Νέα

Στρατός και Κέρατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tsarkas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Όταν πήγα στα στρατά,πολύ πολύ καιρό πρίν,σε εποχές που υποτίθεται ήταν ηθικότερες είχα ένα γκομενάκι,κατα τα άλλα ηθικιά,αλλά με την πιο φαρδιά κωλοτρυπίδα που είχα δεί ποτέ.Την έστειλα πριν μπώ Πεύκο.Τα έφτιαξε με παλληκάτι με τον οποίο είχαμε παρουσιαστεί μαζί.Επειδή η τύπισσα έμενε στο πάλαι ποτέ Μπραχάμι,νυν Άγιος Δημήτριος,περιοχή που έμενα και εγώ τόττε ως φοιτητής και αργότερα,ήξερα ότι πηδιέται με όποιον είχε ένα αυτοκίνητο και μπορούσε να την κεράσει και κανένα κρασί σε καμία λουμπεν μπουζουκλερί.Δυστυχως τα κέρατα έφευγαν αβέρτα απο τότε,πόσο μάλλον τώρα.Πήγε ο γιός μου στα στρατά,επίσης στο Μεγάλο Πεύκο.Πάνω στις μεγάλες πούτσες,τα καψόνια και τα σπασίματα της εκπαίδευσης,ένα παλληκάρι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας,επειδή η αρραβωνιαστικιά του του είπε να χωρίσουν,καθώς βρήκε άλλον.Υποτίθεται ότι έβγαινε απο στρατό και θα παντρεύονταν.Οπότε πατρική συμβουλή,όποιος είναι να μπεί στρατό να μπεί ελεύθερος για να έχει μια σκωτούρα λιγότερη.Δεν είναι μόνο αν η κοπελιά είναι πηδιόλα...Είναι και οι φίλες,καθώς και το εν γένει περιβάλλον.

Το Περιβάλλον είναι η φρίκη, με τη γυναίκα τα βγάζεις πέρα με τις φίλες της όμως όχι!

+1 πάω μάλλον σε τρεις μήνες κι ευχαριστώ όλα τα Θεία που δεν έχω σχέση!

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
546
Πόντοι
36
:kneel: :kneel:
''Οπότε πατρική συμβουλή,όποιος είναι να μπεί στρατό να μπεί ελεύθερος για να έχει μια σκωτούρα λιγότερη.Δεν είναι μόνο αν η κοπελιά είναι πηδιόλα...Είναι και οι φίλες,καθώς και το εν γένει περιβάλλον''.
..τέλος συζήτησης..
Σωστος  :kneel: :kneel:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
κι αν τις γαμισουν τιεγινε?παντρεμενοι ειστε?γαμηστε κι εσεις αλλες
αυτη η ελλην ηλιθιοτητα με τις σχεσεις απο τα 16 μεχρι τα 27-28 ειναι το απωγειο της μαλ...ας
ακου κερατο...με μια γκομενα που κατ ουσιαν τιποτα δεν σε συνδεει
Ναι ελληνικό φαινόμενο. Στο εξωτερικό δεν έχουν πρόβλημα να τους πηδάνε τις γκόμενες!  :jerking:

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
αν ειναι να το φας το κερατο, θα το φας ειτε εισαι στρατο ειτε οχι. Αν η αλλη ειναι καριολα θα στην φερει ουτως η αλλως.

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
"Δεν ειναι κριμα κι αδικο εγω να 'μαι οπλιτης, και τη δικη μου γκομενα να τη γαμει πολιτης..."
Παλιο στιχακι για το στρατο.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Οταν απολυθηκα το θεωρουσα δικαιωα μου να γαμαω τις γκομενες των ποντικαραδων

MBOY

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2011
Κριτικές
12
Like
714
Πόντοι
901
τυπε και με την αλλη να κοιμασαι στο ιδιο σπιτι και να χωριζετε μεσα στην μερα 2-3 ωρες αν θελει να στο ριξει θα στο ριξει οι περισσοτερες κερατωνουν ειτε μια δυο φορες ειτε συστηματικα εχουν πουτσο-καβατζες απο το χωριο τους μεχρι και στο νησι που πανε διακοπες με τις φιλες αν οι αντρες κερατωνουμε 2 αυτες κερατωνουν 10...

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Να ξερετε οταν ο γκομενος τους ειναι μακρια οι γυναικες κανουν πιο βαθυ τσιμπουκι.
-----------
ΤΩΡΑ αν το πες απο χιουμορ οκ..
αν οχι...εισαι για δεσιμο....
αλλα..
εδω θεωρεις το σκουλαρικι το 2017 οπως το βλεπαν οι γονεις το 1970...
τι να λεμε τωρα

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
'γκομενες ολο καμαρι-ολοι οι ανδρες πρωην φανταροι' ελεγε ο πανουσης!

παει κανενας πια στρατο ρε παιδια? αφου ολοι Ι5 παιρνουν αερα πλεον!

Αμα είναι να σε κερατωσει, ειτε πας στρατο, ειτε μεινεις σπιτι σου, μια χαρα θα σε κερατωσει, και δεν θα παρεις και χαμπαρι αδερφε!
Ο στρατος απλα και μονο θα την διευκολυνει να το κανει!

Εάν πιστευεις όμως ότι η γκομενα σου δεν σε κερατωνει απλα επειδή εισαι παρων στην καθημερινη της ζωη, εχεις 2 επιλογες: η πρωτη είναι να της δωσεις ένα κερινο ομοίωμα σου ώστε να χαλαρώσεις.
Η δευτερη επιλογή είναι απλα να χωρισεις, και να ζησεις ελευθερο πουλι!

Τι τις θελετε μωρε τις σχεσεις σε τέτοιες ηλικιες? Σαμπως θα την παντρευτείς να κανεις οικογενεια μαζι της?

γαμα και τρεχα, αδερφε! Η ζωη είναι μικρη και sexy!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Τι τις θελετε μωρε τις σχεσεις σε τέτοιες ηλικιες? Σαμπως θα την παντρευτείς να κανεις οικογενεια μαζι της?

γαμα και τρεχα, αδερφε! Η ζωη είναι μικρη και sexy!

Γιατί τύπε οι σχέσεις σε εκείνη την ηλικία έχουν και την πολύ ωραία πλευρά τους,ατελείωτα γαμησια άνευ καπότας,βόλτες,ταξιδάκια και ανεμελιά.

Επισης αν κάποιος δεν έχει μπει νωρίς στο στίβο μάχης,θα φτασει 30 και θα πρέπει να του πει η μαμά του,ποια γκόμενα είναι μόνο για να τη χύνεις στη μαπα και ποια για να αράξει.

Κοίτα γύρω σου πόσοι μπαγλαμάδες φορτώθηκαν στα 30 τους καργιόλες χυσοδοχεία,επειδή ήταν άσχετοι με το αντικείμενο ή επειδη απλά "γαμούσαν και έτρεχαν"

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Γεια σε όλους!

Ποιά η γνώμη σας για τις σχέσεις όταν ο άντρας είναι στρατό; Τρώει κέρατο παραπάνω από το μέσο πληθυσμό; Εϊναι απλά σαν να είναι σε σχέση από απόασταση; Ή το κέρατο έιναι συχνότερο λόγω ειδικών συνθηκών (νεύρα, κακή ψυχολογία κλπ).

Για πείτε εμπειρίες... Και ως κερατωμένοι ή φίλοι κερατωμένων ή ακόμα και ως γαμίσαντες τη γκομενίτσα κάποιου σκπανθρώπου...

ΥΓ Προσωπικά παρότι έχω γαμήσει δεσμευμένη ο δικός της δεν ήταν φαντάρος. Τώρα εάν έφαγα κέρατο όταν ήμουν μέσα δεν το ξέρω...
Εχω εμπειρια , οταν ειμουν μεσα το κερατο πηγε συννεφο....δεν υπαρχη νοημα να βγεις....εγω βγηκα...αλλα μετα απο λιγο ξανα και χειροτερα ακομα γιατι ειχε παρει την επιβεβαιοση της...με ειχε συγουρακι..

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Εχω εμπειρια , οταν ειμουν μεσα το κερατο πηγε συννεφο....δεν υπαρχη νοημα να βγεις....εγω βγηκα...αλλα μετα απο λιγο ξανα και χειροτερα ακομα γιατι ειχε παρει την επιβεβαιοση της...με ειχε συγουρακι..
πως εμαθες οτι στα φοραει

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
τι να πουν και οι μονιμάδες που έχουν ασκήσεις νυχτερινές και άλλες υπηρεσίες στο στρατό εκεί να δείτε τι κέρατο πέφτει ....

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
τι να πουν και οι μονιμάδες που έχουν ασκήσεις νυχτερινές και άλλες υπηρεσίες στο στρατό εκεί να δείτε τι κέρατο πέφτει ....

Ναι αλλά είναι... μονιμάδες! Τολμά η άλλη ν' απατήσει τον μονιμά; Τολμάει; Γιατί αν τολμήσει ο γκόμενος κι ενίοτε η ίδια μπορεί να λάβουν μέρος σε καμιά άσκηση... ως στόχοι!

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Ναι αλλά είναι... μονιμάδες! Τολμά η άλλη ν' απατήσει τον μονιμά; Τολμάει; Γιατί αν τολμήσει ο γκόμενος κι ενίοτε η ίδια μπορεί να λάβουν μέρος σε καμιά άσκηση... ως στόχοι!

άνετα τόλμα και παράτολμα να είσαι σίγουρος .....μιλάω εκ πείρας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom