You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
εχει αποσυρθει, την ειδα στο δρομο τυχαια και μιλησαμε
Good for her. Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
η μάρσυ δεν μου άρεσε ιδιαίτερα αλλά ήταν πολύ ευγενική κοπέλα...
Την είχες πάρει ποτέ απ' τον κώλο;
Την είχες πάρει ποτέ απ' τον κώλο;
δεν θυμάμαι, γιατί ρωτάς;
δεν θυμάμαι, γιατί ρωτάς;
Γιατί αν την είχες πάρει, ίσως να μην έλεγες αυτό που είπες πιο πριν, ότι δηλ. δεν σου άρεσε.
Γιατί αν την είχες πάρει, ίσως να μην έλεγες αυτό που είπες πιο πριν, ότι δηλ. δεν σου άρεσε.
δεν μου άρεσε τόσο από εμφάνιση επειδή είναι μινιόν...
Χθεσινό πέρασμα από εδώ. Στην πόρτα Στεφανία και ακόμα δυο. Μια μαυρούλα μου φαίνεται Μαριάννα αλλά δεν λέει για μένα και ακόμη μια Ρούμπι που επίσης δεν μου έλεγε. Μόνη επιλέξιμη η Στεφανία με ωραίο θηλυκό κορμί και αρκετά συμπαθητική στο πρόσωπο αλλά σε σχετική ερώτηση περί προγράμματος μου είπε ότι δεν κάνει πίπα ακα οπότε την έκανα.
agathoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
κατι νεο εδω για το ροστερ υπαρχει ? μην παμε αδικα να χτυπαμε κουδουνια
Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.684
- Πόντοι
- 3.137
Άκουσα ότι η Καίτη λειτουργεί και το Σ63 και το Σ47. Ισχύει?
Και εαν ναι θα πρέπει κάποιος να αναφέρει το ροστερ και στα δύο μαγαζιά για να δούμε τι παίζει. Η Βίκυ π.χ. είναι παρών?
Βέβαια εαν στο Σ63 δεν ανοίγουν ακόμα και σε γνωστούς (Prive??) ίσως δεν έχει νόημα....
Και εαν ναι θα πρέπει κάποιος να αναφέρει το ροστερ και στα δύο μαγαζιά για να δούμε τι παίζει. Η Βίκυ π.χ. είναι παρών?
Βέβαια εαν στο Σ63 δεν ανοίγουν ακόμα και σε γνωστούς (Prive??) ίσως δεν έχει νόημα....
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
...για να ανοιξουν στο κατω,και γνωστος να εισαι,περνας απο το 47 πρωτα,και αν δεν ψωνισεις λες στην καιτη,οτι θα πας στο 63..και ετσι ανοιγουν...Άκουσα ότι η Καίτη λειτουργεί και το Σ63 και το Σ47. Ισχύει?
Στην πόρτα μια μιλφογκιλφ χοντρούλα ξανθιά. Μια Ρούμπι μέτριας εμφάνισης και μια Στεφαία η οποία μου έκανε κλικ και πέρασα. Περίπου 35+ χρονών Ελληνίδα μελαχροινή συμπαθητική στο πρόσωπο, με 2υάρι στήθος, μεγάλη ρώγα. Πολύ δυνατή στο πρόγραμμα μετά το μασάζ (μόνο 5 λεπτά ζήτησα μασάζ) με συμμετοχή υπάκουη και έκπληξη για μένα που δεν συμπαθώ τις εγχώριες. Εκπληκτικά μουνόχειλα. 60 ευρώ για 35 λεπτά.
agathoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
...για να ανοιξουν στο κατω,και γνωστος να εισαι,περνας απο το 47 πρωτα,και αν δεν ψωνισεις λες στην καιτη,οτι θα πας στο 63..και ετσι ανοιγουν...
σωστος! ετσι γινεται παντα
agathoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Από μασάζ η Στεφανία τι λέει; Το κατέχει καθόλου το άθλημα;
για την στεφανια πας μονο για το 2ο γυρο που ειναι καταπληκτικη ,αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι ελληνιδα
εχω αρκετες αμφιβολιες αλλα τι σημασια εχει?
natassa247
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα σε όλους....Ελπίζω να είσαστε όλη καλα ....Σήμερα τα κορίτσια μας είναι Ελπίδα Ελληνίδα 21 ετών παλιά του Senses spa...η Αντονια λατινα 21 ετών η Αννα Ελληνίδα 32 ετών και η Στεφάνια λατινα 33 ετών...καλο απόγευμα σε όλους............ :-* :-*
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 506
Καλησπέρα σε όλους....Ελπίζω να είσαστε όλη καλα ....Σήμερα τα κορίτσια μας είναι Ελπίδα Ελληνίδα 21 ετών παλιά του Senses spa...η Αντονια λατινα 21 ετών η Αννα Ελληνίδα 32 ετών και η Στεφάνια λατινα 33 ετών...καλο απόγευμα σε όλους............ :-* :-*
Καμιά βυζαρού θα φέρετε?
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K