Mihail.aggelos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2020
- Like
- 84
- Πόντοι
- 1
Απάτη είσαιδε προσπαθω,να κανω τιποτε απλα γραφουμε αποψεις,δε περιμενω να βρω εδω.
Απάτη είσαιδε προσπαθω,να κανω τιποτε απλα γραφουμε αποψεις,δε περιμενω να βρω εδω.
Δε βαρέθηκες να γραφεις την ιδια βλακεια συνέχεια;Απάτη είναι,η ραπουνζέ και η έλλη είνσι το ίδιο άτομο,προσοχή,με μία αναζήτηση στο google θα βρείτε ότι ο αριθμός τηλεφώνου είναι επικίνδυνος.
Όχι εξυπνάκια δεν βαρέθηκα,όσες δεν έχουν ιδέα από αυταρχικό και κοροιδεύουν θα τις βγάζω στην φόρα,πήγαινε εσύ μαζί της και γράψε την γνώμη σουΔε βαρέθηκες να γραφεις την ιδια βλακεια συνέχεια;
Συνηθως ολες κανουν αλλα το θεμα ειναι να το κατεχει η αλλη
ενα σακιδιο πλατης τα χωραει ολα αυταΟι περισσότερες κάνουν αλλά πρέπει να φέρεις εσυ το στραπ. Θες να μπεις στο χοτελ με ένα πλαστικό παπαρι και μια ζώνη στην τσέπη σου;
ενα σακιδιο πλατης τα χωραει ολα αυτα
Ακριβως Ετσι Ειναι οπως τα ΛεςΦέρνουν οι αφέντρες δικά τους παίδες.
μετά τα 10 μηνύματα σε αφήνει.Θέλω να σου στείλω μήνυμα αλλά δεν με αφήνει
Ακριβώς συμφωνω μαζι σουΣυνηθως ολες κανουν αλλα το θεμα ειναι να το κατεχει η αλλη
Αυτα ειναι τελεια!!Και να τα δοκιμαζεις ολα θα ναι ωραιαΠαίδες είδα αφέντρα που είχε 50 στράπ,έπαθα πλάκα,ολόκληρη συλλογή,αυτά είναι.
εγω δεν εχω αν ειναι χοτελ αρκει να περασω καλαΦίλε δε μπαίνω σε χοτελ βραδιάτικα με σακίδιο γεμάτο παπάρια και ζώνες ούτε σε δέκα χρόνια. Τα καλά χοτελ έχουν άτομο στο ασανσέρ να τσεκάρει ποιος μπαινοβγαίνει, αν σε δουν έχεις φύγει κατευθείαν ρεσεψιόν. Εκτός αν πας σε Πριαμο κλπ. Ή απλά τυχαίνει σε μένα γιατί είμαι κακάσχημος.