fysarmonika
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 7
- Like
- 5.742
- Πόντοι
- 1.336
Που δουλεύει ?Ένα ακόμα από την μάνα μου
Που δουλεύει ?Ένα ακόμα από την μάνα μου
η πολυ τηλεοραση κ η αγαμια εχει χαλασει πολυ κοσμο!Τον Θεό σας δεν έχετε ,ρε μην ανακατεύεται την μητέρα σας στα μπουρδελονηματα , λίγος σεβασμός δεν σας περισσεύει????
Ας αρπάζουν 25 ψωλές την ώρα ,στα ριπαπα μου ,και μόνο που τους βλέπω αηδιαζω.η πολυ τηλεοραση κ η αγαμια εχει χαλασει πολυ κοσμο!
ωστοσο αν απο περιεργεια μπεις στο τσατ του κανεσεξ οι 11 στους 10 ειναι πουστρακια που ξεφτυλιζονται οπως μπορουν μπας κ αρπαξουν καμια πουτσα..
συμφωνω απολυτα αλλα μη νομιζεις οτι κ αυτοι που δειχνουν τις γυναικες τους κρυφα ειναι καλυτεροιΑς αρπάζουν 25 ψωλές την ώρα ,στα ριπαπα μου ,και μόνο που τους βλέπω αηδιαζω.
Σιγά μην είναι της μάνας τουΤον Θεό σας δεν έχετε ,ρε μην ανακατεύεται την μητέρα σας στα μπουρδελονηματα , λίγος σεβασμός δεν σας περισσεύει????
αν κ καθιμενος,ορθα εμιλησες!Σιγά μην είναι της μάνας του
Καλαίσθητο..Καλησπερα
Πολύ περίπλοκο φαίνεται δεν μας το δείχνεις και φορεμένο..Ένα ακόμα από την μάνα μου
Περιμένω μήνυμαΤο ετοιμασες για ν ερθουμε να της το ξεσκισουμε...
ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΓΚΑΒΛΙΑΡΙΚΟ ΚΟΡΜΙ.κωλαρα
Ωραίος πάτος και ωραίο στήσιμο για άγριο σκησιμο..Συνάντηση μετά από καιρό με την 40αρα![]()
καλα θα πηγε αυτο...;)Συνάντηση μετά από καιρό με την 40αρα![]()
Θεσσαλονικια?Συνάντηση μετά από καιρό με την 40αρα![]()
το τελειο πορτρετο,απο κωλαρα&κορδονι!!Συνάντηση μετά από καιρό με την 40αρα![]()
Ωραία υποδοχή σου έκανε...Συνάντηση μετά από καιρό με την 40αρα![]()
Αφήνεις υπονοούμενα ότι αυτόν τον κώλο κάπου τον ξέρεις ?Θεσσαλονικια?
Υποδοχή όχι... Ήρθε στο διαμέρισμα μου και επειδή δεν υπάκουσε σε σχετική εντολή που τς δώσει ( να κάνει 20χιλιομετρα με σφήνα στο κωλαρακι) τιμωρήθηκε καλάΩραία υποδοχή σου έκανε...
Όχι φίλε... ΘεσσαλίαΘεσσαλονικια?