Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Η κατερίνα ενώ είναι καλούτσικη βρωμάει...παιδες δεν έχει καλή σχέση με το σαπούνι.Η δε Χριστίνα η Ελληνοαλβανίδα , όπως δηλώνει, ήτοι βέρα αλβανίδα είναι με μια λέξη ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ
Ναι αλλά δίνει και κουλούρι... άλλη δίνει εκεί??? Μαρία, Ζάνα κλπ??

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Η κατερίνα ενώ είναι καλούτσικη βρωμάει...παιδες δεν έχει καλή σχέση με το σαπούνι.Η δε Χριστίνα η Ελληνοαλβανίδα , όπως δηλώνει, ήτοι βέρα αλβανίδα είναι με μια λέξη ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ

Φίλε perineo, σίγουρα με το post σου εκφράζεις προσωπική σου άποψη.

Ομως, είμαι κι εγώ πελάτης του εν λόγω ιδρύματος (όχι όμως τακτικός, όσο άλλοι συναγωνιστές). Η αίσθηση που έχω αποκομίσει από τις μέχρι τώρα εμπειρίες μου, είναι ότι η υπεύθυνη, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να είναι οι προσφερόμενες υπηρεσίες VFM και σίγουρα ενδιαφέρεται στο η εικόνα του οίκου που διευθύει, να είναι η καλύτερη δυνατή (παρ'όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά, αφού έρχεται σε συναλλαγή με διαφορετικούς ανθρώπους/πελάτες και θεραπεύτριες/εργαζόμενες που μπορεί να είναι από τον πιό καλόπιστο μέχρι τον πιό κακεντρεχή).

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
Φίλε perineo, σίγουρα με το post σου εκφράζεις προσωπική σου άποψη.

Ομως, είμαι κι εγώ πελάτης του εν λόγω ιδρύματος (όχι όμως τακτικός, όσο άλλοι συναγωνιστές). Η αίσθηση που έχω αποκομίσει από τις μέχρι τώρα εμπειρίες μου, είναι ότι η υπεύθυνη, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να είναι οι προσφερόμενες υπηρεσίες VFM και σίγουρα ενδιαφέρεται στο η εικόνα του οίκου που διευθύει, να είναι η καλύτερη δυνατή (παρ'όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά, αφού έρχεται σε συναλλαγή με διαφορετικούς ανθρώπους/πελάτες και θεραπεύτριες/εργαζόμενες που μπορεί να είναι από τον πιό καλόπιστο μέχρι τον πιό κακεντρεχή).

και εσύ προσωπική αποψη εκφράζεις.
πάνω στο θέμα που εθιξε ο προηγούμενος (καθαριοτητα των 2 συγκεκριμενων κοριτσιων) όμως εχεις να πεις κάτι???
τις έχεις πάρει και έχεις να πείς κάτι άλλο απο τον πρόηγούμενο????
αλλιιώς προς τι αυτή η τοποθετηση σου?
ειδάλλως μας λες αρες μαρες κουκουνάρες

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
και εσύ προσωπική αποψη εκφράζεις.
πάνω στο θέμα που εθιξε ο προηγούμενος (καθαριοτητα των 2 συγκεκριμενων κοριτσιων) όμως εχεις να πεις κάτι???τις έχεις πάρει και έχεις να πείς κάτι άλλο απο τον πρόηγούμενο?
αλλιιώς προς τι αυτή η τοποθετηση σου?
ειδάλως μας λες αρες μαρες κουκουνάρες

Η εμπειρία μου είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με του συναγωνιστή.

Ο καθένας εκφράζει προσωπική του άποψη.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος (δυνητικός πελάτης) ας κάνει τις επιλογές του με γνώμονα τον μέσο όρο των αναφορών από συναγωνιστές.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Επισκεπτομε το ιδρυμα και καθως μ'αρεση να κανω γλυφομουνι δεν μου ετυχε καποια φορα κοπελα που να μυριζη

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
παίδες εγώ προσωπική άποψη λέω.Αυτό το νόημα έχει η ενημέρωση. Βέβαια το  θέμα έχει ως εξής.¨Αραγε είναι υποκειμενικό το ζήτημα περί του αν μία κορασίς είναι καθαρή;Μίλησα για την Κατερίνα ότι μύριζε μασχαλίλα.Τρελός δεν είμαι , οπότε η γυναίκα αυτή σίγουρα μύριζε.Πιστεύω ότι και άλλος να την μύριζε , πάλι μπόχα θα τουρχόταν, εκτός αν είναι συναχομένος ή γουστάρει μποχίτο!Τώρα , όποιος εκεί πέρα κάνει γλυφομούνι, θα του πω κάτι που είτε δεν γνωρίζει , είτε- και  το πιθανότερο- θέλει να πιστεύει ότι δεν υφίσταται ως πρόβλημα γενικότερο. Οι κοπέλες πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (βλ. Μελίνα από Σολωμού 59) δεν πλένονται μετά από την πράξη.(άντε σοκάρεστε; μην μου πείτε...)Βάζουν απλά οινόπνευμα στο επίμαχο σημείο και στις μασχάλες.Τώρα αν θέλετε να κάνετε και γλυφομούνι και από πάνω, σε τρύπα που έχουν εισχωρήσει 40 μάστορες και 60 μαθητάδες ημερησίως και να ρισκάρετε να αρπάξετε ένα σωρό μικρόβια και ασθένειες , έ , τότε τι να σας πω, προχωρήστε ακάθεκτοι κάποιον ιό θα κολλήστε, που θα πάει.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....(παρ'όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά, αφού έρχεται σε συναλλαγή με διαφορετικούς ανθρώπους/πελάτες και θεραπεύτριες/εργαζόμενες που μπορεί να είναι από τον πιό καλόπιστο μέχρι τον πιό κακεντρεχή).
καλως τον πουτανοκούγια..

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Μίλησα για την Κατερίνα ότι μύριζε μασχαλίλα.Τρελός δεν είμαι , οπότε η γυναίκα αυτή σίγουρα μύριζε.Πιστεύω ότι και άλλος να την μύριζε , πάλι μπόχα θα τουρχόταν, εκτός αν είναι συναχομένος ή γουστάρει μποχίτο!

Είσαι απολύτως ακριβής στην τοποθέτησή σου, και δεν έχω κανένα λόγο να σε αμφισβητήσω.

Τώρα , όποιος εκεί πέρα κάνει γλυφομούνι, θα του πω κάτι που είτε δεν γνωρίζει , είτε- και  το πιθανότερο- θέλει να πιστεύει ότι δεν υφίσταται ως πρόβλημα γενικότερο. Οι κοπέλες πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (βλ. Μελίνα από Σολωμού 59) δεν πλέννονται μετά από την πράξη.(άντε σοκάρεστε; μην μου πείτε)Βάζουν απλά οινόπνευμα στο επίμαχο σημείο και στις μασχάλες.Τώρα αν θέλετε να κάνετε και γλυφομούνι και από πάνω, σε τρύπα που έχουν εισχωρήσει 40 μάστορες και 60 μαθητάδες ημερησίως και να ρισκάρετε ένα σωρό μικρόβια και αθένειες , έ , τότε τι να σας πω, προχωρήστε ακάθεκτοι κάποιον ιό θα κολλήστε, που θα πάει.

Το θέμα αυτό θα τεθεί οπωσδήποτε όποτε γίνει επόμενη επίσκεψη σε μασαζοοίκο!

Τώρα αν θέλετε να κάνετε και γλυφομούνι και από πάνω, σε τρύπα που έχουν εισχωρήσει 40 μάστορες και 60 μαθητάδες ημερησίως............ ,

:2funny: :2funny: :2funny:

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Το θέμα φίλε Agiana  μπορεί να τεθεί ως εξής:
Λες της κοπέλας να κάνει και αυτή ένα μπάνιο..αν σου πει έκανα, τότε λές ξανακάνε μπροστά μου γιατί φτιάχνομαι να σε βλέπω να πλένεσαι..και αν και τότε αρνηθεί κάντην με ελαφρά.Να μην μας περνάνε για χαζούς, όχι τίποτα άλλο

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Το θέμα φίλε Agiana  μπορεί να τεθεί ως εξής:
Λες της κοπέλας να κάνει και αυτή ένα μπάνιο..αν σου πει έκανα, τότε λές ξανακάνε μπροστά μου γιατί φτιάχνομαι να σε βλέπω να πλένεσαι..και αν και τότε αρνηθεί κάντην με ελαφρά.Να μην μας περνάνε για χαζούς, όχι τίποτα άλλο

:grin: :grin: :grin: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πηγα προσφατα και πηρα Κατερινα.  Ειναι απο Λαμια ειπε.

Μασχαλιλα δεν μυρισα και ειμαι ευαισθητος σε τετοιου ειδους μυρωδιες, αλλα δεν αμφιβαλω κατι τετοιο.

Κατα τα αλλα, οι αλλες κοπελες ηταν η Χριστινα η ξανθια απο Αλβανια (δεν ελεγε), η Ζανα η σεριφισα που μου ειπε οτι ηταν αποσχολημενη και η Ελενη με τα "μπρατσα" και τις ποδαρες (την ειχα παρει προηγουμενως).

Η Κατερινα καλη και στο μασαζ και στα εξτρα.  Και με καλο χιουμορ (εαν τις συμπεριφερθεις το ιδιο).  Ολα καλα.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Πηγα προσφατα και πηρα Κατερινα.  Ειναι απο Λαμια ειπε.

Μασχαλιλα δεν μυρισα και ειμαι ευαισθητος σε τετοιου ειδους μυρωδιες, αλλα δεν αμφιβαλω κατι τετοιο.

Κατα τα αλλα, οι αλλες κοπελες ηταν η Χριστινα η ξανθια απο Αλβανια (δεν ελεγε), η Ζανα η σεριφισα που μου ειπε οτι ηταν αποσχολημενη και η Ελενη με τα "μπρατσα" και τις ποδαρες (την ειχα παρει προηγουμενως).

Η Κατερινα καλη και στο μασαζ και στα εξτρα.  Και με καλο χιουμορ (εαν τις συμπεριφερθεις το ιδιο).  Ολα καλα.

Μπορεί να έτυχε εκείνη τη μέρα και να έφαγε παστουρμά τι να πω...Η Ελένη καλή, τότε που την είχες πάρει;

hollywood2

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.066
Πόντοι
12.056
Εχουμε νεα αφιξη στον εν λογω ιδρυμα.
Ροξανη:23χρονο πιπινοειδες.Ξανθο (βαμμενο)με πρασινα ματια.Πετιτ γυρω στο 1.55 με αδυνατο κορμακι και 1,5αρι βυζι με ροζ ρογουλες.Σημερα ημουν τυχερος γιατι η Σεριφισσα Ζανα θελησε να εκπαιδευσει την νεαρα πανω στο κορμι μου καθως ηταν η πρωτη της ημερα στο ιδρυμα...οποτε εγινα πειραματοζωο στον βωμο του λαδοτριψιματος...
Με ενα σπαρο 2 τρυγωνια δηλαδη και ολα αυτα στην τιμη του ενος.
Σαν υπηρεσιες η μικρη εχει περιθωρια βελτιωσης αλλα πορνοσταρ δεν την  λες με τιποτα...εχει δρομο ακομα.Παντως ορεξη για μαθηση εχει καθως δεν ειναι αρνητικη πουθενα..
Σε 2 εβδομαδες πιστευω θα εχει γινει ξεφτερι.
Για τους λατρεις των πετιτ πιστευω οτι ειναι καλη επιλογη.
Η μικρη ειναι Ρουμανα και δεν μιλαει ελληνικα,κατι ψιλοαγγλικα ξερει.

περιμενω ανταποκριση και απο κανεναν αλλον να μας πει την γνωμη του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom