Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Καλημέρα σε όλους !!! Με το κρύο που επικρατεί έξω , η απόδραση στο κατάστημα είναι η καλύτερη επιλογή !!!
Ζεστός χώρος , κέρασμα espresso και ποτά , το πολύ καλό χαμαμ , ποικιλία κοριτσιών , θα σας κάνουν να νιώσετε υπέροχα κοντά μας !!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.935
Πόντοι
19.795
Μια αναφορα στο ροστερ ποτε-ποτε δεν θα ηταν ασχημη. :grin:

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Αρθριτικα, σκελετικες αρθρομυωπαθειες, αυχενικο, στην ηλικια μου ενα σωρο παθησεις :grin:

ε τοτε παρε την κυρια Λια να δεις το φως σου ..
Σου μιλαω εκ πειρας εμενα μου την συνεστησε ο γιατρος μου

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Εχει την Μαρια.. ωραιο μωρακι γυρω στα 25... φοιτητρια ''λεει''...!!! αλλα απο υπηρεσιες..μετρια πραγματα...

@Masazonomaxos..
Ναι.. 60.. κλασικα...
Έτσι είναι , είναι πολύ όμορφη , πολύ ωραίο σώμα , αντίγραφο της Φουρειρα , κάνει παρά πολύ καλό μασάζ , στης υπηρεσίες είναι λίγο συγκρατημένη !!!
Στο κατάστημα υπάρχουν για όλα τα γούστα , αρχή να ξέρεις τι θέλεις . Εξίσου καλές είναι Λια , Βερόνικα , Αντριάνα , Τζούλια , Σοφη , Ρανια εμφανίσιμη Ρωσίδα , καλό μασάζ και υπηρεσίες ,  Σονια , Άννα , Ροζα νέα ξανθιά σου θυμίζει Σκανδιναβία με αρκετά προσόντα . Και μια καινούργια την λένε Ελένη , Ζανα λέει είναι πολύ καλή στο δωμάτιο . Και η Λιζα είναι παρά πολύ καλή , και σε εμφάνιση και σε υπηρεσίες . Αυτά για τους φίλους μας :)

black6666

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Like
33
Πόντοι
0
εχει προγραμμα με 2 τελειοματα και ποσο παει?

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Λίγη κομψότητα δεν βλάπτει , αυτά τα ξέρουν οι κορασίδες πως και τι :) Οι τιμές ξεκινάνε από 60 !!!

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
όσες είχα ρωτήσει σε κάποια φάση μου είπαν οτι είναι στα 100, νομίζω αυτή είναι η ταρίφα του μαγαζιού.
Όχι φίλε μου ,το μαγαζι δεν έχει τέτοια ταρίφα , αυτά τα κανονίζεις με τη κοπέλα . Ταρίφες είναι μισά ωρο 60 , μια ώρα 80 , τζακούζι Body Body στα 100 , και το χαμαμ είναι δωρεάν για τους πελάτες μιας ώρας :)

ciko mares

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2013
Like
352
Πόντοι
21
Όχι φίλε μου ,το μαγαζι δεν έχει τέτοια ταρίφα , αυτά τα κανονίζεις με τη κοπέλα . Ταρίφες είναι μισά ωρο 60 , μια ώρα 80 , τζακούζι Body Body στα 100 , και το χαμαμ είναι δωρεάν για τους πελάτες μιας ώρας :)
φίλε μου, δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά τα 100 ευρώ για 2 πιστολιές ισχύει και ας μην το λες, τουλάχιστον αυτό διαπίστωσα απο 4 κοπέλες που ρώτησα, αν θες και ονόματα δεν έχω πρόβλημα. Δες το πάντως αν θες γιατί κοντά σας υπάρχουν μαγαζιά με το ίδιο προγραμμα στο 80, αν θες να σου πω και ποιά, πάλι δεν έχω πρόβλημα. ότι λέω το λέω καθαρά φιλικά... :hi:

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
φίλε μου, δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά τα 100 ευρώ για 2 πιστολιές ισχύει και ας μην το λες, τουλάχιστον αυτό διαπίστωσα απο 4 κοπέλες που ρώτησα, αν θες και ονόματα δεν έχω πρόβλημα. Δες το πάντως αν θες γιατί κοντά σας υπάρχουν μαγαζιά με το ίδιο προγραμμα στο 80, αν θες να σου πω και ποιά, πάλι δεν έχω πρόβλημα. ότι λέω το λέω καθαρά φιλικά... :hi:
Όχι δεν αμφιβάλλω καθόλου σε αυτό που λες , έτσι θα είναι , απλά θέλω να σου εξηγήσω ότι το μαγαζι δεν υποχρεώνει τη κοπέλα να κάνει προγραμμα δυο φορές στα 80 , αυτό είναι στο χέρι της κάθε μιας , μερικές το δέχονται μερικές άλλες όχι , αυτό προσπαθώ να σου πω .
Τώρα όσο για τα αλλά κατάστημα κάθε ένας το αντιλαμβάνεται διαφορετικά το τρόπο λειτουργίας . Παντός και από ποικιλία κοριτσιών και από υπηρεσίες που προσφέρει το κατάστημα στο κόσμο που το επισκέπτεται , είναι σε ένα ψιλό επίπεδο !!! Σε ευχαριστώ πολύ για την παρέμβαση , η Ζανα εκτιμάει και πέρνει σοβαρά υπόψην τη γνώμη των πελατών της Smiley

BabyFarkMcGeezax

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Κριτικές
4
Like
303
Πόντοι
21
Έτσι είναι , είναι πολύ όμορφη , πολύ ωραίο σώμα , αντίγραφο της Φουρειρα , κάνει παρά πολύ καλό μασάζ , στης υπηρεσίες είναι λίγο συγκρατημένη !!!
Στο κατάστημα υπάρχουν για όλα τα γούστα , αρχή να ξέρεις τι θέλεις . Εξίσου καλές είναι Λια , Βερόνικα , Αντριάνα , Τζούλια , Σοφη , Ρανια εμφανίσιμη Ρωσίδα , καλό μασάζ και υπηρεσίες ,  Σονια , Άννα , Ροζα νέα ξανθιά σου θυμίζει Σκανδιναβία με αρκετά προσόντα . Και μια καινούργια την λένε Ελένη , Ζανα λέει είναι πολύ καλή στο δωμάτιο . Και η Λιζα είναι παρά πολύ καλή , και σε εμφάνιση και σε υπηρεσίες . Αυτά για τους φίλους μας :)

Βικυ και Μελινα που ειναι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom