livornezos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 743
- Πόντοι
- 96
Είναι στη χώρα της και δεν αναμένεται να ξανά γυρίσει ποτεπαει η Paris; Που θα την βρω ξανα;
Είναι στη χώρα της και δεν αναμένεται να ξανά γυρίσει ποτεπαει η Paris; Που θα την βρω ξανα;
Αληθεια λες; Οχιιι... τι μου λες βραδιατικα.... ηταν υπεροχη αυτη η γυναικα...Είναι στη χώρα της και δεν αναμένεται να ξανά γυρίσει ποτε
Ναι έχει κάνει δική της δουλειά πλέον έχει παρατήσει το σπορΑληθεια λες; Οχιιι... τι μου λες βραδιατικα.... ηταν υπεροχη αυτη η γυναικα...
Αφού ξέφυγε μπράβο της και χαλαλί τηςΝαι έχει κάνει δική της δουλειά πλέον έχει παρατήσει το σπορ
Λέτε τώρα που θα ανοίξουν πάλι οι οίκοι ανοχής να γυρίσουν πολλές από τις παλιές που είχαν σταματήσει;Έχει σταματήσει.
Μήπως κανεί βίζιτα ξέρουμε κάτι ;;Έχει σταματήσει.
Σε καθημερινη βαση(εκτος Σ/Κ) στα 2 μαγαζια του ομιλου...... Δεν εχω δει με τα ματακια μου αλλα αξιοπιστες πηγες λενε οτι η κορμαρα δεν εχει επηρεαστει καθολου απο την καραντιναΖανετ; Θα συνεχισει; Γνωριζει καποιος σιγουρα;
Αν γνωριζει καποιος το κινητο της, στειλτε μου τον αριθμο
Τελεια.....ευχαριστω φιλε.....Σε καθημερινη βαση(εκτος Σ/Κ) στα 2 μαγαζια του ομιλου...... Δεν εχω δει με τα ματακια μου αλλα αξιοπιστες πηγες λενε οτι η κορμαρα δεν εχει επηρεαστει καθολου απο την καραντινα
Πραγματικά απίστευτο πλάσμα.Μήπως ξέρουμε κάτι για την Άννα Μαρία που δούλευε κάποτε ;;
Αστα αδερφέ και δεν μπορώ να την βρωΠραγματικά απίστευτο πλάσμα.