dimitriskozani
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2017
- Like
- 202
- Πόντοι
- 21
Λοιπον για να μην χαλαμε το 'θεμα' οι φωτο ειναι original δικες μου. Ο λογος ειναι παραπανω της χαμηλης αναλυσης και για την ληψει απο τηλεοραση αναγραφετε παραπανω! Ελπιζω να αρεσει το 'θεμα' και να εχει ανταποκρισει. Ουσιαστικη και οχι κακοπροαιρετει.
ποιος μπαχαλακιας σε πειραξε τυπε
τωρα θα μπει ο enduro με την στριγκαρα του Λιλα να δωσει νεα πνοη στο νημα σου,μην χολοσκας,θα σε στηριξουμε ολοι :S :S :S
Να είσαι σίγουρος για την ουσιαστική ανταπόκριση, τύπε. :S :S :SΕλπιζω να αρεσει το 'θεμα' και να εχει ανταποκρισει. Ουσιαστικη και οχι κακοπροαιρετει.
Οταν βγαζεις φωτο απο τη τηλεοραση να μην εισαι κοντα της γτ φαινονται τα pixel της tv σου.
Μαγκίτες, άπλυτα κυλοτάκια ανεβάστε! Πιό καύλα
τυπε τη γκομενα σου μονο σε τηλεοπτικη σειρα την εβλεπες; :S :S :S
Ελπιζω να αρεσει το 'θεμα' και να εχει ανταποκρισει. Ουσιαστικη και οχι κακοπροαιρετει.
Τυπε, το θέμα θα έχει ιδιαίτερη απήχηση και στους γνωστούς - αγνώστους μπαχαλάκιδες, καμία όμως, ουσιαστική αλλά σίγουρα κακοπροαίρετη ανταπόκριση.
Στο Μπου, βρίσκεσαι, όχι στο Cosmopolitan.
Μη δείτε ένα σοβαρό thread αμέσως να το ξεσκισετε.
ειπαμε στον enduro να βαλει φωτο του Λιλα με κορδονουρη και μας απαξιωσε :S :S :S
Μη δείτε ένα σοβαρό thread αμέσως να το ξεσκισετε.
ποιος μπαχαλακιας σε πειραξε τυπε
τωρα θα μπει ο enduro με την στριγκαρα του Λιλα να δωσει νεα πνοη στο νημα σου,μην χολοσκας,θα σε στηριξουμε ολοι :S :S :S
Οποιος θελει ανεβαζει τα υπολοιπα ειναι κουραστικα. Οκ δεν ειμαι φιλολογος για την ορθογραφια ουτε και χακερ. Οι φωτο δεν ειναι μουφα το λεω για τελευταια φορα, αν θελετε δημιουργουμε ενα ωραιο 'θεμα' αν οχι μενει ατο ραφι του bou οπως πολλα αλλα.
Αφου εχεις και τη συγκαταθεση να υποθεσω πως μπορει να βγαλει και μια πχ που στο κωλομερι θα γραφει bou με το κραγιον της ετσι;Διαβασε παρακατω να καταλαβεις γιατι εχω βγαλει φωτο απο την τηλεοραση κ μην βιαζεσαι να κρινεις! Η φωτο ειναι 100% πραγματικες και δικες μου με την συγκαταθεση της κορασιδας!
Αφου εχεις και τη συγκαταθεση να υποθεσω πως μπορει να βγαλει και μια πχ που στο κωλομερι θα γραφει bou με το κραγιον της ετσι;
σιγουρα τυπε.θα σου παρουσιασει φωτο ο τυπος που θα γραφει την συγκαταθεση της κοπελας με μαρκαδορο πανω στην τηλεοραση
Αφου εχεις και τη συγκαταθεση να υποθεσω πως μπορει να βγαλει και μια πχ που στο κωλομερι θα γραφει bou με το κραγιον της ετσι;