GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.140
- Πόντοι
- 2.546
Να πω την αλήθεια , η μπλε γραμμή δεν κατάλαβα τι προσπαθεί να κρύψειΩρα για υπνο
Το υδατογράφημα από το site που είναι δημοσιευμένες.Να πω την αλήθεια , η μπλε γραμμή δεν κατάλαβα τι προσπαθεί να κρύψει
Καλέ μου φίλε και έμπαινα και έβγαινα αλλά και θα την εχυνα συνεχώς,, ασυστόλως και ποικιλοτρόπως ..Καλά να περνάτε πάνταΠοιος μπαίνει ;
Και καλά της έκανες καλέ μου φίλε της παλιογυναίκας ..Να μάθει να μην κυκλοφορεί έτσι...Χα χα χα.. Να περνάτε πάντα καλά..Τιμήθηκε με κάθε τρόπο!
Αυτά τα υπέροχα κωλομαγουλα καλέ φίλε ήθελαν λίγο να κοκκίνιζαν από τα κωλοσκαμπιλα.
Υπέροχη η καύλα σου καλέ μου φίλε ειναι για πολλά σενάρια με πολλές εναλλαγές πρωταγωνιστών...Εχω βγάλει σχολή ηθοποιών αν σε ενδιαφέρει..Χα χα χα χα..Καλά να περνάτε πάντα ...Ακούω γνώμες ελευθερα
Της Παναχαϊκης λεςΤι κορδονουρης είναι αυτό ρε τυπε ...
Υπέροχο αψεγάδιαστο κωλαράκι ...Να περνάτε καλά πάντα καλέ μου φίλε...
Ο Γιώργος είναι πονηρός τύπε.Βαζει μπλε πινελιά για να αποτρέψει τα κόπι πάστε στις φωτογραφίες που αποτελούν πνευματικά δικαιώματα του.Να πω την αλήθεια , η μπλε γραμμή δεν κατάλαβα τι προσπαθεί να κρύψει
ΕυχαριστούμεΌνειρο η κύρια
ΕυχαριστούμεGia poly poutso
Μου την δίνουν τα δερμάτιναΑκούω γνώμες ελευθερα
Εχω βιντεο που τη γαμώ αλλα δε φοράει τιποτα. Βλεπεις μονο το μουνι της να με καταπίνει.εκανα ζουμ κ τον παιζω.τπτ σε ηχητικο εχουμε??
Εγώ πάντως θα το είχα λερώσει κιόλαςΙσπανία: Βρετανίδα τουρίστρια κατέγραψε με κρυφή κάμερα υπάλληλο ξενοδοχείου να μυρίζει και να της κλέβει τα εσώρουχα
Η γυναίκα είχε πάει για διακοπές με τον γιο της - Αισθάνθηκε άβολα από την συμπεριφορά του υπαλλήλου και έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιό της - Δείτε βίντεοwww.protothema.gr
TEMU, πλαστικό τέρμα !Μου την δίνουν τα δερμάτινα