Studio_55
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αλλαγη στη βραδινη βαρδια www.studio55-gr.com/schedule]εδω [/URL] :-* :-* :-*
Η Εμιλυ δεν δουλεψε συνεχεια τρεις βαρδιες φυσικα το προγραμμα ειχε αλλαξει :-* :-* :-*Κοιταγα τωρα το προγραμμα στο Βριλησσου 55....Η Εμιλυ δουλευει αποψε τεταρτη απο μεσανυχτα μεχρι 6 ξημερωματα Πεμπτης...και μετα την Πεμπτη δουλευει απο τις 10 το πρωι μεχρι τις 12 το βραδυ!!! δηλαδη η κοπελα θα ειναι ξενυχτισμενη αποψε, θα κοιμηθει 2-3 ωρες και μετα θα παει σερι για 14 ωρες? Συγνωμη βρε παιδια, αλλα αν η κοπελα δηλαδη αυριο βραδυ κουτουλαει στους τοιχους απο την κουραση, θα φταιει εκεινη? Και ηθελα να παω να την δω αυριο βραδυ...Ποιος ξερει σε τι κατασταση θα ειναι.
Ξεπετα και αντε γεια.Τι περιμενεις δηλ. ? Πεταμενα λευτα.Η Εμιλυ δεν δουλεψε συνεχεια τρεις βαρδιες φυσικα το προγραμμα ειχε αλλαξει :-* :-* :-*
Dεν καταλαβαΞεπετα και αντε γεια.Τι περιμενεις δηλ. ? Πεταμενα λευτα.
Απλα ειπα οτι οσες κοπελες ειναι διπλο βαρδια ειναι κουρασμενες. σορρυ αν ειπα κατι ασχημο.Dεν καταλαβα
ειναι οντως ... και λιγο < Φαρδιες >Απλα ειπα οτι οσες κοπελες ειναι διπλο βαρδια ειναι κουρασμενες. σορρυ αν ειπα κατι ασχημο.
Τ ην εχω παθει γιαυτο το λεω. Οταν ρωτησα την κοπελα παλιοτερα μου ειχε πει.Εχω απο τις 5 το απογευμα εδω και ειναι 4 ξημερωματα. τι περιμενεις ??ειναι οντως ... και λιγο < Φαρδιες >
ελα λαρισα το απογευμα κερναω καφε και σε σερβιρω την ελβιρα.γαλλιδα εε.
Η μονη Γαλλιδα ειναι η Εμαμνουελ/Μαρλεν στην ΤριγγετοαλυσιδαΛογικο....
Τι εχεις παθει ? κοντεψες να μπεις ολος μεσα ?
Αφου προτειμανε να χαλανε το ονομα τους προκειμενου να μην κλεισει το μαγαζι και να κονομισουν παραπανω ...
ας μη γκρινιαζουν για τυχων κραξιμο
Τεςπα... νοτ μαί μπιζνες , ειμαστε και οφφ τοπικ
Καμια Γαλιδα που θα βρουμε ξερεις ? ( με πιανο )
Λογικο....
Τι εχεις παθει ? κοντεψες να μπεις ολος μεσα ?
Αφου προτειμανε να χαλανε το ονομα τους προκειμενου να μην κλεισει το μαγαζι και να κονομισουν παραπανω ...
ας μη γκρινιαζουν για τυχων κραξιμο
Τεςπα... νοτ μαί μπιζνες , ειμαστε και οφφ τοπικ
Καμια Γαλιδα που θα βρουμε ξερεις ? ( με πιανο )
Λες ? Απο τοτε δεν ξανα πηγα γιατι σεβομαι τις κοπελες, και την τσεπη μου φιλε.
αν κετεβω οδικος θα κανω σταση ...
Πιανο ξερει ?Η μονη Γαλλιδα ειναι η Εμαμνουελ/Μαρλεν στην Τριγγετοαλυσιδα