howard hughes
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 0
Έχετε μπερδέψει τις Μαριες!
η μικρη η μαρια πηγε στο ομηρου και η μαρια η ψηλη που ηταν παλια ανοιξε το μαγαζι που λενε.Έχετε μπερδέψει τις Μαριες!
η μικρη η μαρια πηγε στο ομηρου και η μαρια η ψηλη που ηταν παλια ανοιξε το μαγαζι που λενε.
ναι αυτη τη Μαρια λενε/με..Όταν λέτε την μικρή Μαρία εννοείτε την μελαχροινή, λεπτή και με μαλιά κομένα καρέ που έλεγε ότι ήταν ελληνίδα?
ναι αυτη την αλβανιδα λεμε...Όταν λέτε την μικρή Μαρία εννοείτε την μελαχροινή, λεπτή και με μαλιά κομένα καρέ που έλεγε ότι ήταν ελληνίδα?
την μικρή δεν την έχω δει (έχω περιορίσει το κέντρο μετά το φονικό με τους μαύρους)
η ψηλή είναι μεγάλη απώλεια!!!
η μικρη η μαρια πηγε στο ομηρου και η μαρια η ψηλη που ηταν παλια ανοιξε το μαγαζι που λενε.
Οχι-όχι άγαπητέ όντως άνοιξε δικό της μαγαζί κάπου στήν κυψέλη !!!!!
Η ψιλή εδώ και ένα χρόνο απέχει. Ασκεί άλλο επάγγελμα.
Αλλά μην σε παίρνει απο κάτω όλες μετά απο κάποιο καιρό με τον ενα ή τον αλλο τρόπο "επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος"... ;)
ναι αυτη την αλβανιδα λεμε...
οχι...το μονο λεπτο και νεαρο ειναι η νικολ...Συναγωνιστες, υπαρχει τιποτα καινουργιο (τελευταιου μηνος) στο ιδρυμα , σε νεαρο (κατω των 30) και λεπτο σωμα ;
Πεφτει κομματι μακρια το κεντρο , και για να μη παω τζαμπα , ας ενημερωσει καποιος
ευχαριστω
Η ψιλή εδώ και ένα χρόνο απέχει. Ασκεί άλλο επάγγελμα.
Αλλά μην σε παίρνει απο κάτω όλες μετά απο κάποιο καιρό με τον ενα ή τον αλλο τρόπο "επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος"... ;)
Η Ζανα παντως δεν μας τα λεει καλα τελευατια.
Πηρα τηλεφωνο να μαθω αν δουλευει η Σονια, μου λενε στο τηλεφωνο ναι δουλευει, κατεβαινω κεντρο και μου λεει η Ζανα οτι ξεχασε να μου πει στο τηλεφωνο οτι θα εφευγε νωριτερα η Σονια. Δηλαδη με δουλευε να παω και μετα να περασω με καποια αλλη.
Βεβαια εφυγα πιο πολυ για την κοροιδια.
Για την Μαρια με το καρρε μαλλι μου ειπε οτι σταματησε, θα δουμε αν ειναι στο Ομηρου
η σονια ειναι αρκετες φορες που φευγει νωριτερα...........μια φορα την πετυχα στις 4 που εφευγε και εκατσε μονο και μονο για μενα μετα απο συννενοηση με την ζαναΗ Ζανα παντως δεν μας τα λεει καλα τελευατια.
Πηρα τηλεφωνο να μαθω αν δουλευει η Σονια, μου λενε στο τηλεφωνο ναι δουλευει, κατεβαινω κεντρο και μου λεει η Ζανα οτι ξεχασε να μου πει στο τηλεφωνο οτι θα εφευγε νωριτερα η Σονια. Δηλαδη με δουλευε να παω και μετα να περασω με καποια αλλη.
Βεβαια εφυγα πιο πολυ για την κοροιδια.
Για την Μαρια με το καρρε μαλλι μου ειπε οτι σταματησε, θα δουμε αν ειναι στο Ομηρου
γεια σου ρε smirni με τις γνωριμιες σου....η σονια ειναι αρκετες φορες που φευγει νωριτερα...........μια φορα την πετυχα στις 4 που εφευγε και εκατσε μονο και μονο για μενα μετα απο συννενοηση με την ζανα
η σονια ειναι αρκετες φορες που φευγει νωριτερα...........μια φορα την πετυχα στις 4 που εφευγε και εκατσε μονο και μονο για μενα μετα απο συννενοηση με την ζανα
τη Ζάνα την έχεις πάρει?