You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Studio 1 Ρέθυμνο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ettore
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 621
- Εμφανίσεις 144K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Spyros6280
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ακόμα δεν έχει ανοίξει από όσο ξέρω αν ξέρετε κάτι παραπάνω ενημερώστε
¨Ακουσα ότι άνοιξε κ δουλεύει η ¨Αντζελα. Παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν απαντάει κανείς. Ξέρει κάποιος κάτι?
Μίλησα με το Στούντιο, δουλεύει η ¨Αντζελα απο΄Μολδαβία. Δεν μου είπανε άλλες λεπτομέρειες.
Πη΄γα χθες στο στούντιο κ είδα την ¨Αντζελα . Είναι η κοπέλα για την οποία έχω γράψει ήδη σε προηγούμενη σελίδα του νήματος.
Μου είπε ο΄τι θα μείνει μέχρι 02/07 κ θα ξαναέρθει στις 17/07. Στο δι΄στημα από 02/07 έως 15/07 δεν ήξερε ποια κοπέλα θα έρθει.
Μου είπε ο΄τι θα μείνει μέχρι 02/07 κ θα ξαναέρθει στις 17/07. Στο δι΄στημα από 02/07 έως 15/07 δεν ήξερε ποια κοπέλα θα έρθει.
η άννα που είδα στο φέισμπουκ, φαίνεται δυνατό μωρό, αν πάει κανείς να μας πει και στον αγώνα αν ειναι καλή θα ειναι τοπ μαζί με λίνα λογικά
Μπορείς να μου πεις τη σελίδα του Στούντιο στο facebook
alkisxania
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.166
- Πόντοι
- 376
και η αντζελα κ.η αννα φαινονται ωραια εργαλεια
Επίοσκεψη στο στούντιο για να γνωρίσουμε την ¨Αννα. Η γνωστή κυρία ανοίγει την πόρτα κ φώναξε την ¨Αννα για την 1η γνωριμία. Ε ¨Αννα είναι μία κοπέλα από Ρουμανία μικρή σε ηλικία γύρω στα 20-22 μετρίου ανστήματος με μικρό στήθος κ πολύ ωραίο σώμα καθώς κ ένα ένα ωραιό στρογγυλό κωλαράκι
Στο δωμάτιο η αποδοσή της δεν ήταν τόσο καλή όσο η εμφάνισή της. ¨¨Εχει πρκαταρκτικά με γλυψείματα στο στήθος κ στο σώμα ενώ αφήνει να την αγγίξεις παντού. Η πίπα της καλή ενώ στο σεξ δεν έχει πρόβλημα σε όποια στάση της πεις.
Σε γενικές γραμές με μία όμορφη κοπέλα με σχετικά καλές επιδόσεις στο κρεββάτι. Εγώ θα την ξαναδώ κ ελπίζω η δεύτερη φορά να είναι καλύτερη .
Στο δωμάτιο η αποδοσή της δεν ήταν τόσο καλή όσο η εμφάνισή της. ¨¨Εχει πρκαταρκτικά με γλυψείματα στο στήθος κ στο σώμα ενώ αφήνει να την αγγίξεις παντού. Η πίπα της καλή ενώ στο σεξ δεν έχει πρόβλημα σε όποια στάση της πεις.
Σε γενικές γραμές με μία όμορφη κοπέλα με σχετικά καλές επιδόσεις στο κρεββάτι. Εγώ θα την ξαναδώ κ ελπίζω η δεύτερη φορά να είναι καλύτερη .
PanosM2020
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2020
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μαγκες καλησπερα, ποια κοπελα δουλευει τωρα; ειναι καλη; απο τιμες τι παιζει;
μαγκες καλησπερα, ποια κοπελα δουλευει τωρα; ειναι καλη; απο τιμες τι παιζει;
Η Αννα δουλεύει. Διάβασε τι έγραψα πιο πάνω.
GetJinxed
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2019
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Επισκεψη στην Αννα 13/7 βραδακι ...Οτι χειροτερο εχω ποτε βιωσει και πιο κομπλεξικο....Αφου μπαινει μεσα στο δωματιο με νευρα χωρις κανενα λογο και χωρις πολλα πολλα γιατι βαριοταν ή ειχε τα νευρα της με τον προηγουμενο, ξεκιναει πιπα, 1ο φαουλ με ρωταει απο μονη της αμα θελει να συνεχισει πιπα μεχρι να τελειωσω χωρις γαμησι(40ευρω παραβολο)αφου της λεω οχι περναμε στο κυριως πιατο και αλλαζουμε 2 στασεις καποια στιγμη απλα σταματαει σηκωνεται και αρχιζει και μου τον παιζει απο μονη της.. μετα απο λιγο χωρις να εχω τελειωσει απλα σηκωνεται και φευγει και την στιγμη που φευγει απλα μου λεει:εσυ για να μην τελειωνεις κατι εχεις πιει ή κατι εχεις καπνισει και σηκωνεται φευγει....ολη επισκεψη ειχε διαρκεια 8 λεπτα τραγικο...Η χειροτερη φολα και η πιο κομπλεξικη χωρισ λογο, απλα οτι χειροτερο.... Το μονο λαθος που εκανα, ειναι οτι δεν εκανα τα παραπονα μου στην τσατσα οπως εφευγα επειδη ντρεπομουν..Πιστευω να το δει..Εννοειται και πως ηταν η τελευταια επισκεψη μου μεχρι να ξεκουμπιστει η αννα και να ερθει καμια κοπελα απο τις προηγουμενες...Συμπερασμα ΑΝΝΑ=Φολαρααα...(ειναι η πρωτη φορα μου τυχαινει κατι τετοιο)
PanosM2020
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2020
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ξέρουμε ποια κοπέλα είναι τώρα; Κ αν είναι καλή;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 36