- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.127
- Πόντοι
- 42.697
Ετσι!!! Και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη. Λες να πιασω το δημαρχο να μου βγαλει αδεια για παγκο απεξω μιας και ειμαι και δημοτης δαφνης;
χαχαχα!!! επιχειρηματικη ευκαιρια!
Ετσι!!! Και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη. Λες να πιασω το δημαρχο να μου βγαλει αδεια για παγκο απεξω μιας και ειμαι και δημοτης δαφνης;
Α έτσι ε? Είσαι και δίπλα?? Το budget να προσέχεις!!! ;)
Μην ξεχνάς έχουμε και τις δηλώσεις αυτό το μήνα....
Και απ΄οτι φαίνεται το κορίτσι τα δουλεύει τα λεφτά του - σύμφωνα πάντα με τα σχόλια και τις κριτικές των συναγωνιστών. Σόρρυ παίδες για την επιφυλακτικότητα μου αλλά ... πολλές οι φόλες και δικαιολογούμαι. Καλά να είναι το κορίτσι, καλά να είμαστε και εμείς να το πληρώνουμεΦιλε απο τα πιπινια δε περιμενουμε να κανουν παπαδες. Το φρεσκο μουτρακι τους θελουμε, το σφιχτο κορμακι τους και το ροζ μουνακι τους. Αρκει να εχουν ορεξη να γαμηθουν και να μη λουφαρουν.
Lolita.´Ενας άγγελος κατέβηκε στη Γη.Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου το studio deluxe...
Η Ρενατα ξεκινάει πάλι την Πέμπτη.Λεπτομέρειες από τριτηΗ Ρενατα θα ειναι καπου στα μαγαζια σας το ΣαβατοΚυριακο?
Γιατι δεν τη βλεπω στο προγραμμα
Η Λολίτα ξεκινάει αυριο Σάββατο 10.00-20.00 είναι 18 Μαιων από Καναδά και δεν προτείνεται για όσους έχουν πίεση σάκχαρο καρδιακά προβλήματα και γενικά σε όσους δεν αντέχουν τις έντονες συγκινησεις !!! :helpsos:
αλλάξαμε ψηφοφορία!
ψηφίστε τώρα ποιά κοπέλα έχει τις ποιό ωραίες φωτογραφίες!