Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Πήγα ψάχνοντας την ψηλή που δεν είχε έρθει, δοκίμασα Ρουμάνα. Συμφωνώ απόλυτα σε όλα εκτός του προσώπου που δε μου έκανε τίποτα (μάλλον δε μου άρεσε κιόλας) αλλά εμπιστεύτηκα την προηγούμενη κριτική και δεν έχασα! ΚΑΛΗ πίπα, τρυφερή γλυκειά, ΤΕΛΕΙΟ κούνημα από πάνω (για τα γούστα μου).εγώ προολίγου διαπίστωσα άλλο line up
κάτω: μόνικα (νέα) και ξένια ρωσίδα
πάνω: νταϊάνα και μαρία ρουμάνα
πήρα μαρία
Η Μαρία είναι μελαχρινή ρουμάνα με πανέμορφο πρόσωπο (θυμίζει λίγο της Μαρία από το Next top model) ωραίο σώμα, μικρό βυζάκι αλλά ρόγα τέντα. Έχει πήρσινγκ στη γλώσσα και στον αφαλό. Έχει δουλέψει στη Γερμανία σε ανάλογη μπίζνα άρα είναι έμπειρη. Είναι πρόσχαρη, ομιλητική και πανέξυπνη. Πράγμα επικίνδυνο για τον μεσήλικα στουντιάκια. Άρχισε να γλείφει ρόγες, κοιλιά αλλά όχι @@. Η πίπα της με τη βοήθεια του πήρσινγκ υποδειγματική με ολίγη προσπάθεια για deepthroat. Παραλίγο να επέλθει το μοιραίο. Μετά ανέβηκε από πάνω όπου της βγήκε λίγο το pse. Στο τέλος είχαμε λίγο μπλα μπλα για την οικονομική κρίση, τη δουλειά στη γερμανία και άλλα τινά. Εν κατακλείδι, ένα πενηντάρικο που έπιασε τόπο, με μια άψογη αλλά ταυτόχρονα γλυκειά επαγγελματία. vfm στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Το στουντιάκι αρκετά καλό, το δωμάτιο είχε ντουσιέρα, παντούφλες και κλιματισμό, ήσυχο την ώρα που πήγα, η τσατσά ανεβοκατεβαίνει τους ορόφους επιδεικνύοντας τα κορίτσια.
Πετσέτες φρέσκες και μωρομάντηλα δεν είχε πλέον την ώρα που πήγα αλλά το γατόνι η Μαρία το τσίμπησε και αμέσως πήγε και έφερε.
Μπράβο στον heel για το scouting. Πέρα από το πρόσωπο που είναι καθαρά θέμα προσωπικού γούστου συμφωνώ σε όλα και ιδιαίτερα στην ιδιαίτερα θετική αύρα που αποπνέει η κοπέλα.
Φεύγοντας είδα στις 6:45 να φτάνει η μεγάλη μου αδυναμία η "ψηλή" που με τα πολιτικά ρούχα είναι ακόμη πιό γλυκό πλάσμα. Ουδέν κακόν αμιγές καλού : Δεν είχε έρθει αυτή που ήθελα και χάρη στην κριτική δοκίμασα μία κοπέλα που κανονικά δε θάπαιρνα και σίγουρα θα έχανα μία πολύ ωραία εμπειρία.