Windows
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 26
Καλημέρα φίλε μου ! Πήγαινε μιλά μαζί της , είναι στο κατάστημα .Καλησπερα συναγωνιστες!! Ζανα παιζει ακομα στο μαγαζι;
Καλημέρα φίλε μου ! Πήγαινε μιλά μαζί της , είναι στο κατάστημα .Καλησπερα συναγωνιστες!! Ζανα παιζει ακομα στο μαγαζι;
Χωρίς Ζάνα το μαγαζί είναι σαν το καράβι χωρίς καπετανιοΚαλησπερα συναγωνιστες!! Ζανα παιζει ακομα στο μαγαζι;
Τι εγινε ρε παιδιά ..ξαναμπήκε στη μάχη η Ζανα ? απ οσο ξερω ειχε βγει στη σύνταξη
Όχι ακριβός έτσι . Η Ζανα ως γνωστών κάνει πολύ καλό μασάζ , και όταν της το ζητάνε φίλοι που την ξέρουν χρόνια , δεν αρνείτε , όταν έχει κέφι φυσικάΒασικα ακουγεται οτι αν "κανει κεφι" μπαινει στη μαχη ;) Γουαι νοτ?
Ζανα ΖάναΌχι ακριβός έτσι . Η Ζανα ως γνωστών κάνει πολύ καλό μασάζ , και όταν της το ζητάνε φίλοι που την ξέρουν χρόνια , δεν αρνείτε , όταν έχει κέφι φυσικά
:SΠέρασα από το ίδρυμα της οδός Στουρνάρη , θα έλεγα το κατάστημα αυτό αδικείτε για την τοποθεσια στο οποίο βρίσκετε , θα έπρεπε να είναι Γλυφάδα η κάπου βόρεια προάστια any way , στο κέντρο που έχει βρωμίσει χρειάζεται και βρίσουν καταφύγιο για χαλάρωση αρκετοί υπάλληλοι γραφείων . Λοιπόν ο χώρος πολύ εντυπωσιακός , αυτό που λέμε το top επαγγελματικό . Μου άνοιξε μια κυρία γύρο στα 40 , ξανθιά καρέ μαλλί περιποιημένη . Με έβαλε να κάτσω στο καναπέ στο πίσω χώρο μου πρόσφερε espresso , και μου συστήθηκε με το όνομα Ζανα και με ρώτησε αν θα θελα να δω τα κορίτσια η ήθελα κάποια συγκεκριμένη . Παρέλασαν καμία δεκαριά , όλες με καθαρές άσπρες ρόμπες πάνω από το γόνατα και με τα κουμπιά ανοιχτά όπου φαινόταν σε κάθε μια το στήθος . Μου ξεχώριζε η Μαρία , μαύρα κατάρα μαλλιά , πολύ ωραίο σώμα , τσέλο πεταχτό κωλαρακι το οποίο τελικά δεν το δίνει any way , η κοπέλα είναι πολύ όμορφη με πολύ ωραία χιλοι στήθος μικρό θα έλεγα . Περάσαμε στο δωμάτιο όπου ζήτησα ένα πουακι και ευχαρίστως μου το πρόσφεραν . Η κοπέλα είναι γύρο στα 25 , και κάνει πολύ καλό μασάζ , το όπιο πλέον δεν το βρίσκουμε στα καταστήματα του είδους ! Ακολουθεί κριτική για την συγκεκριμένη .
Πέρασα από το ίδρυμα της οδός Στουρνάρη , θα έλεγα το κατάστημα αυτό αδικείτε για την τοποθεσια στο οποίο βρίσκετε , θα έπρεπε να είναι Γλυφάδα η κάπου βόρεια προάστια any way , στο κέντρο που έχει βρωμίσει χρειάζεται και βρίσουν καταφύγιο για χαλάρωση αρκετοί υπάλληλοι γραφείων . Λοιπόν ο χώρος πολύ εντυπωσιακός , αυτό που λέμε το top επαγγελματικό . Μου άνοιξε μια κυρία γύρο στα 40 , ξανθιά καρέ μαλλί περιποιημένη . Με έβαλε να κάτσω στο καναπέ στο πίσω χώρο μου πρόσφερε espresso , και μου συστήθηκε με το όνομα Ζανα και με ρώτησε αν θα θελα να δω τα κορίτσια η ήθελα κάποια συγκεκριμένη . Παρέλασαν καμία δεκαριά , όλες με καθαρές άσπρες ρόμπες πάνω από το γόνατα και με τα κουμπιά ανοιχτά όπου φαινόταν σε κάθε μια το στήθος . Μου ξεχώριζε η Μαρία , μαύρα κατάρα μαλλιά , πολύ ωραίο σώμα , τσέλο πεταχτό κωλαρακι το οποίο τελικά δεν το δίνει any way , η κοπέλα είναι πολύ όμορφη με πολύ ωραία χιλοι στήθος μικρό θα έλεγα . Περάσαμε στο δωμάτιο όπου ζήτησα ένα πουακι και ευχαρίστως μου το πρόσφεραν . Η κοπέλα είναι γύρο στα 25 , και κάνει πολύ καλό μασάζ , το όπιο πλέον δεν το βρίσκουμε στα καταστήματα του είδους ! Ακολουθεί κριτική για την συγκεκριμένη .
Βασικά εχουμε προτεινει αρκετοι απο τους ευεργέτες του ηδονοτριβειου οτι θα ηταν καλυτερα στα νοτια...
Την εχω πατησει ασχημα να ειμαι μεσα και απ εξω να βρεχει μολοτοφ ...αντε να φυγεις
Βεβαια η επενδυση που εχει γινει στον Α οροφο ειναι πολυ μεγαλη για να πει καποιος το κλεινω και παω καπου αλλου ( κριση γαρ )
Παλικαρι μου εχεις ενα λαθος...Εγω τολμω να πω οτι ειχα παει πριν οι αναρχες καταλαβουν το πολυτεχνειο, και εζησα το καλτ σκηνικο η Φωνη "ωωωωω ωωωω οοοο " της Φαραντουρη των μικροφωνικων να επικαλυπτει τη μουσικη του Ιδρυματος και να χεις Αντριαννα (να δινει ρεστα).
ΥΓ Πηρα το διδαγμα ζωης "τι μαλακας ημουν που δεν ερχομουν απο φοιτητης εδω" ;)
Χαχα πρωτον .και δυστυχώς για μένα, δεν ειμαι πια παλικάρι.
Αντε εσυ να εισαι "πολυ παντρεμένος" και να γυρισεις σπιτι και βηχεις σαν φυματικος απο τα χημικα η να σου εχει καψαλιστει κανενα μπατζακι απο τα "κοκτειλ"
Η να εισαι μεσα στα δυο μπροστινα ( εκει απεναντι απ τη κουζίνα ) να εισαι στο και ναα σου ερχονται τα δακρυγονα...
Κατα τα αλλα αμα πας πρωι... και οι θεραπενίδες ειναι ξεκουραστες και ορεξατες ειναι ολα καλα .. γενικα οι μπαχαλακηδες πιανουν δουλεια μετα τις 5 το απογευμα ...
Και εκεινη θα μου πει ..
Καλο το παραμυθι αλλα δεν εχει δράκο
Αυτο που εκανε τη Ζανα Θρυλο ..ηταν η φαντασία , η πουτανιά , το οτι ηξερες οτι μπορουσες να κανεις σχεδον καθε φαντασιωση .Εβγαζε παντα εναν αισθησιασμο μια προστυχιά ...
Και αμα γουσταρε και τον πελατη...καλα ...εκει εχανε το φως σου
και αμα εμπαινε δωματιο με τις αλλες τις αναωμαλιαρες , Λια, Μελινα , Ελενη , εκει εψαχνες να βρεις την πορτα μπας και φυγεις ορθιος γιατι σε διαλυανε ....
Ειχε το πακέτο... πως να το κανουμε
Φιλε εχουν γινει τρελες φασεις ιδιατερα στον δευτερο οροφο...
Αντε να θυμασαι αυτα και να εισαι κοντα 3 χρονια συνεχομενα Σαουδικη Αραβια....
μαθηματα ορθογραφιαϛ ...πλακα κανω το πληκτρολογιο αλλαζει μονο του τηϛ λεξειϛ
Ναι αγαπητέ , έτσι είναι , η Μαρία είναι πολύ καλή , είναι χρόνια στη Ζανα και κάνει πολύ καλό μασάζ ! Έχει πολύ καλή εμφάνιση , ωραίο σώμα και όπως λένε φίλοι εδώ μοιάζει πράγματι με την Φουριερα Την συνιστώ ανεπιφύλακτα !Πέρασα από το ίδρυμα της οδός Στουρνάρη , θα έλεγα το κατάστημα αυτό αδικείτε για την τοποθεσια στο οποίο βρίσκετε , θα έπρεπε να είναι Γλυφάδα η κάπου βόρεια προάστια any way , στο κέντρο που έχει βρωμίσει χρειάζεται και βρίσουν καταφύγιο για χαλάρωση αρκετοί υπάλληλοι γραφείων . Λοιπόν ο χώρος πολύ εντυπωσιακός , αυτό που λέμε το top επαγγελματικό . Μου άνοιξε μια κυρία γύρο στα 40 , ξανθιά καρέ μαλλί περιποιημένη . Με έβαλε να κάτσω στο καναπέ στο πίσω χώρο μου πρόσφερε espresso , και μου συστήθηκε με το όνομα Ζανα και με ρώτησε αν θα θελα να δω τα κορίτσια η ήθελα κάποια συγκεκριμένη . Παρέλασαν καμία δεκαριά , όλες με καθαρές άσπρες ρόμπες πάνω από το γόνατα και με τα κουμπιά ανοιχτά όπου φαινόταν σε κάθε μια το στήθος . Μου ξεχώριζε η Μαρία , μαύρα κατάρα μαλλιά , πολύ ωραίο σώμα , τσέλο πεταχτό κωλαρακι το οποίο τελικά δεν το δίνει any way , η κοπέλα είναι πολύ όμορφη με πολύ ωραία χιλοι στήθος μικρό θα έλεγα . Περάσαμε στο δωμάτιο όπου ζήτησα ένα πουακι και ευχαρίστως μου το πρόσφεραν . Η κοπέλα είναι γύρο στα 25 , και κάνει πολύ καλό μασάζ , το όπιο πλέον δεν το βρίσκουμε στα καταστήματα του είδους ! Ακολουθεί κριτική για την συγκεκριμένη .
ΜαρίαΝαι αγαπητέ , έτσι είναι , η Μαρία είναι πολύ καλή , είναι χρόνια στη Ζανα και κάνει πολύ καλό μασάζ ! Έχει πολύ καλή εμφάνιση , ωραίο σώμα και όπως λένε φίλοι εδώ μοιάζει πράγματι με την Φουριερα Την συνιστώ ανεπιφύλακτα !