You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.392
- Πόντοι
- 5.345
Επίσκεψη στο κατάστημα μαλάξεων πριν μερικές ημέρες, υποδοχή από την serif κέρασμα αναψυκτικού και είσοδο στο δωμάτιο, το οποίο ήταν super με κεράκια και τα συναφή .
Συνεδρία έγινε με την ZANA -πρώτη φορά μαζί της - (Φοβερό σώμα -πολύ θερμή ) με τέλειο μασάζ χαμόγελο και χωρίς πίεση χρόνου και πολύ gfe κατάσταση η γυναίκα δεν παίζεται !!!!!! είναι πολύ μπροστά !!!!
Τίμια Πρόταση το μαγαζί... - Το κόστος ? το γνωστό….!!!
Συνεδρία έγινε με την ZANA -πρώτη φορά μαζί της - (Φοβερό σώμα -πολύ θερμή ) με τέλειο μασάζ χαμόγελο και χωρίς πίεση χρόνου και πολύ gfe κατάσταση η γυναίκα δεν παίζεται !!!!!! είναι πολύ μπροστά !!!!
Τίμια Πρόταση το μαγαζί... - Το κόστος ? το γνωστό….!!!
επισκεψη απογευματινη με ζανα α ρε ζανα αστα φορεματα και βαλε τιποτα αλλο...
Τι να φοράει δηλαδή....? Χειρουργική φόρμα???
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.473
- Πόντοι
- 25.467
Τι να φοράει δηλαδή....? Χειρουργική φόρμα???
Φόρμα υδραυλικού?
Μην γράφεις διθυράμβους...... Πρέπει να δουλέψουν και τα υπόλοιπα κορίτσια!!!
Φόρμα υδραυλικού?
να στρωσουν τον κωλο τους και να μιμηθουνε.... Ας μπαινουν και μεσα να βλεπουνε, εμας δε μας πειραζει, μας πειραζει???Μην γράφεις διθυράμβους...... Πρέπει να δουλέψουν και τα υπόλοιπα κορίτσια!!!
να στρωσουν τον κωλο τους και να μιμηθουνε.... Ας μπαινουν και μεσα να βλεπουνε, εμας δε μας πειραζει, μας πειραζει???
Αυτό...δεν το είχα σκεφθεί να το προτείνω στη Ζάνα...!!!!
kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.392
- Πόντοι
- 5.345
Μην γράφεις διθυράμβους...... Πρέπει να δουλέψουν και τα υπόλοιπα κορίτσια!!!
Έχεις δίκιο φίλε μου αρκεί τα υπόλοιπα κορίτσια να ακολουθήσουν τα << βήματα>> ;) της ζανας
alexiapapaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Επειδή μετά από καμιά ώρα ξεψαχνίσματος του thread, είμαι ολίγον μπερδεμένος, ανακεφαλαιώνω κάπως αυτά που συγκράτησα, κι αν θέλεις κάνας καλός άνθρωπος, με επιβεβαιώνει, ή με διορθώνει:
α. το επιθυμητό αποτέλεσμα, είναι σχεδόν εγγυημένο, με το ντηλ στο 80άρι
β. αποφεύγουμε τη νταρντανομαρία σα το διάολο
γ. η αντριάννα (που μου κέντρισε το ενδιαφέρον) κάνει ακόμη βάρδια εκεί
δ. στα πουλέν είναι Σόνια και Κλαούντια, και φυσικά η Ζάνα που είναι το αφεντικό (και μια Σουζάνα που απ' ότι κατάλαβα, δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με την Ζάνα)
Σωστά;
δ. στα πουλέν είναι Σόνια και Κλαούντια, και φυσικά η Ζάνα που είναι το αφεντικό (και μια Σουζάνα που απ' ότι κατάλαβα, δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με την Ζάνα)
Σωστά;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Επειδή μετά από καμιά ώρα ξεψαχνίσματος του thread, είμαι ολίγον μπερδεμένος, ανακεφαλαιώνω κάπως αυτά που συγκράτησα, κι αν θέλεις κάνας καλός άνθρωπος, με επιβεβαιώνει, ή με διορθώνει:
Σωστά;
Το νικ με ποιο κριτηριο το επελεξες?
jim_morrison
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
σωστος παιχτηΕπειδή μετά από καμιά ώρα ξεψαχνίσματος του thread, είμαι ολίγον μπερδεμένος, ανακεφαλαιώνω κάπως αυτά που συγκράτησα, κι αν θέλεις κάνας καλός άνθρωπος, με επιβεβαιώνει, ή με διορθώνει:
Σωστά;
k-king
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
jim_morrison