grannakias1988
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2023
- Like
- 2.722
- Πόντοι
- 440
Ναι της πηγαίνει τέλεια!! Στείλε pm εάν θες κάτι αντίστοιχο..... καταλαβαίνεις τι εννοω..
Αυτη και αν ειναι καυλα!!βοηθεια μας! μα τι κατεβαζει η δεσποινιδα..;!
Εκει ειναι η απορια πολλων απο εμας αυτη η ωραια απορια που μας καυλωνει !!Με το καλημέρα, βρήκα το ιδανικό θέμα για μένα!!!
Έτσι μου γύρισε σπίτι. Καυλωμένη ή....
Η αλήθεια είναι (και δεν την καταλαβαίνουν όλοι - δυστυχώς) ότι μας αρέσει να αρέσει η γυναίκα μας, μας τρελαίνει (κάποιους - ελπίζω πολλούς) να σκεφτόμαστε ότι κάποιος έχυσε για αυτή. Να μοιραζόμαστε εμπειρίες, ή φωτογραφίες και στη σκέψη μας να παίζει το σενάριο ότι κάποιος τη χύνει... Είδα σε άλλο topic (νέος ΕΔΩ, αλλά όχι νέος στα κόλπα - ειδικά στις ερωτικές ιστορίες αλλά και σε τρίο μαζί της), κάποιος να βάζει φωτογραφία της γυναίκας του (ή γκόμενας) και να προτρέπει τα μέλη να χύσουν με αυτές.Εκει ειναι η απορια πολλων απο εμας αυτη η ωραια απορια που μας καυλωνει !!
έργο τέχνης
Και φωρεμενο...
Τίποτα άλλο πιο υγρό δεν έχει για γλείψιμο;Ποιος θέλεις να το γλύψεις ας στείλει μήνυμα!
τρομερος πατος
Την θελωΝα κ η δικια μ με το στρνγκακι της επειδη το ζητησε ενας φιλος μυστης
το αρκοντίσιο στους πόσους το έχεις ?Και ζούμε εμείς καλά και οι άλλοι ακόμη καλύτερα!
Μάλλον δεν ξέρεις την (τηλεοπτική) έκφραση: "Πλάνα αρχείου"... Δεν θα είχαμε κουβέρτα με 40 βαθμούς!το αρκοντίσιο στους πόσους το έχεις ?
εγώ εγώ, ΑΜΕΣΑ!!!!!μια φωτό της γυναίκας μου.οποίος γουσταρει να τον παίξει για πάρτυ της