gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.274
- Πόντοι
- 2.256
Ή το έχει χυσει ο μύστης driver 81 (ΠΑΣΟΚ κι έτσι τύπε;;;;Πολύ καυλωμένη είναι...
ή παίζει πιθανότητα για καμία κολπίτιδα!!!
Ή το έχει χυσει ο μύστης driver 81 (ΠΑΣΟΚ κι έτσι τύπε;;;;Πολύ καυλωμένη είναι...
Πάντα έτσι τα κάνει τα κυλοτακια τηςΠολύ καυλωμένη είναι...
Τίποτα από όλα, καύλες έχει συνέχεια...Ή το έχει χυσει ο μύστης driver 81 (ΠΑΣΟΚ κι έτσι τύπε;;;;
ή παίζει πιθανότητα για καμία κολπίτιδα!!!
Πες μου κι άλλα τέτοια για τη μουνάρα!!!Πάντα έτσι τα κάνει τα κυλοτακια της
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τίποτα από όλα, καύλες έχει συνέχεια...
Σαν τι δηλαδή?Πες μου κι άλλα τέτοια για τη μουνάρα!!!
Ότι θες εσύ να μάθουμε για το κορίτσιΣαν τι δηλαδή?
Ότι θες εσύ να μάθουμε για το κορίτσι
Απλά δεν ξεκαυλωνει...Πώς την παλεύεις που είναι συνέχεια καυλωμένη;;;; Δουλεύει;;; λείπει από το σπίτι;;; Όταν λείπεις εσύ με το Scania ;;;; Πώς ξεκαυλώνει;;;;
Σε εμένα το λες?Απλά, νομίζεις ! όχι δεν ξέρω κάτι.
Δεν είσαι Πυργιώτης, Καλαματιανός και γενικά Πελοποννήσιος;;;;;;Απλά δεν ξεκαυλωνει...
ΌχιΔεν είσαι Πυργιώτης, Καλαματιανός και γενικά Πελοποννήσιος;;;;;;
Ευτυχώς!!! Επειδή κι αυτοί οι φορτηγατζήδες έτσι λένε (δεν ξεκαυλώνει) αλλά όταν έρχονται Αθήνα ταξίδι, φοβούνται να τις αφήσουν πίσω μόνες τους και όσοι είναι ζευγαρωμένοι, τις κουβαλάνε μαζί τους!!!
Γιατί ευτυχώς?Ευτυχώς!!! Επειδή κι αυτοί οι φορτηγατζήδες έτσι λένε (δεν ξεκαυλώνει) αλλά όταν έρχονται Αθήνα ταξίδι, φοβούνται να τις αφήσουν πίσω μόνες τους και όσοι είναι ζευγαρωμένοι, τις κουβαλάνε μαζί τους!!!
Σου εξηγώ στο σχόλιο!!!!Γιατί ευτυχώς?
Κακό είναι δηλαδή που τις παίρνουν μαζί τους?Σου εξηγώ στο σχόλιο!!!!
Τις παίρνουν μαζί τους γιατί αν τις αφήσουν θα γαμηθούν για να ξεκαυλώσουν!!!Κακό είναι δηλαδή που τις παίρνουν μαζί τους?
Εγώ που δεν την παίρνω δηλαδή ξενογαμιεται?Τις παίρνουν μαζί τους γιατί αν τις αφήσουν θα γαμηθούν για να ξεκαυλώσουν!!!
ποπο θελω να το γλυψωΦορεμένο με τα υγράκια της ακόμα πάνω!!