tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.096
- Πόντοι
- 4.130
Κάθε ΣάββατοΗ Σόφη εργάζεται ακόμα στο κατάστημα ή αποχώρησε ? Έχει αρκετό καιρό να γράψει κάποιος για αυτή .
Κάθε ΣάββατοΗ Σόφη εργάζεται ακόμα στο κατάστημα ή αποχώρησε ? Έχει αρκετό καιρό να γράψει κάποιος για αυτή .
Επιστροφή κάποιας καλής? Ίδωμενκουτσομπολιο:
κατι πηρε το ματι μου περνωντας ΕΞΩ απο το μαγαζι σημερα.
μη με ρωτησετε τι και πως κλπ,δεν θα πω.
αυτο που θα πω ειναι οτι αν προκυψει κατι,υποθετω βασει του σεναριου που εκανα στο μυαλο μου,θα ειναι μαλλον ευχαριστα τα νεα.
μπορει και να μην προκυψει τιποτα και να ειμαι λαθος. θα δουμε στο μελλον.
εγω απλα το γραφω για να μεινει και να δουμε σε βαθος χρονου αν θα γινει και επιβεβαιωση.
την είχα δει προ ενάμιση μήνα περίπου στο delight....Η Σόφη εργάζεται ακόμα στο κατάστημα ή αποχώρησε ? Έχει αρκετό καιρό να γράψει κάποιος για αυτή .
Έχω βάλει κριτική για Πάολα καλή επιλογήΕπισκεψη στο καταστημα προσφατα...
Κ επιλογη της Παολα..
ειναι καποιους μηνες στην Ζανα μου ειπε....δεν την ειχα ξαναπετυχει...
Ωραιο κοριτσι.. με στυλακι... στεγνο.. αδυνατο... απο Μολδαβια.. γυρω στα 30... Ευδιαθετη στο δωματιο...Βυζακι μικρο.. αλλα με ρωγα που ανταποκρινεται γρηγορα... Στο μασαζ μετρια πραγμτα.. αλλα στον αγωνα ,καταλαβαινει γρηγορα τι θελεις.. κ προσαρμοζεται... δεν λεει οχι.. κ αντεχει....!!!
Γενικα.. καλη επιλογη...
ΝαιH "κοντο "ΛΙζα υπαρχει ακομη ?
Σωστόςςςς! Προσωπικά με τα "στανταράκια" (Λία-Βερόνικα) μου παίρνω πάντα άριστες (ή σχεδόν) υπηρεσίες είτε solo είτε duo. Βέβαια στα ...67+ δεν είμαι του σκληρού πορνό, ή των επαναλήψεων, "μία και να καιει" έλεγαν οι παλαιότεροι εμού όταν κοκορευόμουνα ότι έριχνα 3-4 σε μία ώρα!Αυτο που έχουμε πει επανηλειμμένα και θα συμφωνήσω με bixterious είναι ότι όσοι θέλουν να πηδήξουν νιάτα και σκληρό σεξ οι λύσεις σε αυτο το μαγαζι εξαντλούνται γρήγορα. Υπάρχουν όμως μια ομάδα πελατών που εχει επενδύσει σε συγκεκριμένες (10+ φορές )και έχοντας δημιουργήσει το κλίμα παίρνει max υπηρεσιες σε άριστο κλίμα και με υψηλά επίπεδα υγιεινής....εκεί ανήκω εγω ή ετσι θέλω να πιστεύω.....
Όσοι έχουν κουραστεί απο το να γυρνάνε γύρω γύρω γιατί καποια νέα φέρελπις παρουσιάστηκε και θέλουν να πάρουν και ταυτόχρονα καλο μασαζ εκτος απο μια δυο περιπτώσεις ας το σκεφτούν. Πολλές φορές αντιμετώπισα το δίλλημα να παω σε μια μουνάρα που καποιος ανέφερε ή στα γνωστά καλά...αρκετες φορές που πηγα προς το πρωτο το μετάνιωσα....δεν λεω ότι ο αγοραίος έρωτας τελειώνει εδώ και δεν κοιτάμε γύρω, εξηγώ γιατί το μαγαζι αυτο εχει τον κόσμο του....
Βερονικα για το πακέτο όχι εμφανιση μόνο, Άννα, Παολα, Μελινα πιο μικρές!Το μαγαζί ήταν το Στάνταρντ μου για πολλά χρόνια (από τότε που ήταν στην Σολωμου) με πολύ καλές αναμνήσεις, αλλά τελευταία πηγαίνω πολύ σπάνια. Έχω με κάποιες κοπέλες ακόμα …χημεία (Μονικα - Λιζα… αν και υστερεί σε εμφάνιση) αλλά κατά αλλά δεν έχω βρει κάποια που να με ενθουσιάσει. Ζανα και Λια τις θεωρώ προχωρημένης ηλικίας, ακόμα και για εμένα…. Έχετε καμία πρόταση;
Χαίρομαι που ικανοποιήθηκες σε κάποιο βαθμό, υποθετω ότι το πούλημα έρωτα συνοδεύεται με πιο συχνή επίσκεψη, ίσως εγω το εισπράττω απο κάποιες γι αυτο το λόγο......Λοιπόν, με έπεισες και πήγα μετά από 2 χρόνια στο μαγαζί. Η Ζανα γερασμενη, αλλά εξυπηρετική και με χαμόγελο όπως πάντα. Τα περισσότερα κορίτσια ήταν με πελάτες. Είδα την Μελινα (παλαιότερη Χριστίνα…. σε άλλο μαγαζι) και Βερόνικα με τη+οποία και πέρασα. Στα θετικά, το κορυφαίο μασάζ.
Δυνατή στο δεύτερο μέρος, ότι θα περίμενε κάνεις από ένα Milf. Κάτι μου έλειπε όμως, πολύ επαγγελματισμός που με χάλασε…. θυμήθηκα γιατί έκοψα το μαγαζί από τότε που έφυγε η παλιά Μελινα…..μάλλον ψάχνω για «κοπέλες» που πουλάνε έρωτα, όχι σεξ.
Τα πειράματα με τις "φραπεδοκόρες" τα έκοψαν;Λοιπόν, με έπεισες και πήγα μετά από 2 χρόνια στο μαγαζί. Η Ζανα γερασμενη, αλλά εξυπηρετική και με χαμόγελο όπως πάντα. Τα περισσότερα κορίτσια ήταν με πελάτες. Είδα την Μελινα (παλαιότερη Χριστίνα…. σε άλλο μαγαζι) και Βερόνικα με τη+οποία και πέρασα. Στα θετικά, το κορυφαίο μασάζ.
Δυνατή στο δεύτερο μέρος, ότι θα περίμενε κάνεις από ένα Milf. Κάτι μου έλειπε όμως, πολύ επαγγελματισμός που με χάλασε…. θυμήθηκα γιατί έκοψα το μαγαζί από τότε που έφυγε η παλιά Μελινα…..μάλλον ψάχνω για «κοπέλες» που πουλάνε έρωτα, όχι σεξ.
Θέλεις να γίνεις λίγο πιο σαφής?Τα πειράματα με τις "φραπεδοκόρες" τα έκοψαν;
Θέλεις να γίνεις λίγο πιο σαφής?