Καλημέρια Αγορίνες .
Αφού πρώτα εκφράσω τη συμπαράστασή μου στον εκλεκτό συμμαθητή μου και μεγάλο άνθρωπο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη , και στη γλυκυτάτη σύζυγό του Μαρίκα , θα ήθελα να συνεισφέρω στη συζήτηση .
Κατ΄ αρχήν κοπέλα για χορό στο σπίτι , αν την κλέισετε μόνη της θα έρθει με κάποια παρέα . Αν την κλείσετε μέσω καταστήματος , θα έρθει και κάποιος μεγαλόσωμος κύριος μαζί .
Περί τα 50 - 100 θα σας πάρει για το στριπ .
Περαιτέρω για το σύστεμ της φορτωτικής έχω να πω τα εξής .
Το σύστημα που περιγράφει ο πριγκηπάκος ανωτέρω λειτουργεί .
Λειτουργεί αψεγάδιαστα και κεντάει .
Επίσης ομίλησε για την ιστορική διαδρομή του φαινομένου . Και εκεί δίκηο έχει .
Όντως παλαιότερα που το μαρούλι ήτο πιο εύκολο τα κορίτσια έβλεπαν ταβάνι ακριβότερα . Ή επιλεκτικότερα .
Πάντα τα μωρά βλέπανε ταβάνια .
Οι τιμές περίπου οι ίδιες ήσαν από 100 -150 έως 200- 250 , ανάλογα με το μαγαζί . Ανάλογα με το πόσο «καλός πελάτης » ήσουνα , τότε πήδαγες χωρίς φραγκα συνήθως , τα χες σκάσει εντός στο πολλαπλάσιο , ο χορηγός - σπόνσορας , τσάμπα κατά τη χορηγία , ο γκομενος πιο τσάμπα ( ο μάνατζερ πηδάει άλλες , και παίρνει τα φράγκα ) .
Σε μερικά καλά οι ταρίφες για τις ντίβες έφταναν και τα 300 - 400 , αλλά αυτά ανήκουν στις εποχές των κοινοτικών επιδοτήσεων .
Πάντως ένας από τους λόγους που έπεσε η νύχτα ήταν και αυτός . Όταν πηδάς τη γυναίκα του αρχηγού με 500 σας λέω εγώ ( γιατί και με 100 - 150 κάνεις τη δουλειά σου σούπερ ) , όλη νύχτα και όσο αντέχει το νεφρί σου γιατί να πας να κάνεις ζημιά στο κωλάδικο για χάρη της ?
Γιατί να πας στο κωλάδικο . Άντε πας 1-2 φορές το μήνα κάνεις 35-70 € . Ντηλάρεις και μετά σε λαϊκές απογευματινές , ή σε ρεπό απολαμβάνεις . Άμα βαρεθείς , ξανά στη γύρα . Μετά κάνεις ένα ατζεντάκι και αναλόγως προϋπολογισμού και διαθέσεως κάνεις τα τηλέφωνά σου .
Βέβαια έτσι χάλασε και η μπίζνα για μερικούς «επιχειρηματίες» του χώρου , γιατί άμα το κορίτσι βγάζει 100 - 150 τσεπάτα , και κατ΄επιλογή με όποιον της γουστάρει , γιατί να έχει συνεργασία με τη Διεύθυνση , που θα κρατήσει και την προμήθεια , αυτή στις βίζες μέσω καταστήματος , ενδέχεται ούτε 100 να μη βγάλει , και ο πελάτης , που μπορεί και να μη της γουστάρει , να θέλει να κάνει ομορφιές και διάφορα ?
Οπότε γιατί να σου κάνει εξτρημ πράγματα στο πριβέ που από το 50άρι θα πάρει 20 ?
Τελευταίως μάλιστα άκουσα ότι κάποιοι επιχειρηματίες του χώρου απαγορεύουν στα κουριτσα να δίνουν τηλέφωνα , ή να έχουν το τηλέφωνο στο τσαντάκι . Με αποτέλασμα τα κουρίτσα να έχουν μάθει ο κινητό τους απ΄έξω , ή να σου το δίνουν γραμμένο σε χαρτοπετσέτα (συνηθέστερο ) , κωλόχαρτο ( πιοσπάνιο ) κ.λπ.
Πάντως και κάποια από τα μαγαζιά τα συμφέρει αυτή η κατάσταση . Ο πελάτης πάει και πίνει τα ποτάκια του , το μαγαζί βγαίνει , διατηρείται , ο σκοπός επιτυγχάνεται . Δεν πληρώνει μεροκάματα στις κυρίες .
Δεν κυνηγάει κανένας κανέναν για σωματεμπορίες , μαστροπείες κ.λπ.
Τώρα αν πας γιατί το στριπ σα χώρος είναι πρέζα άλλο πράγμα .
Αν σου αρέσουνε οι αγαπούλες , άλλο ζήτημα .
Αν πας για να φτιαχτείς και να πας στο πλησιόχωρον στούντιο , ή ρδέλο , άλλο θέμα .
Αν πας γιατί γουστάρεις από φραπέ , κλαρίνο ή μπριζόλα εντός , γιατί έτσι τη βρίσκεις ΟΚ !
Το θέμα είναι ότι ο Πριγκηπάκος τα είπε πολύ σωστά .