nikostratos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 460
- Πόντοι
- 306
Όταν πήγα στα στρατά,πολύ πολύ καιρό πρίν,σε εποχές που υποτίθεται ήταν ηθικότερες είχα ένα γκομενάκι,κατα τα άλλα ηθικιά,αλλά με την πιο φαρδιά κωλοτρυπίδα που είχα δεί ποτέ.Την έστειλα πριν μπώ Πεύκο.Τα έφτιαξε με παλληκάτι με τον οποίο είχαμε παρουσιαστεί μαζί.Επειδή η τύπισσα έμενε στο πάλαι ποτέ Μπραχάμι,νυν Άγιος Δημήτριος,περιοχή που έμενα και εγώ τόττε ως φοιτητής και αργότερα,ήξερα ότι πηδιέται με όποιον είχε ένα αυτοκίνητο και μπορούσε να την κεράσει και κανένα κρασί σε καμία λουμπεν μπουζουκλερί.Δυστυχως τα κέρατα έφευγαν αβέρτα απο τότε,πόσο μάλλον τώρα.Πήγε ο γιός μου στα στρατά,επίσης στο Μεγάλο Πεύκο.Πάνω στις μεγάλες πούτσες,τα καψόνια και τα σπασίματα της εκπαίδευσης,ένα παλληκάρι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας,επειδή η αρραβωνιαστικιά του του είπε να χωρίσουν,καθώς βρήκε άλλον.Υποτίθεται ότι έβγαινε απο στρατό και θα παντρεύονταν.Οπότε πατρική συμβουλή,όποιος είναι να μπεί στρατό να μπεί ελεύθερος για να έχει μια σκωτούρα λιγότερη.Δεν είναι μόνο αν η κοπελιά είναι πηδιόλα...Είναι και οι φίλες,καθώς και το εν γένει περιβάλλον.
Το Περιβάλλον είναι η φρίκη, με τη γυναίκα τα βγάζεις πέρα με τις φίλες της όμως όχι!
+1 πάω μάλλον σε τρεις μήνες κι ευχαριστώ όλα τα Θεία που δεν έχω σχέση!