Νέα

Στρατός και Κέρατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tsarkas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Γιατί τύπε οι σχέσεις σε εκείνη την ηλικία έχουν και την πολύ ωραία πλευρά τους,ατελείωτα γαμησια άνευ καπότας,βόλτες,ταξιδάκια και ανεμελιά.

Επισης αν κάποιος δεν έχει μπει νωρίς στο στίβο μάχης,θα φτασει 30 και θα πρέπει να του πει η μαμά του,ποια γκόμενα είναι μόνο για να τη χύνεις στη μαπα και ποια για να αράξει.

Κοίτα γύρω σου πόσοι μπαγλαμάδες φορτώθηκαν στα 30 τους καργιόλες χυσοδοχεία,επειδή ήταν άσχετοι με το αντικείμενο ή επειδη απλά "γαμούσαν και έτρεχαν"

Εγω θα πω το αλλο. Κοιταξτε ποσα παιδια που δειλιασαν να κανουν το πρωτο βημα στη νεαρη ηλικια γιναν ωριμοι ανδρες χωρις να εχουν κανει μια σχεση και χωρις να ξερουν πως να πλησιασουν το αλλο φυλο.

Ειχα εναν ξαδελφο που ο πατερας του δεν τον αφηνε να βγει απ το σπιτι πριν τελειωσει το στρατιωτικο του γιατι φοβοταν μηπως τον παρασυρει καποια κοπελα. Δε χρειαζεται να σας πω που κατεληξε... τον εκλεισαν στα 40 στο τρελαδικο με αποπειρα αυτοκτονιας.

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Ολα καλα αυτα που λετε. Το σημαντικοτερο ομως ειναι να βρεθει μια ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ωστε να ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ για να εχεις μια πιθανοτητα να σου δινουν σωβρακα ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ στο νοσοκομειο που θα βρεθουμε ουτως η αλλως.

Πρεπει να προετοιμαζοιμαστε ολοι μας για τα γεραματα της δυστυχιας. Τα πραγματα δεν θα ειναι παντα ετσι ροδινα.

Hlias

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
991
Πόντοι
86
Στρατός και κέρατο πάνε μαζί. Η εν πάσει περιπτώσει ζωή και κέρατο πάνε μαζί. Οι γυναίκες απιστούν όσο και οι άντρες. Επίσης δεν κάνουν διακρίσεις. Πηδιούνται όσο θέλουν όταν  θέλουν, ανεξάρτητα αν είσαι στο στρατό ή όχι. Το κέρατο στο στρατό είναι ως φαινόμενο συνηθέστερο για τον εξής λόγο: Επειδή οι φαντάροι είναι παιδιά μικρής ηλικίας οι σχέσεις είναι επιπόλαιες και οι γκόμενες (όπως και εμείς) έχουν λιγότερους λόγους να το παίξουν Πηνελόπες. Η άλλη διάσταση στο συγκεκριμένο θρεντ έχει να κάνει με τις συζύγους των στρατιωτικών. Αλλά το σταματάω εδώ!!!! :)

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.859
Πόντοι
3.715
100% από ίδια πείρα, κατέληξε σε χωρισμό μετά από 3ετία καλής εκπαίδευσης σε όλες τις στάσεις κι ανωμαλίες. Και το μέγα κέρατο έπεσε όταν ήμουν στρατό.

Κάπου χόρτασε πούτσο και τελικά προς τα τέλη της θητείας μου, έμαθα βρήκε αντ'εμού έναν 15 έτη μεγαλύτερο, εργολάβο, και για να τον κάνει τούρμπο (ποιος ξέρει πόσο τον είχε τρελλάνει η άτιμη μικρή τσιμπουκλού) φεύγει μαζί μου 5νθημερη αναμνηστική σεξοεκδρομή με το που τελειώνω καλοκαιράκι τα στρατά. Μάλλον ήθελε να μου δείξει ότι στο μεσοδιάστημα...προόδευσε. Το οποίο και πιστοποίησα εμπράκτως.
Μόλις γύρισε ''ξαναχωρίσαμε'' και μετά από 3 μήνες ανέβηκε τα σκαλιά εκκλησίας των ΒΠ...με τον εργολάβο.
Ζει πλέον σε σπίτι με πισίνα σε πιο ΒΠ περιοχή από τα ΒΠ κι έχει κάνει και παιδιά, ο εργολάβος βέβαια τον έχει πιει και δεν βγάνει πλέον λεφτά, αναγκάστηκε το κορίτσι να εργαστεί, είναι ζήτημα χρόνου να του τα φορέσει κι ας μην είναι στρατό ο εργολάβος της. (Πρέπει να είναι 55 αυτός τώρα κι αυτή 40άρα).

Μεγάλες στιγμές...στρατιωτικές...αξέχαστες

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Έχει παιδια ο εργολάβος σταρχιδια του. Έχει παιδια εκείνη (τα ίδια) οπότε και αυτή σταρχιδια της.

seglentao

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2016
Like
36
Πόντοι
1
γκομενα και στρατος....

οταν ηρθε η ωρα να παρουσιαστω λεω στην γκομενα , αστο κουκλα μου δεν θα παει απο αποσταση..
οχι μου λει εγω σε θελω σε κανω σε ρανω...
Με τουμπαρε τον μαλακα και δεχθηκα..
Μαζι με την εκαπιδευση του στρατου δεχθηκα και την εκπαιδευση της γκομενας..

Με γαμησε το τσουλακι οταν λεω με γαμησε με πηδηξε , αλλα οπως και της ειπα με εκανε καλυτερο ..

ενα παραδειγμα , καλυνηχτα και καλα μαλακιες ιστοριες , σκαει τηλ απο φιλο , ειδα την δικια σου στα ταδε μπουζουκια με παρεα..

αυτη η πουτανα νυχτα περασε και εγω  πρωι πρωι στο γραφειο για αδεια(600χιλ μακρια) ευτηχως ο δικας καταλαβε του ειπα την αληθεια με συμβουλεψε σαν δικο του παιδι,τραβα αλλα δεν θα κανεις μαλακιες μου ειπε , και αφου του υποσχεθηκα σχετικα εφυγα.
Στον δρομο μεχρι να φτασω ελεγα ,θα κανω εκεινο οχι θα κανω αυτο οχι θα κανω το αλλο, στο τελος οταν εφτασα σπιτι δεν λεω τιποτα οτι ειμαι σπιτι και κανονιζω με γκομενακια στα ιδια μπουζουκια ...

δεν σας λεω τι εγινε...

η καριολα μεχρι και που με τρακαρε οταν παρκαρα στο σπιτι μου ..
της πηδηξα μια πολυ καλη φιλη(ωραιο μουνετο) ,την ειδα απο κατω απο το μπαλκονι της φιλης της  να με περιμενει, και να σας πω της εριξα εναν εντελως απαξιωτικο γαμήσι οπου αυτη εκλαιγε.

Να σας πω οτι ακομα με γουσταρει και ας εχει παντρευτεί

Το κερατο στο στρατο ειναι στην εκπαιδευση .

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
κάποια γαμήθηκε με τον γείτονα και μετά του έστειλε του φαντάρου το βιντεάκι με το φικι φικι.  :heavymetalbig: (το είδα σε ταινία)

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Μου έχει τύχει΄ανα τα χρόνια να σκυλοπηδάω 3 γκόμενες κατά τη διάρκεια της θητείας των γκόμενών τους.

Εννοείται πριν πάω στρατό φρόντισα να μην έχω γκόμενα.

Κατά τη θητεία μου 3 πιρφόροι σειρές μου φάγαν κέρατο και χώρισαν και κλαίγανε

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Είχα κ εγώ μια καριολα όταν μπήκα στο κέντρο. 15 μέρες χωρίς κινητό κόντευα να τρελαθώ δεν ήξερα ΤΠΤ. Τελικά έμαθα ότι μου τα είχε φορέσει αρκετές φορές κ αποφάσισα να την κρατήσω μόνο κ μόνο για να ρίχνω κανένα πουτσο όταν βγαίνω με άδεια μέχρι που πήρα μετάθεση κ την διαολοστειλα. Κανένας από 547 ΤΠ ΡΕΘΥΜΝΟ Η 211ΤΕ ΡΟΔΟΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ;

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
211 πεταλουδες ημουνα εγω.ειχα παει και χαλκη.εκει εκανα και παρτουζα με φανταρους.Αναμνησεις μιας ζωης....

290 σειρα.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.859
Πόντοι
3.715
Έχει παιδια ο εργολάβος σταρχιδια του. Έχει παιδια εκείνη (τα ίδια) οπότε και αυτή σταρχιδια της.

δεν έχει αρχίδια...αλλά πήρε τ'αρχίδια άλλων και τα έκανε πλεξούδες, μάλλον, νομίζω...

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
211 πεταλουδες ημουνα εγω.ειχα παει και χαλκη.εκει εκανα και παρτουζα με φανταρους.Αναμνησεις μιας ζωης....

290 σειρα.
ΒΥΣΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ χαχαχααχ 283 ημουν. Λοχαγο κ διοικητη ποιον ειχες ρε μαφιοζο? Στειλε PM

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
:cheesy: :grin: :cheesy:

Συνημμένα

• 04-11.jpg
    04-11.jpg
    70,8 KB · Εμφανίσεις: 70
Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
επειδη στο Στρατο παμε συνηθως μικρα ,εγω ημουν 18 και κατι μηνες πηγα ....Λοιπον το μουνακι που θα εχεις θα εχει τρελες καυλες θα θελει καθημερινα σεξ !
Καλο ειναι να μην εχετε κοπελα εκεινη την περιοδο Η να εχετε 2-3-4-5 να περνατε την ωρα σας.
Εγω ας πουμε ειχα 2....μια που αγαπουσα οντως και μια φιλη της που την ηθελα για σεξ ! και οι 2 φυσικα με κερατωσαν και ας ημουν στη θεσσαλονικη σχεσον 15 μηνες εκτος απο το κεντρο που εμεινα θηβα 4 μηνες !
Δινω εν μερη ενα δικαιο στις κοπελες γιατι κ αυτες εχουν αναγκες -οποτε προτεινω ΟΧΙ κοπελα στο Στρατο !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom