Driver1981
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 6.746
- Πόντοι
- 1.056
Ωραίο κωλαρακιΜάγκες μη μου στέλνετε μηνύματα αν ψάχνομαι για τρίο, ημαρτον
Ωραίο κωλαρακιΜάγκες μη μου στέλνετε μηνύματα αν ψάχνομαι για τρίο, ημαρτον
Θα ηθελα αυτος ο κωλος να με κλασει στη μουρη να μου φυγει η ιίκμοριτηδα που με ταλαιπορει
Αγαπητέ, το ψέμα και η μαλακία εδώ, πάνε σύννεφο!Χαχα ρωτήστε τον μπαρμπα μου τον ψευτη
Για αυτο λεο καντε τσαι με σερβιετα να ειστε γερη και δυνατηΕυλογιά των πιθήκων – mpox: Ο ΠΟΥ απαντά σε 17 κρίσιμες ερωτήσεις
Έναν πλήρη οδηγό για την ευλογιά mpox έχει δημοσιεύσει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, με αφορμή τα αυξανόμενα περιστατικά στην αφρικανική ήπειροwww.protothema.gr
Otan einai i meres full kaylas meta apo periodo vazoun mia mikri servieta kai ta mazeyei ola mounozoumo ygro katourlila aimoglombini leyka erythra tis to perno tis dikias mou kai to vazo se zesto nero me meli na glykizei to pino san roffima tsai gia na ftiaxso antisomata
Ποποοο σούπερ κάβλα και ο κωλος και η στριγκάραΝέο στριγκακι
Από ένα καλό γλυφοκωλη καλέ μου φίλεΑπό που θα ξεκινούσατε;
Καλέ μου φίλε να τη χαίρεσαι ,,,έχει υπέροχο κώλο η καύλα σου ... Να περνάτε πάντα καλάΜάγκες μη μου στέλνετε μηνύματα αν ψάχνομαι για τρίο, ημαρτον
Καλαματιανέ τυχεράκια, αν ήμουν στη θέση σου θα πήγαινα κάθε μέρα για τρέξιμο για να έχω περισσότερη αντοχή να δίνω αυτό που αξίζει σε αυτή τη κυρία.
Μα είναι ένας πούστης και αυτός ο Γκούγκλης...Εν τω μεταξύ οι παπάρες ανεβάζουν φωτο που στο δωμάτιο έχει ταπετσαρία. Φωνάζει ανατολική Ευρώπη ρε τρομπες ο τοίχος
Μάγκες μη μου στέλνετε μηνύματα αν ψάχνομαι για τρίο, ημαρτον
Από που θα ξεκινούσατε;
Για πολύ σπέρμα
Από χαμηλάΑπό που θα ξεκινούσατε;