Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Και αυτο παίζει...
Αλλα ειναι στο χερι.σου να το ξεκαθαρισεις απο την αρχή με την κοπελλα αλλιως .... Παμε για άλλη ή πάμε για άλλα.
Εμείς έχουμε την κινητήρια δύναμη (χρήμα).

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.576
Πόντοι
41.813
κοίτα λογικό είναι να μην θέλει το μαγαζί να μαθευτεί εδώ...
απλά να αναφέρω ότι έχω φίλο που όσα χρόνια πάει με όποια κοπέλα πάει , πάντα δυο μανίκια ρίχνει συν μασάζ , εγώ θεωρώ να γίνεται συμφωνία από πριν

ΠΑΝΤΑ τουλαχιστον 3 χρονια τωρα που παω στο συγκεκριμενο μαγαζι γινοταν και γινεται η συμφωνια απο πριν,αν και τωρα πια  εμαθαν οι περισσοτερες κοπελλες τα χουγια μου που λενε και δε γινεται συζητηση πανω σ αυτο.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.576
Πόντοι
41.813
μπορεί να ειρωνεύεσαι , δεν ξέρω τι ηλικία έχεις  αλλά πάρα πολλοί μπορούν....
μήπως να το καθιερώσετε επίσημα , έτσι κι αλλιώς είναι κάτι που παίζει όχι μόνο τώρα με την κρίση ,αλλά απ όσο γνωρίζω και απο πιο παλιά.

+1

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.576
Πόντοι
41.813
ελα κι εσυ τωρα πλάκα κανεις , τι ειρωνευομαι , φυσικά και μου φαίνονται παράξενο μέσα σε μια ώρα να προλαβεις και να σου κάνουν μασάζ και να τελειωνεις δυο φορές . Ο φίλος που το κάνει τι να πω , και μπράβο του , χαίρομαι που περνάει καλα ;)

μα αν δεν περναγα καλα φιλε μου δε θα ερχομουν τοσα χρονια

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.576
Πόντοι
41.813
Τελικά τις κριτικές τις διαβάζεις ? Εμάς που σου λέμε ότι οι περισσότεροι στην ίδια τιμή κάνουμε από 2 και πάνω εκτονώσεις, οι κοπέλλες που αναφέρονται,  το βλέπεις ?
Τι δεν καταλαβαίνεις ? Τι, Δεν, Καταλαβαίνεις ?  :uglystupid:  :uglystupid:
:2funny:

:think: :think: :think: :think: ξεχασα Ξενια Δαναη Βικη συγνωμη

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Πληροφορηση  απο συναγωνιστη...
Αφιξη νεας υπαρξης απο Ρουμανια.... Χαρα αν συγκρατησα καλα το ονομα
Η ενημερωση αναφερει κορμαρα ...μοντελε κατασταση...  :tits: :tits2:
Βεβαια επειδη οι προτιμησεις μας διαφερουν δεν μπορω να ασπασθω πληρως τα θετικα ομολογουμενως σχολια..
Αμα αποκτησω ιδιαν αποψη θα ενημερωσω την αγαπητη ομηγυρη....

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Πληροφορηση  απο συναγωνιστη...
Αφιξη νεας υπαρξης απο Ρουμανια.... Χαρα αν συγκρατησα καλα το ονομα
Η ενημερωση αναφερει κορμαρα ...μοντελε κατασταση...  :tits: :tits2:
Βεβαια επειδη οι προτιμησεις μας διαφερουν δεν μπορω να ασπασθω πληρως τα θετικα ομολογουμενως σχολια..
Αμα αποκτησω ιδιαν αποψη θα ενημερωσω την αγαπητη ομηγυρη....
....τι να τιν κανεις την μοντελε κατασταση,φιλτατε,αν η γυναικα δεν ειναι βυζαρου.... :- :-

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Δε λέω και η βυζαρού σε ανεβάζει αλλα αν στον αγώνα υστερεί, βγάζει κατι το ψεύτικο και προσποιητό και γενικά σε ξενερώνει.... αστο καλύτερα. Μην αναφέρω παραδείγματα συγκεκριμένα και για θετικές και για αρνητικές.
Vfm αγαπητοι φίλοι vfm

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Δε λέω και η βυζαρού σε ανεβάζει αλλα αν στον αγώνα υστερεί, βγάζει κατι το ψεύτικο και προσποιητό και γενικά σε ξενερώνει.... αστο καλύτερα. Μην αναφέρω παραδείγματα συγκεκριμένα και για θετικές και για αρνητικές.
Vfm αγαπητοι φίλοι vfm
...σονια...

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
+ 1.000
Πραγματι... Ποτε δεν τα εκλαψα...

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
Α να λεμε του στραβου το δικιο ...ουτε εγω τα εκλαψα ποτε ..αν και εχω  κανει  λιγες  δοκιμες  περα απ τα σιγουρακια μου

Ενα χρονο τωρα εχω φαει κολημα με  το καταστημα

palamarig7

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω κατι. Ειμαστε 3 φιλοι απο επαρχια και σκοπευουμε να ανεβουμε αθηνα για τον αγωνα και επιδει εγω εχω ασχοληθει λιγο με τα call girls αλλα με μασαζ καθολου θα ηθελα να ρωτησω αν παμε για μασαζ και  :knockinb: σε ενα τετοιο μαγαζι τι πρεπει να κανουμε για να καταλαβουν οτι πηγαμε για ολο το πακετο και οχι μονο για μασαζ ?

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Καλησπερα συναγωνιστες θα ηθελα την βοηθεια σας,αυριο θα επισκεφτω και εγω με ενα φιλαρακι το συγκεκριμενο μαγαζι και θελω αυτοι που ειναι πιο τακτικοι πελατες να μου πουν ποια κοπελα απο εκει μεσα εχει μεγαλα  :tits2: :tits2: :tits2:,δινει κωλο και δεν ειναι επιπλο στο  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Παιζουμε με τις λέξεις , λέω και πάλι , οτι ειναι δύσκολο εώς αδυνατο μέσα σε μια ωρα να τα προλαβεις ολα αυτα , μασάζ , και δυο φορές ,και πάλι λέω μπράβο σε αυτούς που τα καταφέρνουν !!!
γιατί είναι δύσκολο δηλαδή βρε γίγαντα.. :rolleyes: πάντα 2 μανίκια στο κατάστημα από μένα στον 1.5 χρόνο που το επισκέπτομαι.Βέβαια δεν κάνω μασάζ αλλά στην τελευταία συνεδρία με την Ελενάρα κάναμε και 2πλό μανίκι και μασάζ κανά 20λεπτο γεμάτο.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω κατι. Ειμαστε 3 φιλοι απο επαρχια και σκοπευουμε να ανεβουμε αθηνα για τον αγωνα και επιδει εγω εχω ασχοληθει λιγο με τα call girls αλλα με μασαζ καθολου θα ηθελα να ρωτησω αν παμε για μασαζ και  :knockinb: σε ενα τετοιο μαγαζι τι πρεπει να κανουμε για να καταλαβουν οτι πηγαμε για ολο το πακετο και οχι μονο για μασαζ ?
να πείτε ότι πάτε για πρώτη φορά,μην μπείτε και μπουλούκι 3άτομα και σας περάσουν για ασφαλίτες.Χαλαρά και ήρεμα,σε μασαζίδικο σπετσιάλε πάτε,όχι σε εκκλησία..έχουν γνώση οι φύλακες(αφεντικό Ζάνα)του ιδρύματος.

Γιαννης 35

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Ανεβηκα στον πρώτο όροφο και χτύπησα το κουδούνι το οποίο με μικρά γράμματα γράφει " Oasis " . Μου ανοίγει τη πόρτα μια κοπέλα μελαχρινη , νέα , γύρω στα 20 χρόνων ( που στη συνέχεια ούτε ρώτησα για την ηλικία ) με καλησπερησε και πολυ ευγενικά μου είπε να την ακολουθήσω , στην υποδοχή γινόταν παρέλαση , κάποιον συναγωνιστή τον είχε αρπάξει μια κοπέλα και το κεφάλι του που ούτε που το είδα είχε χωθει στα στήθη της . Περάσαμε στο χαμαμ  και με ρώτησε αν είχα πρόβλημα να περιμένω εκει , της είπα φυσικά οτι δεν υπήρχε θέμα .Μετα που με ευχαρίστησε απομακρύνθηκε και μου είπε οτι σε λίγο θα περάσουν τα κορίτσια για να δεις . Ονόματα που θυμάμαι , Μονικα, Λια , Χαρα , Εμμυ , και κάποιες άλλες . Με ποια θα περάσεις με ρώτησε η Λαουρα , ετσι τη λένε τη κοπέλα που με υποδέχτηκε . Η Μελινα θα κάνει κανα μισάωρο να βγει , δεν θα είσαι μόνος θα σ κάνω παρέα . Μου έκανε εντύπωση , ενώ είχα διαλέξει άλλη χωρίς να κερδίσει κάτι έκατσε δίπλα μου στο κάθισμα του χαμαμ , και εδώ ξεκινάει το sex story .
Ακολουθεί κριτική  :pipa1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom