Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Studio 55 (Βριλησσού 55)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία

Επισκέπτης
Καλημερα αγαπητοι φιλοι μου συναγωνηστες θα ηθελα να κανω την ακολουθη ερωτηση , η κοπελα που εργαζεται στο συγκεκριμενο studio με το ονομα Μαριζα μηπως ειναι η αγαπητη φιλη μας η Μαρια η ψηλη η μου φαινεται.

Studio_55

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα αγαπητοι φιλοι μου συναγωνηστες θα ηθελα να κανω την ακολουθη ερωτηση , η κοπελα που εργαζεται στο συγκεκριμενο studio με το ονομα Μαριζα μηπως ειναι η αγαπητη φιλη μας η Μαρια η ψηλη η μου φαινεται.
Oxi δεν ειναι  :-* :-* :-*

Studio_55

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Καλημερα!Σημερα

10:00-17:00: Τζοη :-*
17:00-23:00: Εμιλυ + Μαρα  :-*
23:00-6:00: Τζοη + Μαριζα  :-*

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.064
Πόντοι
5.845
Προς τη διευθυνση του στουντιο: Αμαν με το προγραμμα. Απο τις 10 φορες που εχω κανει τα χιλιομετρα εως εκει τις 8 βρισκω αλλα αντι αλλων. Πολλοι απο εμας ΔΕΝ ερχονται να καταθεσουν 50+ ευρω επειδη δεν βλεπουν μπροστα τους απο την καυλα. Ερχομαστε ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ.
Σημερα μεχρι το μεσημερι και στα δυο sites ειχατε τη Λαουρα στη δευτερη βαρδια. Προφανως αυτο αλλαξε και υπηρχε η Σαμπρινα και η Ζηνα. Φυσικα εφυγα. Δεν ειναι εποχες για πεταμενα 50ρικα(και δεν ειμαι και φτωχος, καθε αλλο)καθως οι πιο πολλες απο τις κορασιδες Ανατολικου μπλοκ ειναι ομορφες μεν, κομοδινα δε.Αρα δεν παιρνω ρισκα πλεον. Αποτελεσμα, θα κανω πολυ καιρο να ξαναερθω, παροτι το μαγαζι ειναι ανω του μεσου οπου στο βουνο. Θα επαναλαβω την προταση που εκανα και σε μια κριτικη για κοπελα του στουντιο.
Αφεντικό μάζεψε όλα τα’ αστέρια σου και φτιάξε ένα μαγαζί κορυφή για μερακλήδες που θα δίνουν €100 και άσε τα αλλά με πιο μέτριες ή νέες «παίχτριες» για τα €50αρικα. Το Φ104 το έχει πετύχει και δε νομίζω ότι χάνει. Η Barcelona έχει 2-3 ομάδες με τα chiko, και μια ομάδα στην κορυφή. Δες πόσοι δίνουν €200+ σε μάπες ct και cg και θα καταλάβεις ότι υπάρχει πελατεία.
Εγώ προσωπικά δεν θέλω να τρέχω σε ξενοδοχεία στου διαόλου τη μάνα ή μες την κίνηση του κέντρου. Προτιμώ ένα γνώριμο και ασφαλή χώρο, με την άνεση μου. Ίσως και με ραντεβού αν αυτό κάνει τα πράγματα πιο εύκολα στη διαχειριση. αν δεν στρωσουν τα πραγματα με το site και την ενημερωση δεν βλεπω να πηγαινετε καλα.
Ολα τα παραπανω εντελως ΦΙΛΙΚΑ.
Αν καποιοι απο τους συναγωνιστες εχουν αποψη, ας τη γραψουν.

Studio_55

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Σημερα  :-* :-* :-*

10:00-17:00: Μαρα + Τζοη  :-*
17:00-23:00: Μαρα + Σαμπρινα  :-*
23:00-6:00: Εμιλυ + Ζηνα  :-*

Επισκέπτης

σύντροφοι σήμερα τίμησα τη Μάρα το 19χρονο μελαχρινό πιπίνι με προστυχόφατσα! :rockon: φοβερή καβλιάρα γουστάρει αυτό που κάνει και γλύφει και μπαλάκια! :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Προς τη διευθυνση του στουντιο: Αμαν με το προγραμμα. Απο τις 10 φορες που εχω κανει τα χιλιομετρα εως εκει τις 8 βρισκω αλλα αντι αλλων. Πολλοι απο εμας ΔΕΝ ερχονται να καταθεσουν 50+ ευρω επειδη δεν βλεπουν μπροστα τους απο την καυλα. Ερχομαστε ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ.
Σημερα μεχρι το μεσημερι και στα δυο sites ειχατε τη Λαουρα στη δευτερη βαρδια. Προφανως αυτο αλλαξε και υπηρχε η Σαμπρινα και η Ζηνα. Φυσικα εφυγα. Δεν ειναι εποχες για πεταμενα 50ρικα(και δεν ειμαι και φτωχος, καθε αλλο)καθως οι πιο πολλες απο τις κορασιδες Ανατολικου μπλοκ ειναι ομορφες μεν, κομοδινα δε.Αρα δεν παιρνω ρισκα πλεον. Αποτελεσμα, θα κανω πολυ καιρο να ξαναερθω, παροτι το μαγαζι ειναι ανω του μεσου οπου στο βουνο. Θα επαναλαβω την προταση που εκανα και σε μια κριτικη για κοπελα του στουντιο.
Αφεντικό μάζεψε όλα τα’ αστέρια σου και φτιάξε ένα μαγαζί κορυφή για μερακλήδες που θα δίνουν €100 και άσε τα αλλά με πιο μέτριες ή νέες «παίχτριες» για τα €50αρικα. Το Φ104 το έχει πετύχει και δε νομίζω ότι χάνει. Η Barcelona έχει 2-3 ομάδες με τα chiko, και μια ομάδα στην κορυφή. Δες πόσοι δίνουν €200+ σε μάπες ct και cg και θα καταλάβεις ότι υπάρχει πελατεία.
Εγώ προσωπικά δεν θέλω να τρέχω σε ξενοδοχεία στου διαόλου τη μάνα ή μες την κίνηση του κέντρου. Προτιμώ ένα γνώριμο και ασφαλή χώρο, με την άνεση μου. Ίσως και με ραντεβού αν αυτό κάνει τα πράγματα πιο εύκολα στη διαχειριση. αν δεν στρωσουν τα πραγματα με το site και την ενημερωση δεν βλεπω να πηγαινετε καλα.
Ολα τα παραπανω εντελως ΦΙΛΙΚΑ.
Αν καποιοι απο τους συναγωνιστες εχουν αποψη, ας τη γραψουν.
Κι εγω ειμαι υπερ της αυξησης των τιμων με παραλληλη αυξηση της ποιοτητας των παρεχομενων υπηρεσιων, χωρις εκπτωσεις.

Studio_55

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1

10:00-17:00: Μαρα  :-*
17:00-23:00: Εμιλυ  :-*
23:00-6:00: Τζοη + Μαριζα  :-*

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
σύντροφοι σήμερα τίμησα τη Μάρα το 19χρονο μελαχρινό πιπίνι με προστυχόφατσα! :rockon: φοβερή καβλιάρα γουστάρει αυτό που κάνει και γλύφει και μπαλάκια! :rockon:

να προσθέσω Ελληνίδα με αξύριστο μουνάκι.. :)

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Καλησπερα! Βικτωρια που δουλευε Σπυρου Πατση 40 δουλευει εδω πλεον?

Studio_55

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1

10:00-17:00: Τζοη  :-*
17:00-23:00: Μαρα + Τζουλια  :-*
23:00-6:00: Σαμπρινα + Εμιλυ  :-*

Studio_55

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1

10:00-17:00: Μαρα + Τζουλια  :-*
17:00-23:00: Εμιλυ  :-*
23:00-6:00: Τζοη + Σαμπρινα  :-*

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.064
Πόντοι
5.845
Προγραμμα για σημερα 13/5 και για το Σαβ/κο δεν.....;

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.064
Πόντοι
5.845
Απο την υπηρεσια του μαγαζιου η ευχαριστη εκπληξη χθες, τη γνωστη μελαχρινη κυρια με τα γιαλια.
Μπαινω χθες το απογευμα για το ραντεβου μου με τη Λαουρα και αφου καθομαι, με πλησιαζει η κυρια και μου λεει σιγανα:
"την προηγουμενη Παρασκευη που ειχατε ξαναερθει, ξεχασατε ενα 20ρικο απο τα ρεστα σας στο κομοδινο" και μου το δινει.
Αληθεια ηταν αυτο, αλλα εμεινα καγκελο, πρωτον για την τιμιοτητα της, δευτερο τη μνημη της( 2 φορες εχω παει στο στουντιο αυτο, μονο Παρασκευη απογευμα). Ευγε στην κυρια που ειναι πλεον στα ατου του μαγαζιου.

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.064
Πόντοι
5.845
Μια παρατηρηση προς τη διευθυνση του στουντιο: Δωστε λιγη προσοχη στο site και γενικα την παρουσια σας στο internet
Φροντιστε το προγραμμα να ειναι παντα αναρτημενο απο την αρχη της βδομαδας
Δειτε την παρουσια του Φ104, που αν και ειναι στην πιο χαλια περιοχη της πολης, εχει ουρα παντα.
Γιατι; Σωστες υπηρεσιες και το κυριοτερο, σωστη προβολη αυτων.
Πολυ Καλημερα Σας

longdick

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Σωστός.........................

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Μια παρατηρηση προς τη διευθυνση του στουντιο: Δωστε λιγη προσοχη στο site και γενικα την παρουσια σας στο internet
Φροντιστε το προγραμμα να ειναι παντα αναρτημενο απο την αρχη της βδομαδας
Δειτε την παρουσια του Φ104, που αν και ειναι στην πιο χαλια περιοχη της πολης, εχει ουρα παντα.
Γιατι; Σωστες υπηρεσιες και το κυριοτερο, σωστη προβολη αυτων.
Πολυ Καλημερα Σας
Τι στραβωμα εφαγες ρε tonykoli με το 55?
Τοσα στουντιο υπαρχουν..

JimmyJump

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Τοσα στουντιο υπαρχουν..

φαντάζομαι οτι ο tonykoli θα έχει φάει τα γειωματα του για να ξεσπάει ετσι... :think: :think:

κ εγώ ξενερωνω με τα λάθος προγράμματα...γιατι το προγραμματίζεις...κανεις χωρο στο schedule... :dancing:
κρατάς λεφτά...βενζίνη... πας ώρα που θα βρείς πάρκινγκ...μπορεί να είναι άπειροι οι λόγοι για τους οποίους μπορεί να στραβώσει κάποιος...

1ο ξενέρωμα οταν ακους την τσατσά να σου λέει άλλο ονομα από αυτο που περιμένεις
2ο να εμφανίζεται κάποια τοσο....διαφορετικη???  απο αυτο που ψαχνεις-προγραματιζες?
3ο να μην παίζει κ κάτι γνωστό-αξιόλογο τριγύρω...
4ο να κλαίς 50αρικο που κατέθεσες σε κασκαντεριλίκι που "αναγκάστηκες" τελικά να κάνεις...

οκ ψιλοσπάνιο να συμβούν όλα μαζί αλλά είναι εκνευριστικό.....ειναι σαν το ανέκδοτο με τα 100 προφυλακτικά που τελικά είναι 99.....
παίζει να σου γαμήσει το σαββατοκύριακο!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

κ οπώς λέω πάντα!!!! εχούμε 2011!!! απο το κινητό μπορείς να ανεβάζεις 1 πρόγραμμα!!!! τους το κάνω με 1  :fuck2: το μήνα...
αν βρώ 5-6 πελάτες έκλεισα!! :rockon: :rockon:

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.064
Πόντοι
5.845
Τοσα στουντιο υπαρχουν..
Κανενα ιδιαιτερο στραβωμα με το συγκεκριμενο. Αντιθετα το θεωρω απο τα καλα και προσπαθω να το βελτιωσω, δεδομενου οτι με βολευει απο τοποθεσια και φιλοξενει και δυο απο τα στανταρ μου, Αλεξια & Λαουρα. αλλωστε στο προηγουμενο post γραφω κατι πολυ θετικο.
Διαφωνεις με την παρατηρηση για το προγραμμα;

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.064
Πόντοι
5.845
4ο να κλαίς 50αρικο που κατέθεσες σε κασκαντεριλίκι που "αναγκάστηκες" τελικά να κάνεις...

κ οπώς λέω πάντα!!!! εχούμε 2011!!! απο το κινητό μπορείς να ανεβάζεις 1 πρόγραμμα!!!! τους το κάνω με 1  :fuck2: το μήνα...
χ 1000. Πεστα Μεγαλε

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom