open4all
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2007
- Like
- 849
- Πόντοι
- 81
Ω να σου..
Δυστυχως το κάδρο δεν περιλαμβάνει πόδια, που απο οτι βλέπω πρεπει να ειναι δύναμη...
Ω να σου..
Γυμνασμενη πλατη = Δυνατος κωλος ή το αντιστροφο;Καλημέρα και καλό ΣΚ
Και τις δύο μαζί από πάνω μέχρι κάτωΤι υπεροχες τρύπες ειναι αυτές!
Να μην ξερεις ποια να γλειψεις πρωτη...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Υπεροχη κωλαρα... Τυχερος!
Πάντα έτσι πάει,,, απλά η σειρά αλλάζει καλέ μου φίλε...Και τις δύο μαζί από πάνω μέχρι κάτω
Και μαμα, και θεούσα, και ψεκ, και Ενθικιστρια.Συν ότι ξαναπαντρεύτηκε πιτσιρικά.... Αυτά!δεν ειναι δικια μου μη με ρωτησετε ποια πως που...θεωρω ομως απο τις καλυτερες κωλαρες-στριγκαρες που εχω δει!
ή στα κορδονατα κοκκινα..;!
... Μερακλαντάν !ή στα κορδονατα κοκκινα..;!
Ολα αυτα οκ,,, αλλά καλέ μου φίλε το ξενοδοχείο δεν κόβετε..Κόβετε????Και μαμα, και θεούσα, και ψεκ, και Ενθικιστρια.Συν ότι ξαναπαντρεύτηκε πιτσιρικά.... Αυτά!
ωραίος πάτος για σκίσιμοΤιμήθηκε με κάθε τρόπο!
στην έχυσα την μουνάραΉρθε με καυλες σπίτι..
Ααα, δεν ξέρω..Ολα αυτα οκ,,, αλλά καλέ μου φίλε το ξενοδοχείο δεν κόβετε..Κόβετε????![]()
Όταν θες να την πηδηξεις μπροστά σε όλους...
Καλά της έκανες της κωλαραςστην έχυσα την μουνάρα
Αυτα τα τριγωνάκια ειναι κόλαση, Αλλα πιο κόλαση ειναι ο κωλος της!Μπραβο φιλε!Όταν η γυναικα μου με περιμενει έτσι! Ακούω γνώμες! Της αρέσει να διαβάζει σχόλια!![]()
Δλδ ρε μάγκα μου, όπως περπατούσες στο δρόμο βρήκες μια αγνωστη ξεκωλιάρα στημμένη ;δεν ειναι δικια μου μη με ρωτησετε ποια πως που...θεωρω ομως απο τις καλυτερες κωλαρες-στριγκαρες που εχω δει!
Δυνατό!Μύστες καλησπέρα
Στην έχυσα στην κωλάρα της. Ελπίζω να μην σε πειράζει..Όταν η γυναικα μου με περιμενει έτσι! Ακούω γνώμες! Της αρέσει να διαβάζει σχόλια!![]()
Στην έχυσα στην κωλάρα της. Ελπίζω να μην σε πειράζει..
Τέτοια σχόλια γουστάρει να διαβάζει να χύνει σαν τρελήΣτην έχυσα στην κωλάρα της. Ελπίζω να μην σε πειράζει..
κρυβε λογια εσυ...Και μαμα, και θεούσα, και ψεκ, και Ενθικιστρια.Συν ότι ξαναπαντρεύτηκε πιτσιρικά.... Αυτά!