Driver1981
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 6.746
- Πόντοι
- 1.056
Πω ρε φίλε,τι ΚΑΥΛΑ είναι αυτή?Χωρίς λόγια ...
Πω ρε φίλε,τι ΚΑΥΛΑ είναι αυτή?Χωρίς λόγια ...
Καλό αλλά δεν είναι στριγκ ...λίγο μεγάλο είναι
Άνοιξε να φίλε ...εδώ είναι στριγκ η στριγκ με κώλους ... χαχαχαΒαλτε και κανα βυζακι ρε μαγκες για εμας τους βυζολαγνους. Μονο κωλους εχετε
Κλίμα, πες στην σύζυγο να προσέχει με τις γόβες - στιλέτο γιατί άμα σε πατήσει έτσι ξυποληταρία που είσαι, θα σου βγουν τα αρχιδια από τον κωλοΜύστες καλησπέρα
Καύλα αυτό όμως χαχαχαΚλίμα, πες στην σύζυγο να προσέχει με τις γόβες - στιλέτο γιατί άμα σε πατήσει έτσι ξυποληταρία που είσαι, θα σου βγουν τα αρχιδια από τον κωλο
Ναι ...ναι...ναι...ναι το απόλυτο φετίχ ....2 παπουτσοθηκες έχει με ψηλοτάκουνα
Βαλτε και κανα βυζακι ρε μαγκες για εμας τους βυζολαγνους. Μονο κωλους εχετε
Καλο απογευμΑ
Μόνο 24 λάικ για τις βυζάρες του mitsou?........δεν πάμε καλά, που είναι οι βυζολάγνοι ?
Σήμερα το καυλάκι τι φοραγε πάλι για πάρτη της έχυσα σήμεραΣτρινγκάκια λέει το νήμα τύπε...........δεν τα φοράνε στα βυζιά
Ψάχνε και λίγο μη περιμένεις τα βυζιά στο πιάτο.
πως λεμε, βαλε το μαύρο σου το στρίνγκ για να γουστάρω όπως πριν..... καλημέρα στην παρέακαλημερα
Σε ποιο τομέα συμβουλες ?Θα ηθελα συμβουλες για την σχεση που εχω με την κοπελα μου...μπορειτε να μου στειλετε προσωπικο μηνυμα αν θελετε
Όλοι η συλλογή
Ναι φυσικά ότι θες ...μεγάλη εμπειρία οι μύστες σε τέτοιο θέμα ...αλλά μπορούν να σου πουν πράγματα που δεν σου αρέσουνΘα ηθελα συμβουλες για την σχεση που εχω με την κοπελα μου...μπορειτε να μου στειλετε προσωπικο μηνυμα αν θελετε
Είσαι στο σωστό το σάη, το συμβουλευτικό!!! Άριστα δέκα!!!Θα ηθελα συμβουλες για την σχεση που εχω με την κοπελα μου...μπορειτε να μου στειλετε προσωπικο μηνυμα αν θελετε
Στον τομεα των σχεσεων, του γαμου κλπ.....αν γινεται σε προσωπικη συνομιλια
Α οκ εγινε
Φιλε σου έστειλα προσωπικό μύνημα περιμένω να μου πεις δεδομένα ...να σου δώσω την άποψη μου ....και όσοι διαβάσουν αυτό το ποστ μην αρχίσουν το τρολαρισμα ...χαχαχαΑ οκ φιλε