Y13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 5.555
- Πόντοι
- 1.056
... Άσε που σε τρεις μήνες μπορεί και να έχεις χώρισει και να μην κάνουν στην επόμενη ....SHEIN άρχοντα!!! Σε 10 μέρες παραλαμβάνει!!! Όχι 3 μήνες που κάνει το Ali!!!!
... Άσε που σε τρεις μήνες μπορεί και να έχεις χώρισει και να μην κάνουν στην επόμενη ....SHEIN άρχοντα!!! Σε 10 μέρες παραλαμβάνει!!! Όχι 3 μήνες που κάνει το Ali!!!!
Και την δικιά μας καλησπέρα κάλε μου φίλε αλλά και στην τρομερή καύλα σου με την υπέροχη πατούρα της..καλησπέρα στην ομάδα!
Καλά να περνάτε πάντα καλέ μου φίλε και να κάνετε ότι σας ευχάριστη ....Έχω εμμονή να της αγοράζω στριγκακια και να της τα σκίζω,να είναι καλά και το AliExpress
Θα το κοιτάξω,μαν.Απλα εκεί περνώ και μαλακίες σαν δονητές και αλλά sex toys σε τιμή λαϊκής γιατί εδώ ένας βασικός δονητης κάνει και 20,γαμώ τον Μητσοτάκη μουSHEIN άρχοντα!!! Σε 10 μέρες παραλαμβάνει!!! Όχι 3 μήνες που κάνει το Ali!!!!
Να την χαίρεσαι… συγχαρητήριακαλησπέρα στην ομάδα!
Μεγάλη καβλα φίλεκαλησπεραα
Της τον έχεις κάνει πηγάδι!!!καλησπεραα
Θα έγλυφα και της δυο της τρύπες μέχρι μα πάθει κράμπα η γλώσσα μου .... Υπέροχες τρύπες έχει η καύλα σου καλέ μου φίλε..καλησπεραα
καλησπεραα
Πουαρο από τα λιντλ...Δεν πιστεύω ότι είναι η δασκάλα . Αν κάνεις μεγέθυνση στην φώτο με ρουχα ότι ούτε μια στο εκατομμύριο δεν ειναι αυτό το στήθος
Να κλανει και να συνεχίσεις το γλείψιμο είναι αυτός ο πάτος...καλησπεραα
............γριούλα να γίνεις με άσπρα μαλλιά αγάπη να δίνεις, χαρά να σκορπάς ζωή να χαρίζεις σ' αυτούς που αγαπάς. (εντάξει, στο γριούλα, για τα ... Άσπρα μαλιά !!!καλησπεραα
Την έσκιζα άνετακαλησπεραα
Πωωωωωωωκαλησπεραα
μουναροςςςςκαλησπεραα