

Αν δεν επεξεργαστείς στο μήνυμά σου στην επόμενη μισή ώρα, θα αναγκαστώ να το διαγράψω.

Ευχαριστώ

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Tώρα συγνώμη, σε μερικές κριτικές η Nανά είναι ασιάτισα νεράϊδα και σε μία πρόσφατη μία ασχημούλα με κρεμαστά βιζιά...

Nα μπω στο αμάξι να έρθω εκεί ή θα είναι τσάμπα ο κόπος;  :think:
Ναι ρε παιδιά ,τι να πιστέψουμε? τόσο διαφορετικά γούστα,αντικειμενικότητα μηδέν?Μάλλον πρέπει να γίνει επί τόπου αναγνώριση ''στόχου''.
Εγω παιδια στην κριτικη μου δεν εκανα εξωτερικη περιγραφη γι αυτον τον λογο. Εμενα ηταν το φετιχ μου πολλων χρονων και δεν ειχα βρει να παω ποτε μεχρι την Νανα. Εχω παει ηδη 3 φορες μαζι της και δεν μπηκα στην διαδικασια του κοσκινου γιατι δεν βρησκεις καθε μερα εδω στην Ελλαδα. Στις Ασιατισσες τα γουστα διαφερουν πολυ απο αντρα σε αντρα. Καλυτερα να κανετε μια επαφη μονοι σας επι τοπου. Σε οποιον αρεσουν οι Ασιατισσες πιστευω οτι δεν θα το σκεφτει καθολου για να μπει.

Επισκέπτης
Εγω παιδια στην κριτικη μου δεν εκανα εξωτερικη περιγραφη γι αυτον τον λογο. Εμενα ηταν το φετιχ μου πολλων χρονων και δεν ειχα βρει να παω ποτε μεχρι την Νανα. Εχω παει ηδη 3 φορες μαζι της και δεν μπηκα στην διαδικασια του κοσκινου γιατι δεν βρησκεις καθε μερα εδω στην Ελλαδα. Στις Ασιατισσες τα γουστα διαφερουν πολυ απο αντρα σε αντρα. Καλυτερα να κανετε μια επαφη μονοι σας επι τοπου. Σε οποιον αρεσουν οι Ασιατισσες πιστευω οτι δεν θα το σκεφτει καθολου για να μπει.

κομάντο αρχηγέ μου σωστό τα περί εμφάνισης... σε ορισμένες γυναίκες είναι εντελώς υποκειμενικό... Mία ερώτηση:
η Nανά γλύφει @@?

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Στο πρόγραμμα της Τετάρτης θα υπάρξει αλλαγή!

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.511
Πόντοι
506
Σημερα σασ περιμενουν Πατριτσια-Αγαπη-Μαρτινα :-* :-* :-*

Επισκέπτης
καλησπέρα, παρακαλώ μία περιγραφή της Σουζάνας και των υπηρεσιών της διότι σκοπεύω να επισκεφτώ το στούντιο σήμερον σε λίγο... ευχαριστώ

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
παιδια σας πληροφορω οτι θα κλεισουμε σημερα στης 18:00, μετα θα ξανα ανοιξει το σπιτι στης 2, μετα την Ανασταση και θα ερθει η Ρομινα!
χρονια σας πολλα!

Glikoula

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
3.511
Πόντοι
506
19.04  Απω 17.00 μεχρη πρωι-Ρομινα :-* :-* :-*

funkyshark

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
7
Like
6
Πόντοι
0
Εχουμε κανενα νεοτερο, για το αν θα μας ξαναεπισκευθει η Olivia από Τσεχία (ναι ναι αυτή που δεν ηξερε καν Αγγλικά)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085

Panthiras_3

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εβελίνα εχουμε καποια ενημερωση-περιγραφη τι λεει γενικοτερα?

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
decor ψαροταβέρνας...

για να ανοίγει η όρεξη

johnlit7

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
κανονικο φυστικωμα πεφτει :fuck2: η αρκουμαστε μονο στο 69?? :pipa3:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom