You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
μαγος εισαιstudio 94 πες Δευτερα να εισαι μεσα!!!!
Με καταλαβες!!!
http://[URL unfurl="true"]www.streetmagic.gr/eshop/images/17_XL.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :2funny:πρεπει να λεμε και καμμια μ.......α που και που :dancing:με βοηθαει
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Οσες θελεις!!!Ελευθερα απο μενα!!!!πρεπει να λεμε και καμμια μ.......α που και που με βοηθαει
lazzio
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
για σημερα απογευμα τανια .....καινουργια...ελληνιδα
Βάλτε και καμια φωτογραφία στο σάιτ ! Μόνο Σόνια και Λίζα έχετε.
μεσα στην εβδομαδα θα μπουνε ολεςΒάλτε και καμια φωτογραφία στο σάιτ ! Μόνο Σόνια και Λίζα έχετε.
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Πες το και στη Lelas35 γιατι της τα'λεγα και δεν με πιστευε!!!απο αυριο δευτερα 12/10/09 ΣΟΝΙΑ πρωι ... ΛΙΝΤΑ η τρελιαρα απογευμα..
Πέρασα χτες μια βόλτα από κ 94 όπου και πέτυχα την Λίντα που με τρέλανε τελείως!
Ότι και να πεις είναι λίγο. Είναι κούκλα και καυλιάρα!
κριτική μου δες εδώ:
Πήγα κατά τις 6 το απόγευμα, το μέρος ήταν άδειο δεν περίμενα σχεδόν καθόλου και η κοπέλα έμεινε μαζί μου πολύ ώρα.
Η υπηρεσία με ενημέρωσε ότι η Λίντα θα είναι εκεί κάθε απόγευμα και τα πρωινά η Σόνια (μέχρι νεωτέρας).
Οι δυο τους είναι τέλειος συνδιασμός!
Μπορεί το στούντιο να μην είναι λουσάτο σαν κάτι άλλα, έχει μικρά δωμάτια, χωρίς ντους και νιπτήρες κλπ, αλλά έχει 2 σέξι κουκλάρες που κάθε φορά μαζί τους μου μένει αξέχαστη για καιρό.
Ελπίζω να μην θεωρηθεί διαφήμιση αυτό που γράφω. Απλά ρε παιδιά θέλω να εκφραστώ γιατί και μόνο που σκέφτομαι τα χθεσινά καυλώνω!
Λίντα μωρό μου σε ευχαριστώ, είσαι ΚΑΥΛΑ!
κριτική μου δες εδώ:
Πήγα κατά τις 6 το απόγευμα, το μέρος ήταν άδειο δεν περίμενα σχεδόν καθόλου και η κοπέλα έμεινε μαζί μου πολύ ώρα.
Η υπηρεσία με ενημέρωσε ότι η Λίντα θα είναι εκεί κάθε απόγευμα και τα πρωινά η Σόνια (μέχρι νεωτέρας).
Μπορεί το στούντιο να μην είναι λουσάτο σαν κάτι άλλα, έχει μικρά δωμάτια, χωρίς ντους και νιπτήρες κλπ, αλλά έχει 2 σέξι κουκλάρες που κάθε φορά μαζί τους μου μένει αξέχαστη για καιρό.
Ελπίζω να μην θεωρηθεί διαφήμιση αυτό που γράφω. Απλά ρε παιδιά θέλω να εκφραστώ γιατί και μόνο που σκέφτομαι τα χθεσινά καυλώνω!
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Καλημερα και σε εσας μωρα μας!!!καλημερα μωρα μου
Καλημερα και σε εσας μωρα μας!!!
spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Ερχομαι
Καπου διαβασα οτι εχεται βαλει στρογγυλο κρεββατι!!!!
Να μας τα λετε αυτα να τα μαθαινουμε γιατι μερικοι εχουμε καιρο να περασουμε απο εκει!!!
Brut
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Πέρασα χτες μια βόλτα από κ 94 όπου και πέτυχα την Λίντα που με τρέλανε τελείως!
κριτική μου δες εδώ:
Λίντα η Λίζα ρε φίλε?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 221
- Εμφανίσεις
- 41K
- Απαντήσεις
- 4K
- Εμφανίσεις
- 188K
- Απαντήσεις
- 153