Νέα

Ad Studio FIRE, Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) 40

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης

την Έλενα προτείνω να την εκπαιδεύσετε λίγο για να ανεβάσει την απόδοσή της, γιατί τώρα σαν αγγαρεία το κάνει το πρόγραμμα.Η γυναίκα είναι μούναρος αλλά δεν αρκεί αυτό...πρέπει να ξεφύγει από τη νοοτροπία της αγγαρείας...ελπίζω σε κανένα μήνα που θα την επισκεφτώ και πάλι να έχει στρώσει διαφορετικά θα φάει χοντρό κράξιμο από εμένα :sunglasses:

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
την Έλενα προτείνω να την εκπαιδεύσετε λίγο για να ανεβάσει την απόδοσή της, γιατί τώρα σαν αγγαρεία το κάνει το πρόγραμμα.Η γυναίκα είναι μούναρος αλλά δεν αρκεί αυτό...πρέπει να ξεφύγει από τη νοοτροπία της αγγαρείας...ελπίζω σε κανένα μήνα που θα την επισκεφτώ και πάλι να έχει στρώσει διαφορετικά θα φάει χοντρό κράξιμο από εμένα :sunglasses:

εγώ πάντως θα σου έλεγα να τον ξεχάσεις τον μήνα....σε χρόνο ίσως.....τύπε..έτσι είναι η κορασίδα,δυστυχώς....μόνο άμα σταματήσουμε τις επισκέψεις...ίσως βάλουν μυαλό και αλλάξουν νοοτροπία.Αλλά δυστυχώς ο κόσμος είναι πολύς...και υπάρχουν και αυτοί που πάνε έτσι,οπότε υπάρχει πάντα πελατεία...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Αυτη ειναι η παλια, γνωστη Αλινα που προσφατως δουλευε στην Ορχιδεα?

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
Αυτη ειναι η παλια, γνωστη Αλινα που προσφατως δουλευε στην Ορχιδεα?
Όχι συνάδελφε, αυτή δούλευε πέρσυ στη Κασσάνδρα και τώρα πήρε μεταγραφή στης Καλλιθέας. Η Αλίνα της ορχιδέας είναι ακόμη εκεί

Επισκέπτης
εγώ πάντως θα σου έλεγα να τον ξεχάσεις τον μήνα....σε χρόνο ίσως.....τύπε..έτσι είναι η κορασίδα,δυστυχώς....μόνο άμα σταματήσουμε τις επισκέψεις...ίσως βάλουν μυαλό και αλλάξουν νοοτροπία.Αλλά δυστυχώς ο κόσμος είναι πολύς...και υπάρχουν και αυτοί που πάνε έτσι,οπότε υπάρχει πάντα πελατεία...

φίλε είχες δίκιο τελικά :- πέρασα χθες μια βόλτα από το κατάστημα και η κα Ελενα εμφανίστηκε στο σαλόνι με ύφος χιλίων καρδιναλίων! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: ουστ από εδώ μωρή πόρνη που μας το παίζεις και ντίβα :birdman: :birdman: :birdman:

στο συγκεκριμένο κατάστημα αξίζουν η Ρουμάνα η Σάρα και μια Σοφία με σγουρό ξανθό μαλλί προστυχόφατσα και ΚΩΛΑΡΑ!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom