Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.139
Πόντοι
4.365

Θα δεχτώ τα καλά σας σχόλια για Λία και Ελένη.. Για "σούπερ" Μόνικα όμως τρολάρετε εεε? καλά τα λέω?  :uglystupid:

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.139
Πόντοι
4.365
έχεις δοκιμάσει και το λες αυτό?

εννοείτε δις.., μια μέτρια παρουσία με άπειρα ψυχολογικά προβλήματα.. αα είναι και "καλό παιδί", αλλά εγώ τα 80αρια δεν τα δίνω για να γαμάω χαρακτήρες..

mihla

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Κριτικές
194
Like
7.178
Πόντοι
30.298
εννοείτε δις.., μια μέτρια παρουσία με άπειρα ψυχολογικά προβλήματα.. αα είναι και "καλό παιδί", αλλά εγώ τα 80αρια δεν τα δίνω για να γαμάω χαρακτήρες..
εγω μονο λια εχω δοκιμασει απο εκει και μπορω να πω οτι μαζι με την Τζέσικα είναι οι καλύτερες

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Πολυ σοβαρή και σπουδαία παρατήρηση josex... :)

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Θα δεχτώ τα καλά σας σχόλια για Λία και Ελένη.. Για "σούπερ" Μόνικα όμως τρολάρετε εεε? καλά τα λέω?  :uglystupid:

Και βέβαια όχι. Εϊναι ό,τι καλύτερο εκεί μέσα. Για μένα τουλάχιστο.

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Θα δεχτώ τα καλά σας σχόλια για Λία και Ελένη.. Για "σούπερ" Μόνικα όμως τρολάρετε εεε? καλά τα λέω?  :uglystupid:

Υποθέτω είσαι ψυχίατρος και το λες??? :idiot: :idiot:

Αν δεν πέρασες καλά το γράφεις και πας παρακάτω.
Υπάρχουμε κάποιοι που περνάμε καλά μαζί της. Εσύ τί ζόρι τραβάς?
Και ποιος τρολλάρει στο φινάλε?

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.139
Πόντοι
4.365

Τι κάνει νιαου στα κεραμίδια.. Το συγκεκριμένο μαγαζί έχει πολλές κριτικές τίγκα στην αμιτα και την αγαπουλίαση..

Γράφω και προειδοποιώ.. Εσύ τι δεν κατάλαβες?  :idiot:

mihla

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
21 Μαΐ 2015
Κριτικές
194
Like
7.178
Πόντοι
30.298
Τι κάνει νιαου στα κεραμίδια.. Το συγκεκριμένο μαγαζί έχει πολλές κριτικές τίγκα στην αμιτα και την αγαπουλίαση..

δεν είναι το μοναδικό..

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1

Υπάρχουν πουτάνες που δεν έλκουν αγαπούληδες; Κάποιες περισσότερο κάποιες λιγότερο. Προσωπικά, γουστάρω την Μόνικα όχι μόνο γιατί είναι καλός χαρακτήρας, όχι μόνο γιατί κάνει καλό γαμήσι αλλά και κυρίως γιατί δεν με κάνει να νιώθω άβολα όπως πολλές άλλες του σιναφιού της. Είμαι ικανοποιημένος από αυτό που ψωνίζω και το "διαφημίζω", όπως κάνω και με άλλα προϊόντα και υπηρεσίες που αγοράζω. Πα'να πει αναγκαία ότι είμαι αγαπούλης;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.023
Πόντοι
22.785
Υπάρχουν πουτάνες που δεν έλκουν αγαπούληδες; Κάποιες περισσότερο κάποιες λιγότερο. Προσωπικά, γουστάρω την Μόνικα όχι μόνο γιατί είναι καλός χαρακτήρας, όχι μόνο γιατί κάνει καλό γαμήσι αλλά και κυρίως γιατί δεν με κάνει να νιώθω άβολα όπως πολλές άλλες του σιναφιού της. Είμαι ικανοποιημένος από αυτό που ψωνίζω και το "διαφημίζω", όπως κάνω και με άλλα προϊόντα και υπηρεσίες που αγοράζω. Πα'να πει αναγκαία ότι είμαι αγαπούλης;
......

..... Εδώ προσκυνω άγαπητέ μου φίλε ... εύγε !!  :hi: :hi:

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216

Με ολεs εχω περασει πολλακιs πολυ καλα με μικρο προβαδισμα στην Ελενη και φυσικα στην Μονικα .....αυτα !!!

Επισκέπτης
Μονικα με Λια????????????????????φωτια και λαβα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και τις 2 της εχω παρει...ειπαμε στανταρακια....αλλα καθε μια ξεχωριστα.....

και ποσο πηγε?

εγω την μονικα την θεωρω χασιμο χρονου,χρηματων και σπασιμο ορεξης κι αρχιδιων,γουστα ειναι αυτα.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
η ζανα περναει μεσα 'η αποσυρθηκε;αν ναι τι ωρες την βρισκω εκει εχω παν από 3 χρονια να περασω μαζι της τελευταια με ακυρωνε

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
εγω την μονικα την θεωρω χασιμο χρονου,χρηματων και σπασιμο ορεξης κι αρχιδιων,γουστα ειναι αυτα.

συναγωνιστη.....η Μονικα εχει αυτο το....κατι!!!

ειναι milfαρα...κορμαρα(για την ηλικια της) χαμογελαστη,ειναι πολλη καλη και στο μασαζ(αμα θελεις) στα υπολειπα πολλη καλη,αλλα στο μονο που εμενα με χαλαγε λιγο ειναι οτι αναφερετε πολλη στην προσωπικη της ζωη.....κατι που ξεχναω μολις ξεκινηση το καλο το προγραμμα!!!!!!!

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
η ζανα περναει μεσα 'η αποσυρθηκε;αν ναι τι ωρες την βρισκω εκει εχω παν από 3 χρονια να περασω μαζι της τελευταια με ακυρωνε

η Ζανα εδω και χρονια εχει αποσυρθη....εκτος που εχει καποιους....καλους  πελατες που της τα σκανε χοντρα και κανει παιχνιδι.

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
η Ζανα εδω και χρονια εχει αποσυρθη....εκτος που εχει καποιους....καλους  πελατες που της τα σκανε χοντρα και κανει παιχνιδι.

Από όσο γνωρίζω ούτε αυτό πλέον..... :(
Εν τω μεταξύ έχει αδυνατίσει αρκετά φοράει και κάτι sexy φορέματα και είναι μες την .... :wanker: :wanker:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Από όσο γνωρίζω ούτε αυτό πλέον..... :(
Εν τω μεταξύ έχει αδυνατίσει αρκετά φοράει και κάτι sexy φορέματα και είναι μες την .... :wanker: :wanker:
η ζανα παντα ηταν πολυ σεξι,και κορμαρα...και εκανε(και κανει)απο τα καλυτερα κρεββατια στον χωρο... :rockon: :rockon:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.023
Πόντοι
22.785
Aντριάνα ..... ή κοντούλα ... Η ΚΟΡΦΗ ΤΟΥ ΔΑΝΤΗ  :kneel:  :rockon: ....
..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom