You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Studio 1 Ρέθυμνο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ettore
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 621
- Εμφανίσεις 145K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
2831103923 ρωτάς ότι θέλειςπαιδες. χαιρετώ παιζει κανενα τηλεφωνακι ρεθυμνο? αν κανενας συναδελφος έχει στειλτε ένα ινμποξ
ευχαριστω αδερφέ!!2831103923 ρωτάς ότι θέλεις
Πήγα χθες στο στούντιο. Η Ειρήνη που δουλεύει είναι ρωσσίδα γύρω στα 25. Ωραίο σώμα , μέτρι πρόσωπο καλές υπηρεσίες.
θα την ξανα έβλεπα ευχαρίστως. Το μόνο πρόβλημα είναι ο΄τι φεύγει το Σάββατο ( 11/09) .
Όποιος ενδιαφέρεται ας τρέξει.
θα την ξανα έβλεπα ευχαρίστως. Το μόνο πρόβλημα είναι ο΄τι φεύγει το Σάββατο ( 11/09) .
Όποιος ενδιαφέρεται ας τρέξει.
PanosM2020
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2020
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ξέρουμε αν έχει έρθει νέα κοπέλα;
Έχει έρθει η Ειρήνη μια ξανθιά σκέτη καυλαΞέρουμε αν έχει έρθει νέα κοπέλα;
Επισκέφτηκα χθες την Ρωξάνη. Μου συστήθηκε σαν τσέχα γύρω στα 35 -40 . Από εμφάνιση είναι ψηλή ξανθιά ενώ στο σώμα θα την έλεγα νταρντάνα.¨Εχει κιλά αλλά δεν θα πεις ότι είναι μαζεμένα σε κοιλιά ή περιφέρεια.
Απο υπηρεσίες δεν δίνει φιλιά αλλά δεν βιάζεται καθόλου και δείχνει οικειότητα. Δεν είναι του τύπου ψεκάστε σκουπίστε τελειώσατε. Η πίπα της είναι πολύ καλή κ μάλιστα έκανε κ deep throat . Στο σεξ δεν δοκιμάσαμε πολλές στάσεις μόνο στα τέσσερα κ μετά ξάπλωσε ο΄που κ τελείωσαμε. Μετά δεν έδειξε να φύγει αντίθετα έμεινε στο κρεββάτι κ είχε διάθεση για χαδάκια κ κουβεντούλα.
Σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος κ θα την ξαναδώ πριν της 27/12 που μου είπε ότι θα φύγει .
Αυτά είχα γράψει για τη Ρωξάνη πριν 3 χρόνια.. Τα ίδια ισχύον κ τώρα. Πάντα έχει διάθεση κ δεν βιάζεται καθόλου. Απλά έχει πάρει κ κάποια κιλάκια.
Οπότε μακριά, μόνο η Ειρήνη αξίζει στο Studio, και έρχεται σπάνια δυστυχώς, έτσι και έρθει θα πάμε αμέσωςΑυτά είχα γράψει για τη Ρωξάνη πριν 3 χρόνια.. Τα ίδια ισχύον κ τώρα. Πάντα έχει διάθεση κ δεν βιάζεται καθόλου. Απλά έχει πάρει κ κάποια κιλάκια.
Η Ρωξάνη μου είχε πει ότι θα έμενη μέχρι της 20/12 . Τώρα αν έφυγε δεν ξέρω.Είναι κάποια κοπέλα στο Studio???
Ευχαριστώ πατριώτη. Μήπως έχει και κανένα άλλο μέρος ενδιαφέρον η τηλεφωνο από κάποιο ανεξάρτητο κοριτσι στείλε ιν μποξ ..όποιος ξερειΠροχθές πήγα κ ήταν η Ρωξάνη. Απ ότι μου είπε θα κάτσει κ άλλες μέρες.
Και σε εμένα ?Ευχαριστώ πατριώτη. Μήπως έχει και κανένα άλλο μέρος ενδιαφέρον η τηλεφωνο από κάποιο ανεξάρτητο κοριτσι στείλε ιν μποξ ..όποιος ξερει
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις
- 11K