Βλέποντας αυτό τον τίτλο μου ξύπνησε μέσα μου μια ανάμνηση... Γενικά στα 15 μου τον έπαιζα τόσο πολύ μέχρι πρηξίματος. Έβλεπα τσόντες πολλές και έπαιρνα και μάτι όπου είχα την ευκαιρία. Με καύλωναν πολύ οι μεγάλες και οι κυρίες στο χωριό μου. Θυμάμαι μια μέρα κανόνιζα να βγω με φίλο και με είχε καλέσει σπίτι του πριν βγούμε. Στο σπίτι έλειπε η μάνα του, η οποία ήταν χωρισμένη τότε και ήταν από την Μολδαβία, αλλά ζούσε χρόνια Ελλάδα. Τότε άκουγα Μολδαβία και Ρωσία (και ακόμα πολλές φορές) και μου ερχόταν στο μυαλό γυναίκες με πελώρια στήθη και με αυτή την χαρακτηριστική καυλιάρικη προφορά. Από όταν μπήκα στο σπίτι σκεφτόμουν την μάνα του. Όταν μπήκε να κάνει μπάνιο τότε μου ήρθε η ιδέα να μπω κρυφά στο δωμάτιο της μάνας του και να χύσω γρήγορα και πολύ τολμηρά μέσα σε ένα εσώρουχο της. Έτσι όπως η καύλα μου ήταν έτοιμη να σκίσει το παντελόνι, τελικά τα κατάφερα να μπω στο δωμάτιο της. Όταν άνοιξα την ντουλάπα βρήκα διάφορα εσώρουχα και ήμουν χαμένος. Ήμουν τέρμα ιδρωμένος και δεν ήξερα αν ήταν από την ζέστη του καλοκαιριού ή την αγωνία μην με καταλάβει κάποιος. Προσπάθησα να βρω κάποιο πιο χοντρό και όχι στριγκάκι για να συγκρατήσει τα χύσια που θα έβγαζα. Κατέβασα το σορτσάκι και τον βάραγα γρήγορα, αν και ήξερα ότι ο φίλος μου θα αργούσε κανένα μισάωρο στο μπάνιο όπως έκανε πάντα. Η μαλακία μου κράτησε κανένα 10λεπτο μέχρι που ένιωσα ότι θέλω να τα πετάξω. Επειδή όμως φοβήθηκα πως θα την άφηνα έγκυο αν το χρησιμοποιούσε μετά + ότι θα καταλάβαινε πως λερώθηκε, έχυσα μέσα στην χούφτα μου και τελικώς χρησιμοποίησα το εσώρουχο μόνο για να σκουπίσω την ψολή μου που έβγαζε τα γνωστά απομηνάρια. Το πέταξα μέσα στην ντουλάπα, ανέβασα σορτσάκι και κατευθύνθηκα γρήγορα να πλύνω χούφτα επειδή ήδη άρχισε να στάζει λόγω ότι δεν μπορούσα να τα συγκρατήσω και πολύ στην χούφτα. Τελικά κανείς δεν κατάλαβε τίποτα, βγήκαμε και όταν επέστρεψα σπίτι την βάρησα ξανά σκεπτόμενος το σκηνικό. Δεν είδα ποτέ φουσκωμένη κοιλίτσα από εκείνη και όλα καλά χαχα. Το αστείο ήταν ότι την είχα υπεύθυνο μου σε δουλειά μεγαλώνοντας. Έχω πολλές τέτοιες ευκαιρίες και είμαι αρκετά τυχερός.