You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Studio FIRE, Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) 40
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 98K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
lex80
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.310
οχι. ducati ειναι...Ρε παιδια ,μπορει να πει κανεις σιγουρα τελικα αν η Βικυ ειναι transalp ?
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Ρε παιδια ,μπορει να πει κανεις σιγουρα τελικα αν η Βικυ ειναι transalp ?
ρώτα την ίδια.
Ρε παιδια ,μπορει να πει κανεις σιγουρα τελικα αν η Βικυ ειναι transalp ?
Για κάνε μία μετάφραση ρε φίλε. Τι είναι το transalp?
οχι. ducati ειναι...
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 70.166
- Πόντοι
- 12.056
lex80
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 53
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.310
καλου κακου ομως δες πριν και στις εφημεριδες πιο νοσοκομειο εφημερευει γιατι το ΚΑΤ ειναι λιγακι μακρια! ;)ρώτα την ίδια.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
TranspoterΓια κάνε μία μετάφραση ρε φίλε. Τι είναι το transalp?
skoo-phdiarhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε κοπελιά ποιά Ολγα και ποια Ρενάτα μας τσαμπουνάς???Και μάλιστα 17:59???!!!
Μάλλον το κατάστημα το έχετε ανοίξει για το χόμπι σας και όχι για τίποτ'άλλο μιας και στις 30/12 ήρθα στις 01:20 και ήσασταν κλειστοί και επίσης σήμερα 17:30 και ήταν κλειστά επίσης...
Σόρυ αλλά δε θα παρακαλάω κιόλας να σας πληρώσω...Και ειδικά όταν με κοροιδεύουν μπροστά στα μάτια μου..
Άκου "από 18:00-02:00"....Αφού δε θέλετε τα λεφτά μου πάω πάσο.Συνεχίστε να κάνετε το χόμπι σας λοιπόν.
Από μένα φάγατε οριστικό άκυρο πριν καλά καλά με δείτε πάντως.
Όσο για τους συναγωνιστές που πήγατε και βρήκατε και κορίτσια,παιδιά παίξτε κάνα Τζόκερ!!!
Ανέβηκα στο σπίτι μου μόνο και μόνο για να γράψω αυτό και φεύγω σούμπιτος για Αθήνα.
Το νου σας.
Μάλλον το κατάστημα το έχετε ανοίξει για το χόμπι σας και όχι για τίποτ'άλλο μιας και στις 30/12 ήρθα στις 01:20 και ήσασταν κλειστοί και επίσης σήμερα 17:30 και ήταν κλειστά επίσης...
Σόρυ αλλά δε θα παρακαλάω κιόλας να σας πληρώσω...Και ειδικά όταν με κοροιδεύουν μπροστά στα μάτια μου..
Άκου "από 18:00-02:00"....Αφού δε θέλετε τα λεφτά μου πάω πάσο.Συνεχίστε να κάνετε το χόμπι σας λοιπόν.
Όσο για τους συναγωνιστές που πήγατε και βρήκατε και κορίτσια,παιδιά παίξτε κάνα Τζόκερ!!!
Ανέβηκα στο σπίτι μου μόνο και μόνο για να γράψω αυτό και φεύγω σούμπιτος για Αθήνα.
Το νου σας.
skoo-phdiarhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΔΙΟΡΘΩΣΗ: 19:30 ήρθα και όχι 17:30!! (Επτά και μισή Ελληνιστί..)..
καντους μια καταγγελια εδω να δεις αν θα τολμησουν να στο ξανακανουν.Ρε κοπελιά ποιά Ολγα και ποια Ρενάτα μας τσαμπουνάς???Και μάλιστα 17:59???!!!
Το νου σας.
Χρονια πολλα αγορι μου και καλη χρονια! Δικιο εχεις να παραπονιεσαι αλλα κι εγω με πληροφοριες δουλευω μιας και δεν μπορω να ειμαι εκει για να ελεγχω.
Αν ταλαιπωρηθηκες συγγνωμη και εν μερη φταιω που δεν ενημερωσα κι εγω σωστα. Καλη χρονια σε ολους.
litsa.com
Αν ταλαιπωρηθηκες συγγνωμη και εν μερη φταιω που δεν ενημερωσα κι εγω σωστα. Καλη χρονια σε ολους.
litsa.com
skoo-phdiarhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Χρονια πολλα αγορι μου και καλη χρονια! Δικιο εχεις να παραπονιεσαι αλλα κι εγω με πληροφοριες δουλευω μιας και δεν μπορω να ειμαι εκει για να ελεγχω.
litsa.com
Καλή χρονιά και σε σένα.
Και επειδή έχεις μπέσα δεκτή η συγγνώμη.Κι εγώ συγγνώμη για τον τρόπο μου αλλά είχα φορτώσει λόγω του ότι ήταν η 2η φορά...
Κι εμείς εργαζόμενοι ήμαστε.
Να σαι καλά.
Μια διορθωση για Θησεως 40:[move] Σημερα 04/01 το προγραμμα [/move]
Θησεως 40(πανω): ?- Αθηνα
Θησεως 40(κατω): ?- Βικυ
Κατω: Μονικα (καινουρια κοπελα)- Αθηνα
Πανω: Αννα-Μαρια - Βικυ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 4K