Ποιες άλλες ήταν μαζί ?πριν χρονια,οταν ηταν η μελινα,ειχα παρει εγω.οταν βγηκα απο εκει μεσα,δεν θυμομουν τιποτε.η μελιναρα ειχε φροντισει τα παντα.και να με αποτελειωσει.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
kalamatianos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 85
- Πόντοι
- 0
Έγραψα κριτική για Μόνικα.Δεν το ήξερα... έχω λίγα μηνύματα και δεν ανέβηκε.Στα γρήγορα γράφω εδώ. Με υποδέχτηκε η Ζάνα. Πολύ σέξι σου βγάζει τρελή επιθυμία και γούστα.Την επόμενη φορά θα ζητήσω μαζί της. Ο χώρος πεντακάθαρος.το δωμάτιο διαθέτει τα πάντα. Μπήκα στην ντουζιέρα και πριν βγω ήρθε η Μόνικα και την βλέπω απέναντι με την λευκή στολή της να με κοιτάει. Αρχίζει να ξεκουμπονει αργά τα κουμπιά. Βλέπω ένα καταπληκτικό κορμί για την ηλικία της. Χάιδευε το στήθος της. Πήγα κοντά της.αρχισα να φιλάω το στήθος της και νά χαϊδεύω τόν κολο της. Μου λέει για μασάζ. Τής λέω μετά. Γονατίζει και αρχίζει ένα τρελό γλυψιμο. Συνέχεια πλάγια θέση στο μασαζοκρεβατο. Σηκώνω το ένα πόδι στο ώμο μου και μπαίνω αργά αργά. Καθώς την κοιτούσα σέ αυτή την στάση έβγαζε βογγητα και μου ζήτησε πιο δυνατά. Αυτό έκανα αλλά δεν άντεξα πολύ καί έβγαλα την καποτα αφήνοντας τις καύλες μου στα βυζιά της. Μείναμε για λίγο ακίνητοι. Σηκώθηκε και μου ζήτησε να ξαπλώσω. Μου έκανε για μισή ώρα ένα καταπληκτικό αξεχαστο μασάζ. Ενοιωσα μια τέλεια χαλάρωση. Σίγουρα θα ξαναπάω.Μονικα σε ευχαριστώ. Με ανανεωσες.
Πέρασα από το ίδρυμα τις προάλλες και μου έριξε άκυρο, μου είπε ότι δεν περνάει με πελάτη. Τι γίνεται? επειδή δεν με ήξερε?μεγάλος πειρασμός εκτός της μόνικας είναι η ζάνα
μάλλον...Πέρασα από το ίδρυμα τις προάλλες και μου έριξε άκυρο, μου είπε ότι δεν περνάει με πελάτη. Τι γίνεται? επειδή δεν με ήξερε?
ακόμα και με "πελάτες" όμως που γνωρίζει χρό΄νια , δεν είναι βέβαιο ότι θα περάσει...
αλλά μη σκας βρε αδερφέ για την Ζάνα...50αρα γυναίκα είναι και με κιλά!!!
έχει πολλές άλλες το μαγαζί.
Εγώ δεν την έχω πάρει ποτέ λόγω των κιλών της...με χαλάνε.
Εάν έχει τα κέφια της θα περάσει, εγώ την είχα παρει αρχές του μήνα, εάν της μιλήσεις ωραία πιστεύω ότι θα μπει. Την επόμενη φορά που θα πάω θέλω να την πάρω μαζί με Λια η Μονικα.Πέρασα από το ίδρυμα τις προάλλες και μου έριξε άκυρο, μου είπε ότι δεν περνάει με πελάτη. Τι γίνεται? επειδή δεν με ήξερε?
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.098
- Πόντοι
- 4.130
Πιστεύω ότι μόνο με Λια έχεις ελπίδες...Εάν έχει τα κέφια της θα περάσει, εγώ την είχα παρει αρχές του μήνα, εάν της μιλήσεις ωραία πιστεύω ότι θα μπει. Την επόμενη φορά που θα πάω θέλω να την πάρω μαζί με Λια η Μονικα.
petsakas79sp_v2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.031
- Πόντοι
- 361
Μόνικα από τα καλύτερα πακέτα υπηρεσιών χρόνια τώρα.την εποχή που ήταν στο Σ40-42 (6ος όροφος) την είχα μια από τις στάνταρ επιλογές. Η καλύτερη περίοδος για εμένα του μαγαζιού, πήγαινες στον 3ο και είχες Τζες, Μαρίνα κ αν ήταν απασχολημενες πήγαινες στον κοριτσαρο στον 6ο με το στάνταρ δωμάτιο στο βάθος.Έγραψα κριτική για Μόνικα.Δεν το ήξερα... έχω λίγα μηνύματα και δεν ανέβηκε.Στα γρήγορα γράφω εδώ. Με υποδέχτηκε η Ζάνα. Πολύ σέξι σου βγάζει τρελή επιθυμία και γούστα.Την επόμενη φορά θα ζητήσω μαζί της. Ο χώρος πεντακάθαρος.το δωμάτιο διαθέτει τα πάντα. Μπήκα στην ντουζιέρα και πριν βγω ήρθε η Μόνικα και την βλέπω απέναντι με την λευκή στολή της να με κοιτάει. Αρχίζει να ξεκουμπονει αργά τα κουμπιά. Βλέπω ένα καταπληκτικό κορμί για την ηλικία της. Χάιδευε το στήθος της. Πήγα κοντά της.αρχισα να φιλάω το στήθος της και νά χαϊδεύω τόν κολο της. Μου λέει για μασάζ. Τής λέω μετά. Γονατίζει και αρχίζει ένα τρελό γλυψιμο. Συνέχεια πλάγια θέση στο μασαζοκρεβατο. Σηκώνω το ένα πόδι στο ώμο μου και μπαίνω αργά αργά. Καθώς την κοιτούσα σέ αυτή την στάση έβγαζε βογγητα και μου ζήτησε πιο δυνατά. Αυτό έκανα αλλά δεν άντεξα πολύ καί έβγαλα την καποτα αφήνοντας τις καύλες μου στα βυζιά της. Μείναμε για λίγο ακίνητοι. Σηκώθηκε και μου ζήτησε να ξαπλώσω. Μου έκανε για μισή ώρα ένα καταπληκτικό αξεχαστο μασάζ. Ενοιωσα μια τέλεια χαλάρωση. Σίγουρα θα ξαναπάω.Μονικα σε ευχαριστώ. Με ανανεωσες.
ναι το θυμάμαι εκείνο το δωμάτιο της Μόνικας...Μόνικα από τα καλύτερα πακέτα υπηρεσιών χρόνια τώρα.την εποχή που ήταν στο Σ40-42 (6ος όροφος) την είχα μια από τις στάνταρ επιλογές. Η καλύτερη περίοδος για εμένα του μαγαζιού, πήγαινες στον 3ο και είχες Τζες, Μαρίνα κ αν ήταν απασχολημενες πήγαινες στον κοριτσαρο στον 6ο με το στάνταρ δωμάτιο στο βάθος.
σίγουρα κάνει καλό μασάζ, σε γενικές γραμμές καλή επαγγελματίας.
Καλησπέρα συναγωνιστές,
Έπειτα από πέρασμα σημερινό από το ίδρυμα αφού την προηγούμενη φορά μου αρνήθηκε η Ζάνα, πέρασα με τα πολλά μαζί της.
Οι εντυπώσεις τόσο από το μασάζ όσο και από το 2ο μέρος, ήταν θετικότατες. Καλά έκανα και επέμενα.
Το μασάζ το έχει σε πολύ καλό επίπεδο, ενώ σου βγάζει φοβερή καύλα.
Αυτά είχα να πω, ήμουν πάντα στην ζωή μου λακωνικός. Sorry guys
Έπειτα από πέρασμα σημερινό από το ίδρυμα αφού την προηγούμενη φορά μου αρνήθηκε η Ζάνα, πέρασα με τα πολλά μαζί της.
Οι εντυπώσεις τόσο από το μασάζ όσο και από το 2ο μέρος, ήταν θετικότατες. Καλά έκανα και επέμενα.
Μια από τα ίδια φίλε, εάν δει ότι επιμένεις και της μιλήσεις ωραία θα περάσει.Καλησπέρα συναγωνιστές,
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
όταν αποχωρήσει η Ζάνα ολοκληρωτικά και δεν μπαίνει μέσα με κανέναν, να της πούμε να φωνάξει και καμία μεγαλύτερη συγγενή της να βοηθήσει την κατάσταση
αν σε δει να φεύγεις ....τότε το ξανασκέφτεται καλύτερα....δεν εφήνεις να χαθεί το 100ρικοΜια από τα ίδια φίλε, εάν δει ότι επιμένεις και της μιλήσεις ωραία θα περάσει.
εγώ πάντως ΄λόγω των κιλών της δεν την έχω επιλέξει ποτέ ούτε έχω προσπαθήσει να την φέρω στο δωμάτιο.
Τελευταία τροποποίηση:
petsakas79sp_v2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.031
- Πόντοι
- 361
Πριν από αρκετά χρόνια πρέπει να ήταν εμπειρία για το "βιογραφικό" δίδυμο Ζάνα με Ελεναρα (πλέον θεία Ελένη Καλλιθέα)αν σε δει να φεύγεις ....τότε το ξανασκέφτεται καλύτερα....δεν εφήνεις να χαθεί το 100ρικο
εγώ πάντως ΄λόγω των κιλών της δεν την έχω επιλέξει ποτέ ούτε έχω προσπαθήσει να την φέρω στο δωμάτιο.
Τυπε πλέον έχει γραφτεί στο μουσείο των ηρώων του τρόμου..Πριν από αρκετά χρόνια πρέπει να ήταν εμπειρία για το "βιογραφικό" δίδυμο Ζάνα με Ελεναρα (πλέον θεία Ελένη Καλλιθέα)
petsakas79sp_v2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.031
- Πόντοι
- 361
Τόνισα το πριν πολύ καιρό, στην πρώτη "θητεία" της Ελεναρας...Τυπε πλέον έχει γραφτεί στο μουσείο των ηρώων του τρόμου..
kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.392
- Πόντοι
- 6.575
Τι μου θυμίσατε !!!
Το κόλπο να βάζουν τα βυζια στο πρόσωπο σου για να μην δεις τους άλλους το κάνουν ακόμη …..;
Ζανα μια φορά είχα την τιμή πριν χρόνια να περάσω μαζί της και ξέχασα πως με λένε
Επικό κατάστημα ……
Το κόλπο να βάζουν τα βυζια στο πρόσωπο σου για να μην δεις τους άλλους το κάνουν ακόμη …..;
Ζανα μια φορά είχα την τιμή πριν χρόνια να περάσω μαζί της και ξέχασα πως με λένε
Επικό κατάστημα ……
kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.392
- Πόντοι
- 6.575
Η θεία Ελένη ….μορφή
Είχα περάσει μαζί της ….
Η Μαρία η Αλβανίδα ..δεν τελείωσε ακόμη το πανεπιστήμιο ;
Η Μονικα εγγύηση μια συνέδρια έκανα και την έψαχνα συνέχεια μετα ….
Είχα περάσει μαζί της ….
Η Μαρία η Αλβανίδα ..δεν τελείωσε ακόμη το πανεπιστήμιο ;
Η Μονικα εγγύηση μια συνέδρια έκανα και την έψαχνα συνέχεια μετα ….
Αυτό με τα βυζιά δεν μου έχει τύχει...Πρέπει να ειναι τοπ φασηΤι μου θυμίσατε !!!
Επικό κατάστημα ……
kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.392
- Πόντοι
- 6.575
Είχε πολύ πλάκα !!!
Η Ζανα είχε μεγάλο ντεκολτέ και πάντα σε έχωνε μέσα και χωρίς λόγο καμία φορά ,άλλους τους έκλεινε στην αποθήκη ,στην κουζίνα ..είχε φουλ δικηγόρους (ωχ λάθος) πελάτες ήθελα να πω
Η Ζανα είχε μεγάλο ντεκολτέ και πάντα σε έχωνε μέσα και χωρίς λόγο καμία φορά ,άλλους τους έκλεινε στην αποθήκη ,στην κουζίνα ..είχε φουλ δικηγόρους (ωχ λάθος) πελάτες ήθελα να πω
Σίριαλ κανονικό χαχαχαΕίχε πολύ πλάκα !!!
Δυστυχώς δεν έχω πετύχει τέτοια σκηνικά
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K