Y13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 5.157
- Πόντοι
- 1.056
..... για μερακλήδες εσώρουχο, TEMU ?Μπορεί να μην είναι στρινγκ στρινγκ αλλά κάτι αξίζει..
..... για μερακλήδες εσώρουχο, TEMU ?Μπορεί να μην είναι στρινγκ στρινγκ αλλά κάτι αξίζει..
Τι παρόμοια ρε βλακακο... πες είμαι μλκας ανέβασα μια φώτο άκυρη και τέλος... μην προσπαθείς να μας πείσεις ότι είμαστε τυφλοίΜπραβο κ. Αστυνόμε, στις δεκάδες φωτογραφίες που έχω αναρτήσει, βρήκες την μια που είναι παρόμοια.... Μπράβο σου Σαινη μου
Μόνο temu δεν είναι φίλε... Από τα MED..... για μερακλήδες εσώρουχο, TEMU ?
Αν ενδιαφέρεσαι τόσο πολύ να μάθεις μπορείς να κάνεις μια βόλτα και μετά να μας πεις τις εμπειρίες σου. Συντακτικά πάντως δυσκολεύτηκα πολύ να καταλάβω τι έγραψες.
Κατάλαβα κουκλίτσα. Σε ενδιαφέρει κι εσένα το θέμα αλλά ντρέπεσαι. Εντάξει γλυκιά μου. Όταν κανονίσουμε θα σε φωνάξουμε κι εμένα. Να φέρεις όμως και τα σεντόνια με τον Γκούφι για να μας ανάψεις.
Υπέροχη!!!
Αξίζει και παραξιζει.. ΆψογηΜπορεί να μην είναι στρινγκ στρινγκ αλλά κάτι αξίζει..
είμαι σίγουρος που πήγε το ματάκι σου μετά τα σεντόνια του Γκούφυ. Αντε κ εις ανώτεραΚατάλαβα κουκλίτσα. Σε ενδιαφέρει κι εσένα το θέμα αλλά ντρέπεσαι. Εντάξει γλυκιά μου. Όταν κανονίσουμε θα σε φωνάξουμε κι εμένα. Να φέρεις όμως και τα σεντόνια με τον Γκούφι για να μας ανάψεις.
Πήγε σε κάτι μεγάλο και ωραίο. Στην κωλάρα της γυναίκας σου...είμαι σίγουρος που πήγε το ματάκι σου μετά τα σεντόνια του Γκούφυ. Αντε κ εις ανώτερα
Η αρρώστια μου!!! Αλλά μην κλέβεις.. θέλουμε καινούριο υλικό φίλε Vaz7...
Ίσως ο ωραιότερος κώλος στο νήμα
Πάντα τέτοια καλέ μου φίλε ....Η καλη μέρα από το χθεσινό βράδυ φαίνεται