kilotakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2006
- Like
- 515
- Πόντοι
- 21
Εχει απο ολου του ειδους τα υγρα...Το έχει "ποτίσει" καλά!!
Εχει απο ολου του ειδους τα υγρα...Το έχει "ποτίσει" καλά!!
Όλα καλά είναι!!Εχει απο ολου του ειδους τα υγρα...
Τρομερός πατος...οταν ηταν νεα ακομα..
Σε καταλαβαίνω φιλε. Έτσι και η γυναίκα μου όταν ήταν πιο νέα ήταν απίστευτη... Οχι ότι τώρα είναι χάλια... Αλλά μια φορά είναι τα νιάταοταν ηταν νεα ακομα..
Όπως?Εχει απο ολου του ειδους τα υγρα...
Δείξε και τώρα να δούμε αν υπάρχει διαφορά, πάντως τότε ήταν αστέρι!!!Η γυναίκα μου κάποια χρόνια πρίν...
Πάλι της έπεσε κάτι κάτω όπως πριν λίγες μέρες;μια αυθόρμητη φωτο της καυλας μου την ώρα π κάτι μάζευε από το πάτωμα....
Καυλωσαμια αυθόρμητη φωτο της καυλας μου την ώρα π κάτι μάζευε από το πάτωμα....
Αυτής της έπεσε,εμάς μας σηκώθηκε....μια αυθόρμητη φωτο της καυλας μου την ώρα π κάτι μάζευε από το πάτωμα....
Δραση και αντιδραση.Αυτής της έπεσε,εμάς μας σηκώθηκε....
Δεν είναι απρόσεκτο είναι νυκοκοιρα και ότι βρίσκει κάτω το σηκώνει....Πάλι της έπεσε κάτι κάτω όπως πριν λίγες μέρες;
Απρόσεκτο το κορίτσι σου;
Καλά κάνει!!
Έτσι, να σκύβει, να μας τουρλώνει την κωλάρα της και να μας καυλώνει!!
Χαίρομαι μυστή μουΚαυλωσα
Ότι το σηκώνει είμαι σίγουρος..... εδώ σήκωσε και κάτι δικό μου από απόσταση!!Δεν είναι απρόσεκτο είναι νυκοκοιρα και ότι βρίσκει κάτω το σηκώνει....
Remote control!Ότι το σηκώνει είμαι σίγουρος..... εδώ σήκωσε και κάτι δικό μου από απόσταση!!
Ευχαριστώ φίλε μου! Και τώρα αστέρι είναι δεν λεω... Αλλά εγώ την καταλαβαίνω μια μικρή διαφορά στο τότε με το τώραΔείξε και τώρα να δούμε αν υπάρχει διαφορά, πάντως τότε ήταν αστέρι!!!
Δεν αντιλέγω αλλά είναι μία ΚΑΥΛΑ...Ευχαριστώ φίλε μου! Και τώρα αστέρι είναι δεν λεω... Αλλά εγώ την καταλαβαίνω μια μικρή διαφορά στο τότε με το τώρα
Xmm δείξε μας και μια τωρινή.οταν ηταν νεα ακομα..