ειναι και κυριακη ανοιχτα?
υγ η ελενη κανει και γλυφοκωλι? ;)
Εδώ έκανε πριν 4χρόνια. Δεν θα κάνει τώρα?......
.....ειναι και κυριακη ανοιχτα?
μονο DUO
Νωρίτερα το μεσημέρι πέρασμα από το εν λόγω ίδρυμα εκτόνωσης και ευεξίας...
Προς έκπληξή μου,παρούσες η Εύα το γνωστό μελαχροινό ξέκωλο και η Τζένη η μελαχροινή νταρντανοπιτσιρίκα με το γλυκό πρόσωπο-αμφότερες γνωστές από το Μάρνης 28 ενώ την Τζένη την έχω δει και κάπου αλλού...
Επίσης η Σόνια το ξανθό κοντοπούτανο (υπερξινισμένο μάλιστα...),η Αντριάννα η άλλη ξανθιά κοντοπούτανη αδύνατη πιτσιρίκα με το γλυκό προσωπάκι και τέλος η Μαρία,μια μελαχροινή μικρούλα με σπαστό μαλλί,με όμορφο πρόσωπο και με ωραίο-σχετικά αδύνατο-σώμα.
το ασανσερ, που εχει μονιμο προβλημα!!!.Και τι έμεινε στο Μάρνης?????
ειναι κανενα μασσατζιδικο ανοιχτο τις Κυριακες????
Νωρίτερα το μεσημέρι πέρασμα από το εν λόγω ίδρυμα εκτόνωσης και ευεξίας...
Προς έκπληξή μου,παρούσες η Εύα το γνωστό μελαχροινό ξέκωλο και η Τζένη η μελαχροινή νταρντανοπιτσιρίκα με το γλυκό πρόσωπο-αμφότερες γνωστές από το Μάρνης 28 ενώ την Τζένη την έχω δει και κάπου αλλού...
Επίσης η Σόνια το ξανθό κοντοπούτανο (υπερξινισμένο μάλιστα...),η Αντριάννα η άλλη ξανθιά κοντοπούτανη αδύνατη πιτσιρίκα με το γλυκό προσωπάκι και τέλος η Μαρία,μια μελαχροινή μικρούλα με σπαστό μαλλί,με όμορφο πρόσωπο και με ωραίο-σχετικά αδύνατο-σώμα.
το ασανσερ, που εχει μονιμο προβλημα!!!.
Συνάδελφοι είδα απο κατω να ανεβαινει στο ιδρυμα ενα αδυτατο μελαχροινο με αγοριστικο κουρεμα και στο σβερκο τατου ΣΟΦΙΑ... Το εχει παρει κανεις?