Νομίζω αγαπητοί μου φίλοι του Deluxe, ότι πρέπει να γίνει και να ανακοινωθεί μία ενιαία τιμολογιακή πολιτική και να μην χρειάζεται τηλέφωνο ή εξισώσεις για να γνωρίζουμε πόσα χρήματα χρειαζόμαστε. Εγώ πχ - μου αρέσει πολύ η Ξένια άλλα δεν γνωρίζω τις υπηρεσίες της - ούτε τις χρεώσεις της - θα πρέπει δηλαδή να φτιάξω μία λίστα (μην τυχόν και ξεχάσω κάτι) και να πάρω τηλέφωνο. Και αν έρθω και μου κάνει κλικ πχ η Κιμ? Άντε πάλι από την αρχή, άλλες ερωτήσεις και κανονίσματα? Προτείνω λοιπόν, ενιαίες υπηρεσίες από όλα τα κορίτσια και ενιαίες χρεώσεις, αλλιώς πρώτα από όλα να ξέρετε ότι αισθάνονται άσχημα τα κορίτσια που εργάζονται εκεί. Υπάρχουν δηλαδή οι βεντέτες και οι κομπάρσοι?
Οι υπηρεσίες που προτείνω οπωσδήποτε να παρέχουν όλα τα κορίτσια είναι: (και όποιο κορίτσι δεν συμφωνεί να μην συμμετέχει στην ομάδα σας)
Στοματικό χωρίς προφυλακτικό (αν το επιθυμεί ο πελάτης) - με το λεγόμενο καραμέλωμα - το οποίο είναι must - και τελείωμα στο στόμα, κάτι που αποτελεί τουλάχιστον για εμένα και πολλούς άλλους το "last resort" όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά. Επίσης με αυτό το τρόπο η κοπέλα δεν κουράζεται τόσο γιατί αν δεν υπάρχει το CIM, το μοναδικό εναλλακτικό είναι το σφυροκόπημα).
Στο θέμα ακάποτου και CIM υπάρχει η παράμετρος της υγιεινής (εννοώ δυσωσμίες κλπ κλπ) και είναι απόλυτα λογικό. Θα πρέπει λοιπόν ο πελάτης να ενημερώνεται ότι θα κάνει ένα μικρό ντους μαζί με την κοπέλα, στο οποίο ντους η κοπέλα θα τον πλένει - χαϊδευοντάς τον - διασφαλίζοντας έτσι την βασική καθαριότητα. Εγώ προσωπικά θυμάμαι σε ένα στούντιο στο εξωτερικό που είχα επισκεφτεί η κοπέλα μου τον έπλυνε πολύ αισθησιακά - κάτι που εκτός των άλλων έκανε χαλαρό και το κλίμα - συν τους συνειρμούς - "μου τον πλένεις για να τον πάρεις στο στοματάκι σου μωρό μου" κλπ