foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Το ξέρω. Ετοιμάζομαι για εκδρομή στο εξοχικό του Ολυμπιακού
Στο Αιγάλεω; (εκ της γνωστής συνομιλίας)
Το ξέρω. Ετοιμάζομαι για εκδρομή στο εξοχικό του Ολυμπιακού
Αν δεν κανω λαθος ειναι η νεαρη ξανθουλα που δουλευε στα studio της οδου Κασσανδρας.με τη Λινα που ειναι τωρα στο προγραμμα εχει κανεις καμια εμπειρια?
Ηταν που ηταν κορυφαια η Κατερινα, τωρα με το νεο στηθος της, θα "κάψει" καρδιές.......Βυζάρες η Κατερίνα!!!!! Χθες την είδα και έπαθα πλάκα! Στο σαλόνι αεράτη...σκέτη καύλα... όπως πάντα!
Πρώτη φορά με τη Κατερινα.Τα οσα εχουν γραφτει είναι απλα λίγα δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου χθες!Για μενα ειναι μια νέα πορνοσταρ.Απιστευτο γαμισι και απίστευο σωμαΗταν που ηταν κορυφαια η Κατερινα, τωρα με το νεο στηθος της, θα "κάψει" καρδιές.......
μην τη πει πουτάνα όμωςκαι οσο για τα βρωμικα που σου ελεγε συναγωνιστή... ρίχτης και εσύ γουστάρει φτιάχνεται και θα πάθεις πλάκα!!!!!!!!!
Αλλαγη :-* :-* :-*Σημερα σασ περιμενουν :-* :-* :-*
Ελενη - Ελενη -Κατερινα :-* :-* :-*
Σίγουρα θα δουλέψει η Κατερίνα σήμερα??????Μήπως πάει πάλι για μπανάκι και ζαλήσει όλα τα αρσενικά της παραλίας.Αλλαγη :-* :-* :-*
Ελενη -Κατερινα -Κατερινα :-* :-* :-*
Της εριξα κατι ελάχιστα αλλά δεν τολμησα να το χοντρινω το παιχνίδι γιατι δεν ξερω πως θα αντιδράσει!Σίγουρα την άλλη φορά θα της ριξωΕπιτέλους το Κατερινάκι μας με νέο look!!! e re που θα πεσουν....και οσο για τα βρωμικα που σου ελεγε συναγωνιστή... ρίχτης και εσύ γουστάρει φτιάχνεται και θα πάθεις πλάκα!!!!!!!!!
Μεχρι τις 12:00 η Αννα :-* :-* :-*
Αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι η Καρολινα που δουλευε στο Βριλησσου 36.Συναγωνιστές , η Καρολίνα που είναι αύριο είναι καινούρια?
Έχει κανείς πληροφορίες?
Αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι η Καρολινα που δουλευε στο Βριλησσου 36.
Με πασα επιφυλαξη.
Ξανθια με ισια μαλλιά, κανονικο σωμα, συμπαθητικο προσωπο.και τι λέει ,έχεις εμπειρία από την συγκεκριμένη?
δεν βρήκα κριτικές στο φόρουμ
ευχαριστώ