You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
patos1111
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.243
- Πόντοι
- 4.365
Για να μην γίνεται ταυτοποίηση προσώπου - ψευδώνυμου,γράψτε "σε πρόσφατη επίσκεψη" και ολα καλά....
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Αν δεν κάνω λάθος παίζει στραπον στο εν λόγω ίδρυμα από τη Ζάνα. Κάποιος το ανέφερε παλαιότερα. Είναι έτσι?
Όπως και γλύψιμο της απαγορευμενης περιοχής.
εχει κανένας εμπειρίες?
Για στραπόν δεν γνωρίζω γιατί δεν με ενδιαφέρει.
Κόλο (υποθέτω αυτό εννοείς όταν λες "απαγορευμένη περιοχή") γλύφει η Ελένη και η Ζάνα. Και οι δύο το κάνουν πολύ καλά, όμως δεν παύει να είναι ρίσκο από άποψη υγείας.
alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
και δυστηχως δεν ειναι το μονο........ωστοσο να σημειωθει οτι κανουν και πολυ καλο μασαζ !!! αν το ριξουν και κανα 10-20ρικο θα φυσαει.......αρκει οι υπηρεσιες και ο χρονοσ να μεινουν τ ιδια.......
και δυστηχως δεν ειναι το μονο........ωστοσο να σημειωθει οτι κανουν και πολυ καλο μασαζ !!! αν το ριξουν και κανα 10-20ρικο θα φυσαει.......αρκει οι υπηρεσιες και ο χρονοσ να μεινουν τ ιδια.......
Πρόγραμμα με τη Μαρία. Πολύ γλυκιά και με καυλοτικό βυζί και τουρλωτό κολαράκι το οποίο όμως δεν έδωσε. Από την άλλη ότι άλλο της ζήτησα το πήρα. Δηλαδή ακάποτο, 3-4 στάσεις με καπότα και χύσιμο στο πρόσωπο. Την άλλη φορά θα της ζητήσω και γλυφοκόλι. Βέβαια δεν έχει την άνεση της Ζάνας αλλά είναι αρκετά χρόνια νεότερη. Αν με διαβάσει η Ζάνα ας φροντίσει να της κάνει ορισμένα μαθήματα. Έχει κανένας καμμιά εξτριμ εμπειρία με το Μαράκι?
Επισκέπτης
Για στραπόν δεν γνωρίζω γιατί δεν με ενδιαφέρει.
Κόλο (υποθέτω αυτό εννοείς όταν λες "απαγορευμένη περιοχή") γλύφει η Ελένη και η Ζάνα. Και οι δύο το κάνουν πολύ καλά, όμως δεν παύει να είναι ρίσκο από άποψη υγείας.
.... και η Μαρία κάνει γλυφοκώλι ;)
ρίσκο για αυτές θέλεις να πείς...εσύ τι ρίσκο θα έχεις αν σου σαλιώσουν το κώλο?
με τόσα γλυφολώλια που έχουν κάνει οι πουτάνες στο Rocco Siffredi θα έπρεπε να τον είχαν θάψει 100 φορές!
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ρίσκο για αυτές θέλεις να πείς...εσύ τι ρίσκο θα έχεις αν σου σαλιώσουν το κώλο?
Η προσέγγισή σου είναι λίγο απλουστευτική γιατί ενώ αυτό που λες είναι γενικά σωστό, παραβλέπεις το εξής. Ότι η θεραπεύτρια που κάνει γλυφοκώλια, αν σού πάρει ακάποτη πίπα ή αρχίσεις μαζί της τα γλωσσόφιλα -πώς να το κάνουμε- είναι ένα ρίσκο και για σένα.
Σημειώνω για να μην υπάρχει παρεξήγηση πως δεν είμαι υποχόνδριος και πως όταν πηγαίνω πάντα μού κάνουν γλυφοκώλι και η Ελένη και η Ζάνα και το γουστάρω πολύ. Απλά ο καθένας αποφασίζει αν και πόσο θα ρισκάρει κάθε φορά.
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
εμενα η θειαελενη μου πε οτι στραποναρει αρκετα πελατακια της αρκει να της το ζητησουν ειναι το επομενο βημα μετα την γλυφοκωλαδα που κανει....Για στραπόν δεν γνωρίζω γιατί δεν με ενδιαφέρει.
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
αμαν ποια με αυτο το καρφωμα...ελεος ποια....αν ειναι ετσι να μην λετε ουτε κατα προσεγγιση ημερομηνια.....και φτανουν ποια οι μουφες μονο κ μονο για να γραφτει κατι????
φιλε μου συμφωνεις?
Νομίζω οτι ο προλαλήσας έκανε σωστή παρατήρηση. Απλά αν κάποιος δεν θέλει να αναφαίρει ακριβή ημερομηνία καλό θα είναι να αναφέρει πιο γενικά πχ " ..το τελευταίο 10ήμερο...".
Και συμφωνώ οτι θα πρέπει να σταματήσουν οι μούφες.
.... και η Μαρία κάνει γλυφοκώλι ;)
με τόσα γλυφολώλια που έχουν κάνει οι πουτάνες στο Rocco Siffredi θα έπρεπε να τον είχαν θάψει 100 φορές!
Καλά τα νέα για το Μαράκι. Φαίνεται οτι της έκανε μαθήματα η Ζάνα. Καλό θα ήταν όμως να μάθει ντερτι λανγουιτσ
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
Οπα!!! έχουμε και παραπληροφόρηση από τα στανταράκια τώρα?
ποζεριες κι ετσι
norton13
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Πέρασμα από το μαγαζί αργά το απόγευμα...
πέρασα σήμερα με σόνια γιατί η ζάνα δήλωσε αδιάθετη(γιάυτή πήγαινα)
σόνια πολύ καυλιάρα και καλό τρίψιμο
έχω περάσει κ με νικόλ κ με ελένη
όλες πολύ καλές θα έβαζα με τη σειρά πρώτη ελένη,μετά νικόλ κ μετά σόνια
αλλά πραγματικά με όλες έχω φύγει από το μαγαζί πολύ ευχαριστημένος
Θα ξαναπροσπαθήσω να πετύχω Ζάνα θέλω πολύ να τη πάρω
πέρασα σήμερα με σόνια γιατί η ζάνα δήλωσε αδιάθετη(γιάυτή πήγαινα)
σόνια πολύ καυλιάρα και καλό τρίψιμο
έχω περάσει κ με νικόλ κ με ελένη
όλες πολύ καλές θα έβαζα με τη σειρά πρώτη ελένη,μετά νικόλ κ μετά σόνια
αλλά πραγματικά με όλες έχω φύγει από το μαγαζί πολύ ευχαριστημένος
Θα ξαναπροσπαθήσω να πετύχω Ζάνα θέλω πολύ να τη πάρω
περασα τριτη απογευμα και πηρα διδυμο ελενη σονια με 140€.μεσα στο δωματιο τρελαθηκα η Θεια ελενη φιλαγε και εγλυφε την σονια και το αναποδο .εγω εκανα γλυφομουνι στην σονια και η θεια ελενη με τσιμπουκωνε δεν κρατηθηκα και τελειωσα στο στομα της.θα ξανατιμησω διδυμο.πρωτη φορα με την σονια περναγα και εμεινα ευχαριστημενος,
Διαγραμμένο μέλος 10586
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 34
- Πόντοι
- 1
Παλικάρια .... Κυριακή παίζει το κατάστημα ????? έχω μπει στον πειρασμό να το τιμήσω αλλ καθημερινές δύσκολο ως αδύνατο .......
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ουυυυ!!!! εχει φτιαξει μια κωλαρα....Πέρασα προχτές και είδα μια καινούργια ονόματι Χριστίνα. Ρουμάνα και καλό κομμάτι προς το αδύνατο. Έχουμε καμμιά αξιολόγηση. Εγώ πήρα Σόνια σταθερή αξία αν και έχει πάρει τα κιλάκια της.
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.664
- Πόντοι
- 6.495
Πάντως εγώ τίμησα Νικόλ για ευνόητους λόγους... Σταθερή αξία με Σόνια αποτελούν τα στάνταρ σε νέο αίμα. Όλα τα άλλα έρχονται και παρέρχονται (Αλίνα, Μαρία, Τζένη και κάποιες μαύρες, κινέζες κλπ.). Χρήσιμες και αυτές για να εκτιμούμε τις σταθερές. Το βαρύ πυροβολικό - για πολλά κέφια και αντοχές...Ζάνα και Ελένη..
howard hughes
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 0
Είχαμε αποχωρήσεις απο το ίδρυμα ...
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 42.996
- Πόντοι
- 22.785
Πέρασα προχτές και είδα μια καινούργια ονόματι Χριστίνα. Ρουμάνα και καλό κομμάτι προς το αδύνατο. Έχουμε καμμιά αξιολόγηση. Εγώ πήρα Σόνια σταθερή αξία αν και έχει πάρει τα κιλάκια της.
ΕΕΕΕ λίγο κοιλίτσα έβαλε άπο τίς πίτσες....΄παρ΄όλα όμως παραμένη ,
άξιόπιστη !!!!!
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ΕΕΕΕ λίγο κοιλίτσα έβαλε άπο τίς πίτσες....΄παρ΄όλα όμως παραμένη ,
άξιόπιστη !!!!!