Νέα

Στριπτίζαδικο με τη σύντροφο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikola33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 378
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

nikola33

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2018
Like
7
Πόντοι
0
Σύντροφοι καλησπέρα.Τα φώτα σας και τις γνώμες σας..Με τη σύντροφο(σχέση 2,5ετων) ψήνεται να πάει σε στριπτίζαδικο, εορταστικό σωρό και κλίμα,και ίσως και συνεχιστει η φάση π.χ.χαμουρεμα κτλ δεν ξερω, με την striper κτλ..Εχω να παω πολλα χρόνια,δεν έχω ξαναπάει με γκομενα και τέλος για να μη την πατήσω και τις κοιτάω να χαμουρευονται κι εγω με το πουλί στο χερι,τι προτείνετε.. Μιλάω για Αθήνα.. Γνώμες,που ειναι καλά για τη συγκεκριμένη φάση και πως κινούμαστε..Καλές γιορτές

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.137
Πόντοι
1.106
Τυπε καλές γιορτές
Το ερώτημα είναι που πρέπει να αναφέρεις στην επιστημονική κοινότητα αν όντως υπάρχει γκομενα και θες όντως να πας εκεί ή θα αρχίσεις κι εσύ τα "θελω να μου γαμησουν τη γυναίκα κο εγώ να κοιτάω απλά δεν ειναι γκευ : γιατί κυκλοφορεί μια ίωση τα τελευταία 5 χρόνια στο site και είναι κολλητική
ΥΓ Πεταμένα λεφτά δώστε 150 ευρώ σε ένα εσκορτ ίδια λεφτά και καποιος θα γαμησει κιολας

OP
OP
N

nikola33

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2018
Like
7
Πόντοι
0
Τυπε καλές γιορτές
Το ερώτημα είναι που πρέπει να αναφέρεις στην επιστημονική κοινότητα αν όντως υπάρχει γκομενα και θες όντως να πας εκεί ή θα αρχίσεις κι εσύ τα "θελω να μου γαμησουν τη γυναίκα κο εγώ να κοιτάω απλά δεν ειναι γκευ : γιατί κυκλοφορεί μια ίωση τα τελευταία 5 χρόνια στο site και είναι κολλητική
ΥΓ Πεταμένα λεφτά δώστε 150 ευρώ σε ένα εσκορτ ίδια λεφτά και καποιος θα γαμησει κιολας
Συμφωνώ φίλε,αλλά να γαμαω εγω και τις 2..Φυσικά και υπάρχει..Τωρα το αλλο δεν το κατάλαβα, το περί γκρι.Παντως thanks για την απάντηση.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.137
Πόντοι
1.106
Αν πάτε στριπτιζ θα δώσετε χαλαρά 200 ευρώ αντε πχ στη μεγάλη καυλα να σου πει η δικιά σου να σου κάνει χορό αυτή και πιπες
Οι περισσότερες εσκορτς ξέρουν να ψευτοκουνιουνται
Κλείστε Πρίαμο με στυλό κλείστε και μια εσκορτ που της αρέσει ας της κουνηθεί τη χαμουρευτρξ και μετα οσο αφεθεί
Στη χειρότερη θα δώσετε τα ίδια λεφτα

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.514
Πόντοι
2.546
Πφ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πφ

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.125
Πόντοι
456
Τυπε καλές γιορτές
Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει.
Η γυναίκα του είναι λέσβο και θέλει να γαμηθεί με μια πουτάνα και φέρνει τον άντρα της ως άλλοθι.
και τέλος για να μη την πατήσω και τις κοιτάω να χαμουρευονται κι εγω με το πουλί στο χερι
Που σημαίνει ο νηματοθέτης ξέρει ακριβώς τι πρόκειται να συμβεί, απλά είναι σε άρνηση.

Eurocargo 250

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2024
Like
65
Πόντοι
0
Σύντροφοι καλησπέρα.Τα φώτα σας και τις γνώμες σας..Με τη σύντροφο(σχέση 2,5ετων) ψήνεται να πάει σε στριπτίζαδικο, εορταστικό σωρό και κλίμα,και ίσως και συνεχιστει η φάση π.χ.χαμουρεμα κτλ δεν ξερω, με την striper κτλ..Εχω να παω πολλα χρόνια,δεν έχω ξαναπάει με γκομενα και τέλος για να μη την πατήσω και τις κοιτάω να χαμουρευονται κι εγω με το πουλί στο χερι,τι προτείνετε.. Μιλάω για Αθήνα.. Γνώμες,που ειναι καλά για τη συγκεκριμένη φάση και πως κινούμαστε..Καλές γιορτές
Πολλά ζευγάρια πηγαίνουν σε στριπτιτζαδικα πλέον.Οι κοπέλες του μαγαζιού συμπεριφέρονται αλλιώς στα ζευγάρια οπότε όλα καλά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom